Ko poimence preti Vučiću?

Ево ја.

Само болницом. Ништа више. Литијумом. Уколико има среће.... Ако заслужи добиће Аct-a-well nakon par meseci.
Eftil nije ni za koga, ima boljih otrova od toga.... kamilica naprimer... Ah što je volim....

Пошто ја нисам доктор. Само сирови и сурови срп.

Novinar u tv emisiji focus je postavio to pitanje.
Ko jeste , a ko je zaduzen I ko moze da preti vucicu?

Podelite svoja znanja o ovome.

Misli se na strance, medjunarodne politicke I medijske pretnje.

Ако се ствараају нови међ.односи у ком нема УН и МП, онда претња долази само од неколико моћних и суверених држава.

amo vraco da sazovemo peticiju pa da vranimo vukija naseg,ca a cekajte.......... dal je to zato sto je rusiju osudio?
ako je tako amo braco da mu presudimo? 😮
ja za njega da glasam necu!
Osudio je Russiju!!!!
Нашу браћу!!!😡
За Шешеља бу да Фласам!!!!!
јер ми заиста волимо нашег јунака Путина.
Не змате ви само шта су украијинци русима све радили и пре овог ситног... рата!!
Попут хрвацске и србије, али плус хињаду пута горе и страшније.
па брате сађо да ми дођу украјинке!!
ћу да оргиљам са њима!!! 😡

Ево ја.

Само болницом. Ништа више. Литијумом. Уколико има среће.... Ако заслужи добиће Аct-a-well nakon par meseci.
Eftil nije ni za koga, ima boljih otrova od toga.... kamilica naprimer... Ah što je volim....

Пошто ја нисам доктор. Само сирови и сурови срп.
Ja pijem Eftil. Nemo tako.

4 puta povratak sa Željezničke stanice u Beogradu kada sam išao 2006te na redovno sa Avale....Možete slično sa Ruskom vojskom.

Jbg, to je lek za Epilepsiju.
Da ja je nemam. Ali su me ubedili da je kontrolor. Odnosno dodatak Quetiapinu, tom pomenutom drugom leku. Iako su mi u Singapuru dali drugi lek, ja se vratio na stari....

Imam virus zvana rad-o-znalo-st. Hemijski rečeno višak ser-o-ton-in-a, manjak ad-ren-ali-na, i previše do-pa-mina.

Ali ovo je otišlo toliko daleko, da ne mislim da će biti lako izaći....Ako dobro sabiram minuse, ne piše nam se u plusu....

Poslednja izmena:

95 % аватара са крсте ......што је узгред противно правилнику ... али ко сад да гледа ситнице

битно да има боранија белосветска где да се иживи

https://forum.krstarica.com/members/

Back