Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
svima je natalna a samo meni fatalna, mnogi se znojili i proveravali
ja im reko da ne ulepšavaju ništa i da se ne izvinjavaju
- a u čemu je razlika izmedju mog završetka i ovih što im srećna sudbina?
svima je natalna a samo meni fatalna, mnogi se znojili i proveravali
ja im reko da ne ulepšavaju ništa i da se ne izvinjavaju
- a u čemu je razlika izmedju mog završetka i ovih što im srećna sudbina?
Da.U skorasnjem periodu Sunce je tranzitovalo polje 10.Cekao sam da dodje na Mc i da regulisem stvari koje nisam odradio u vezi predhodnog posla.Dobio sam poziv da dodjem po neisplacene zarade.Sve je bilo uredno.U samoj konjukciji poziv od prijateljice i ponuda ukoliko sam zainteresovan za drugo radno mesto koje se nalazi nedaleko od mog mesta stanovanja.Bilo je i drugih jacih upliva.So 0 Mc Ju 0 Ve Ma 120 Ve , Solar itd
Ve vladar, Ju vl 3 - komunikacija, telefon, So vl 11 - komunikacija, prijatelji Mc - polozaj, zaposlenje Ma - trazenje posla i aktivnost u predhodnom periodu, cekala se se samo povoljna konstelacija i znao sam da ce stvari ici u moju korist.
Kada nailaze losi periodi zna se za njih i nepovoljno se moze u znatnoj meri ublaziti i proci kroz krizni period bez vecih posledica ili sa kratkotrajnim poremecajem ravnoteze.To je prednost astrologije.