Ko o čemu Srpskinje o golotinji...

sisa joj je za medalju, pogotovu u njenim godinama
sto se tice pitanja-sta ce joj to...sta znam..kako sma starija, sev vise kapiram tu nezajazljivu potrebu da se svetu pokaze da si JOS UVEK dobra riba...mozda i monikica tako...
lepim zenama je uzasno tesko da stare, muka je to
lakse brate mili ovim ruznim, jednom naviknuta da se ne okrecu za tobom i da te ne spopadaju, uvek naviknuta
a, ove lepe, na koje su se lepili muskarci, kad prestane pomamam, ne znaju gde ce sa sobom i sta ih je snaslo
Genijalno, MALA, zaista fascinirajuća dubina na kojoj obitavaju tvoji preslatki i snažni, racio i emotivni mozgić! (topao osmeh)

Genijalan je i Monikin gest. Jašta će drugo žena slavna i lepa poput nje, nego se bez ikakvih skrupula obrušiti na pandemonijum (carstvo demona u svakom od nas, prim. kuc.) razrogačene i delom ushićene a više zavidne publike.

P. S. Na sledećem putovanju predlažem iščitavanje Euripidovih, Bahantkinja - izvrstan prevod Aleksandra Gatalice, u izdanju Plato-a, 2007.

77403335.8Fnp6NbN.PICT00441.jpg

Poslednja izmena:
sto se tice pitanja-sta ce joj to...sta znam..kako sma starija, sev vise kapiram tu nezajazljivu potrebu da se svetu pokaze da si JOS UVEK dobra riba...mozda i monikica tako...
lakse brate mili ovim ruznim, jednom naviknuta da se ne okrecu za tobom i da te ne spopadaju, uvek naviknuta
a, ove lepe, na koje su se lepili muskarci, kad prestane pomamam, ne znaju gde ce sa sobom i sta ih je snaslo

A gde spadamo mi sirote sto se za nama n'a Pragu 40.rodjendana ok reçu vise nego 20godina ranije ? :rumenka:

- - - - - - - - - -

Kak sam samo nepismena
Ne pismena :malav:

Odlična sisa, nepotreban gest. Izgleda da je i Moniku uhvatila kriza najboljih godina. Možda je počela i da forumaši, ko će ga znati. Fejsuje i to.
A ebiga, svi smo mi ljudi, treba nam potvrda, naročito kad posustajemo, gubimo samopouzdanje ili nam se tako učini. Otud se ponekad pomalo pretera i ode ispod naviknutog nivea.

Odlična sisa, nepotreban gest. Izgleda da je i Moniku uhvatila kriza najboljih godina. Možda je počela i da forumaši, ko će ga znati. Fejsuje i to.
A ebiga, svi smo mi ljudi, treba nam potvrda, naročito kad posustajemo, gubimo samopouzdanje ili nam se tako učini. Otud se ponekad pomalo pretera i ode ispod naviknutog nivea.

juki nije cudo da te zene vole :zper:

Bolje citav zivot kao bogatas nego jedan dan kao prosjak. :zaljubljena:

Back