Mozemo pricati sta god hocemo, ali Putin je ojacao Rusiju. Ipak, Putin nece vjecno zivjeti i morat ce pronaci svog naslijednika da ne bude ona poznata recenica, "poslije mene potop". Ima li medju Rusima osoba koja ce nastaviti kontinuitet Putina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, у земљи од 150 милиона људи не постоји замена?Mozemo pricati sta god hocemo, ali Putin je ojacao Rusiju. Ipak, Putin nece vjecno zivjeti i morat ce pronaci svog naslijednika da ne bude ona poznata recenica, "poslije mene potop". Ima li medju Rusima osoba koja ce nastaviti kontinuitet Putina?
Кадиров треба да буде председник Русије. Већи је Руски националиста од многих Руса. Очитао је буквицу Путину како избегава да затре геноцидне Украјинце.Ako bude kontinuitet onda stvarno može doći do potopa.
Mozemo pricati sta god hocemo, ali Putin je ojacao Rusiju. Ipak, Putin nece vjecno zivjeti i morat ce pronaci svog naslijednika da ne bude ona poznata recenica, "poslije mene potop". Ima li medju Rusima osoba koja ce nastaviti kontinuitet Putina?
Кадиров и Путин су ко Малме и ЛандскронаКадиров треба да буде председник Русије. Већи је Руски националиста од многих Руса. Очитао је буквицу Путину како избегава да затре геноцидне Украјинце.
Ja isto navijam za njega.Кадиров треба да буде председник Русије. Већи је Руски националиста од многих Руса. Очитао је буквицу Путину како избегава да затре геноцидне Украјинце.
svak velika i jaka drzava misli na to daleko pre kada za to dodje vreme.Mozemo pricati sta god hocemo, ali Putin je ojacao Rusiju. Ipak, Putin nece vjecno zivjeti i morat ce pronaci svog naslijednika da ne bude ona poznata recenica, "poslije mene potop". Ima li medju Rusima osoba koja ce nastaviti kontinuitet Putina?
Малме и Ландскрона су познати по томе што у оба града има пуно шиптарије који харају, дрогом и белим робљем. Енглеска има чак и много већи проблем са шиптарима. Кадиров не жели зло Русији, напротив човек је доказао да је проруски.Кадиров и Путин су ко Малме и Ландскрона
Какав црни Лавров. Лажни националиста.lavrov
Мислио сам на њихову блискостМалме и Ландскрона су познати по томе што у оба града има пуно шиптарије који харају, дрогом и белим робљем. Енглеска има чак и много већи проблем са шиптарима. Кадиров не жели зло Русији, напротив човек је доказао да је проруски.
Кадиров не цени Путина. Зна да је председник, али показао да је разочаран како на штету Русије води рат. Каква су све зверства чинили НАТОвци 1999 Србији, помагали шиптарским терористима итд. Путин је сатанизован од НАТОа било шта да уради. Једино решење је да удари на западну Украјину и уништи им сву инфраструктуру, биће цивилних жртава па шта, НАТОвце није интересовало гранатирање Руских градова у источној Украјини од 2014. Па и на крају да им запрети ако се не повуку одмах из источне Украјине да им затре један од већих градова у западној Украјини, тако су НАТОвци претили Милошевићу да ће цео један од највећих Српских градова да униште ако не потпише.Мислио сам на њихову блискост
Кадиров буквално види Путина као свог оцаКадиров не цени Путина. Зна да је председник, али показао да је разочаран како на штету Русије води рат. Каква су све зверства чинили НАТОвци 1999 Србији, помагали шиптарским терористима итд. Путин је сатанизован од НАТОа било шта да уради. Једино решење је да удари на западну Украјину и уништи им сву инфраструктуру, биће цивилних жртава па шта, НАТОвце није интересовало гранатирање Руских градова у источној Украјини од 2014. Па и на крају да им запрети ако се не повуку одмах из источне Украјине да им затре један од већих градова у западној Украјини, тако су НАТОвци претили Милошевићу да ће цео један од највећих Српских градова да униште ако не потпише.
Jelcin je bio novi LenjinAko bude kontinuitet onda stvarno može doći do potopa.
Konacno pripadnik ruskog naroda, a da je 100/100 bijele rase.![]()
PUTINOVA LEPOTICA
Ta je poreklom Srpkinja.Konacno pripadnik ruskog naroda, a da je 100/100 bijele rase.
Можда нема међу Русима, али сам сигуран да има међу Србима.Mozemo pricati sta god hocemo, ali Putin je ojacao Rusiju. Ipak, Putin nece vjecno zivjeti i morat ce pronaci svog naslijednika da ne bude ona poznata recenica, "poslije mene potop". Ima li medju Rusima osoba koja ce nastaviti kontinuitet Putina?