Ko ne glasa mogao bi ostati bez dokumenata?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja lipe ne bi uzeo za svoje botanje zbog toga sto znam da botam za istinu i pravicnost.
Nisam ja Juda da bi izdao Isusa za srebrnjake.
Što ja kraće kažem:
"razumem ja tebe ali pusti ti mene da umrem glup"

sirotinjska gologuzija gaji bajke o Americi, svakakvih priča se naslušala i uz prenošenje drugom modifikovala i ukrašavala - a kad im pokažeš šatore u 4 najveća grada e ne bi oni baš menjali čvrstu gradnju za vigvam.... ne uklapa se u američku bajku...

dakle, pusti ti nene da ja umrem glup a ti svoju pamet i saznanja slobodno primeni na sebi

Која власт у Србији је луда да то уради, па да себи потпише смртну казну.

Ево Рамбо Амадеус, човек левичар и мој идеолошки неистомишљеник, али он лепо каже да у друштву где имаш 10% неписмених, није нормално дати свима право гласа, јер је то цивилизацијска тековина.

Он не спомиње ''угрожену националну мањину'', али реално та популација би највише била под ударом његовог закона.

Која власт у Србији је луда да то уради, па да себи потпише смртну казну.

Ево Рамбо Амадеус, човек левичар и мој идеолошки неистомишљеник, али он лепо каже да у друштву где имаш 10% неписмених, није нормално дати свима право гласа, јер је то цивилизацијска тековина.

Он не спомиње ''угрожену националну мањину'', али реално та популација би највише била под ударом његовог закона.
Da, fašisti su budale.

Back