- Poruka
- 89.639
Koji broj fali?
Skontaj šta treba da radiš sa spoljnim brojevima da ispadne ovaj u sredini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
logički, ali ako ne znaš matematiku džaba ti logikaovo nije matematicki vec je logicki zadatak![]()
može sve operacije, ne samo najprostijeAha...znaci neke matematicke radnje se koriste sa dva broja da se dobije treci i isti proces vazi za sva 4 primera.
Aaa...jel se koriste samo + - / x ili moze jos neka?
Mnogo kombinacija,treba da se isfiltrira sa stepenom,mozda i korenom,mada on teze da ce se uklopiti bez ostatkamože sve operacije, ne samo najprostije
ovo je kulturan forum..nema prostih a narocito najprostijih stvarimože sve operacije, ne samo najprostije
ma lakse je maziti se nego ovo racunatiMnogo kombinacija,treba da se isfiltrira sa stepenom,mozda i korenom,mada on teze da ce se uklopiti bez ostatka![]()
Al znas kakvo kvalitetno mzenje posle mentalne stimulacije...ma lakse je maziti se nego ovo racunati![]()
ma kvalitetno u triAl znas kakvo kvalitetno mzenje posle mentalne stimulacije...![]()
![]()
Pogledajte prilog 1600847
Koji broj fali?
Jel vidis kako si me stimulisaoma kvalitetno u trimaterine![]()
![]()
Necu rovariti,ali ti onda necu dati ni rjesenje.I nemoj da rovarite po internetu za rešenje jer nije fora.
mudro zborisNecu rovariti,ali ti onda necu dati ni rjesenje.
Tako je! 26!Zbir stepena se deli sa razlikom cifara?
Ti mislis da ja u 52. koristim sinuse,tange nse,Svecke,Amerike ,k.-palce...može sve operacije, ne samo najprostije
pa to je bre 3 to i moja corava baba vidi 4Pogledajte prilog 1600847
Koji broj fali?
Bravo!Zbir stepena se deli sa razlikom cifara?