S
Slatka90
Gost
Ma pali bre nepismena umesto JEL pises JER hahahahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Curko jedna mala imas 14 godina i palish narod ovde.Bezi bre derishte jedno.Slatka90:MaMiss_worms:Alooo bre jer sam ti ja rekla da cutis!Slatka90:Ova tema stvarno nema smisla.............Pa spavas dokle hoces..........![]()
Ma pali bre nepisme umesto JEL pise JER hahahaha
Miss_worms:Curko jedna mala imas 14 godina i palish narod ovde.Bezi bre derishte jedno.Slatka90:MaMiss_worms:Alooo bre jer sam ti ja rekla da cutis!Slatka90:Ova tema stvarno nema smisla.............Pa spavas dokle hoces..........![]()
Uzmi malo "Pravopis" iz 1995. i malo po malo pa ces da budes pismena skoro kao ja...Do tadaIli cuti!Kucko mala!
![]()
Tesko meni ako budem pismena poput tebe. Ju naopako pa nebih znala ni recenicu sastavit sto ne mozes ni ti. Uostalom mozda sam ja curka ali ti si curka na kvadratMiss_worms:Curko jedna mala imas 14 godina i palish narod ovde.Bezi bre derishte jedno.Slatka90:MaMiss_worms:Alooo bre jer sam ti ja rekla da cutis!Slatka90:Ova tema stvarno nema smisla.............Pa spavas dokle hoces..........![]()
Uzmi malo "Pravopis" iz 1995. i malo po malo pa ces da budes pismena skoro kao ja...Do tadaIli cuti!Kucko mala!
![]()
Dobro je tlatka, oladi malo aj sad opushteno ... sad sad za kosu...Slatka90:Tesko meni ako budem pismena poput tebe. Ju naopako pa nebih znala ni recenicu sastavit sto ne mozes ni ti. Uostalom mozda sam ja curka ali ti si curka na kvadratMiss_worms:Curko jedna mala imas 14 godina i palish narod ovde.Bezi bre derishte jedno.Slatka90:MaMiss_worms:Alooo bre jer sam ti ja rekla da cutis!Slatka90:Ova tema stvarno nema smisla.............Pa spavas dokle hoces..........![]()
![]()
Dobro, dobro dakle aj da odgovorim nikada ne spavaju samo VAMPIRI heheheheomilos:Dobro je tlatka, oladi malo aj sad opushteno ... sad sad za kosu...Slatka90:Tesko meni ako budem pismena poput tebe. Ju naopako pa nebih znala ni recenicu sastavit sto ne mozes ni ti. Uostalom mozda sam ja curka ali ti si curka na kvadratMiss_worms:Curko jedna mala imas 14 godina i palish narod ovde.Bezi bre derishte jedno.Slatka90:MaMiss_worms:Alooo bre jer sam ti ja rekla da cutis!Slatka90:Ova tema stvarno nema smisla.............Pa spavas dokle hoces..........![]()
![]()
8)
Ma daj molim te.....delphin:Slatka??? NEBIH znala... Napravila si fatalnu gresku,sada ce te unistiti!![]()
![]()
Klinkice... idi popi mleko pa aj u shkolicu! 8)Slatka90:Dobro, dobro dakle aj da odgovorim nikada ne spavaju samo VAMPIRI heheheheomilos:Dobro je tlatka, oladi malo aj sad opushteno ... sad sad za kosu...Slatka90:Tesko meni ako budem pismena poput tebe. Ju naopako pa nebih znala ni recenicu sastavit sto ne mozes ni ti. Uostalom mozda sam ja curka ali ti si curka na kvadratMiss_worms:Curko jedna mala imas 14 godina i palish narod ovde.Bezi bre derishte jedno.Slatka90:MaMiss_worms:Alooo bre jer sam ti ja rekla da cutis!Slatka90:Ova tema stvarno nema smisla.............Pa spavas dokle hoces..........![]()
![]()
8)
![]()
![]()
Snezna_kraljica:8) Ako cemo tacno, rekao je - 4 za muskarca, 5 za zenu, a 6 za budalu.omilos:Napoleon je kazao:"6 sati za mushkarca, 7 za zenu, 8 za budalu!". 8)Snezna_kraljica:vidim da nikad ne spavas... bolje ti nama onda objasni. Mada, ja mislim da vi, blizanci, spavate na smenu. 8)
Ja ne mogu bez barem 8 sati sna, a 9... prava merka! Jako sam velika spavalica.
time je covek hteo da izleci svoj kompleks (kompleks velicine, upsops: ... visine)
A Anstajn je spavao 12 sati.
Znaci, Mario je genije, a Anstajn i ja budale?
Radije cu biti u istoj korpi sa budalama... :wink:
Snezna_kraljica:A Anstajn je spavao 12 sati.
Znaci, Mario je genije, a Anstajn i ja budale?
Radije cu biti u istoj korpi sa budalama... :wink:
jao tebi slatka kad te uhvatim i kad ti posisam...Slatka90:Dobro, dobro dakle aj da odgovorim nikada ne spavaju samo VAMPIRI heheheheomilos:Dobro je tlatka, oladi malo aj sad opushteno ... sad sad za kosu...Slatka90:Tesko meni ako budem pismena poput tebe. Ju naopako pa nebih znala ni recenicu sastavit sto ne mozes ni ti. Uostalom mozda sam ja curka ali ti si curka na kvadratMiss_worms:Curko jedna mala imas 14 godina i palish narod ovde.Bezi bre derishte jedno.Slatka90:MaMiss_worms:Alooo bre jer sam ti ja rekla da cutis!Slatka90:Ova tema stvarno nema smisla.............Pa spavas dokle hoces..........![]()
![]()
8)
![]()
![]()
Miss_worms:Alooo bre jer sam ti ja rekla da cutis!Slatka90:Ova tema stvarno nema smisla.............Pa spavas dokle hoces..........![]()