Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.841
Nema socijalne drzave sa velikim ekonomskim rastom. Da li postoji drzava koja ima potrosnju 45% gdp i ima rast privrede 5%. To nema.
Pa Srbija je taj rast i imala izmedju 02-08
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema socijalne drzave sa velikim ekonomskim rastom. Da li postoji drzava koja ima potrosnju 45% gdp i ima rast privrede 5%. To nema.
Pa tada je stizala lova od privatizacije. A posle kad je sve prodato taj rast je pao. Rumunija je dobar primer kako se moze ubrzati rast. Skreses svima primanja u javnom sektoru za 25%, sem doktorima i ostace vise novca za investicije.Pa Srbija je taj rast i imala izmedju 02-08
U hong kongu nema poreza jer država tamo živi od iznamljivanja zemljišta jer je ona tamo vlasnik 99% parcela
Ако је тако, онда је то прилично поштено. Они који живе на ексклузивним локацијама, они плаћају веће порезе јер су богатији, а они на лошијим локацијама или на мањој квадратури, они плаћају мање, јер су сиромашнији (по правилу). Тотално ок.
Ako si mu reko rajko.Rekoh ti ja Alter uzmite Švajcaski model poreza.Mislim bila bi revolucija u Srbiji,jer Srbi nerado plaćaju porez.
Ево, ја хоћу да убедим левичаре да престану да напињу државу да прави своје програме спашавања и издрадње општедруштвених добара, већ да максимално смањи порезе, како би сиротињи остало што више пара.
Ako si mu reko rajko.
Batali politiku, osvrni se malo, nađi vremena za nekog.
Meni ova država nije nikad dala posao, ali sam momku koji leluja okolo jer znam da je moguće rekla da možda proba da se prijavi za određeno mesto, i on je to uradio.
Vi koji ste zdravi, pravi, sjajni, perspektivni i uspešni... pogledajte malo da li možete nešto za nekoga da uradite jer je valjda to i poenta uspeha!
Pomozite nekom!
Nekom je vaše malo mnogo. To su naši sugrađani, ljudi!
Ja bi Alter povećao porez za dobrobit građana.
Најбоље би било укинути плате, тј. читаву плату уплаћивати у буџет. А онда држава да грађанима подели шта им треба: брашно, уље, шећер, тоалет папир...
Delimicno tacno.Mahom sama kriva što je sirotinja.
Delimicno tacno.
Na ovim prostorima i ako imas neki biznis legalno,uvek ce se naci neko ko je vlasti ili blizak vlasti,da ti uzme procenat zato sto on misli da je to normalno.
Sta da se radi zaostavstina iz doba Turaka i mnogo ce vremena proci dok se to ne iskoreni.
Mnogi su propali zbog obaveznog haraca i postali sirotinja...
Na to se svodi! Otmu ti pola od BRUTTO plate, na sve što kupiš platiš PDV i ostane ti taman za pivo i ćevape!Најбоље би било укинути плате, тј. читаву плату уплаћивати у буџет. А онда држава да грађанима подели шта им треба: брашно, уље, шећер, тоалет папир...
Најбоље би било укинути плате, тј. читаву плату уплаћивати у буџет. А онда држава да грађанима подели шта им треба: брашно, уље, шећер, тоалет папир...