Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ko neće da govori o kapitalizmu trebalo bi da ćuti i o fašizmu
Тежиш да банализујеш све што се налази ван твог непосредног искуства и да га сведеш на оно што о чему нешто знаш, а очигледно ниси расположен да учиш било шта ново. Кликни на линк и прочитај, можда ћеш и схватити.
Тежиш да банализујеш све што се налази ван твог непосредног искуства и да га сведеш на оно што о чему нешто знаш, а очигледно ниси расположен да учиш било шта ново. Кликни на линк и прочитај, можда ћеш и схватити.
Хоћу, ако ми прво одговориш ЧИЈИ ЈЕ ПОРТРЕТ НА ТВОМ АВАТАРУ ??? :shock:
п.с. наравно да ме интересује све што је НОВО... али ово што причате Ти и гигуле старо је свега 2 000 година... а сам тзв.покрет анархиста треба да погледам... и то није ништа ново...
Миссим... ако се анархисти залажу за принципе које си навела ЗАР ИМ НИЈЕ БИЛО ЈЕДНОСТАВНИЈЕ ДА СЕ САМО КРСТЕ И ДА БУДУ ХРИШЋАНИ... јер све то што си навела је суштина Новог завета !!!
pa ne
da hršćani zaista veruju u to, tako bi i živeli tj. ti pricipi bi bili njihov (svakodnevni) život...
ovako ubijanja i ratova nikad dosta, na jednoj strani sveta pšenica se baca u okean zbog male cene a na drugom kraju ljudi umiru od gladi ...itd. svet je podeljen da podeljeniji ne može biti...pa čak i hrišćani među sobom ...