ko misli da Suzana vredi 62mb-a...evo vam link...

Ovo je moj post kopiran sa LJIS sa slicnog topica a povodom tvrdnji da je Suzi to sama zelela i povodom moralisanja formske populacije.

"Jao...kako ovde puno ljudi olako sudi drugima...pa jeste li vi bas toliko sigurni da je sve onako kako se vama na prvi pogled cini.Ja necu nista da tvrdim jer NE ZNAM, pojma nemam...ali ovde izgleda svi sve znaju i svima je sve jasno, nepogresivo dijagnostifikuju tudje mane i motive, vrlo lako osudjuju sve zivo od nepoznavanja gramatike,preko razvrata do gluposti pa mi cesto padne na pamet ona narodna "vidis iver u tudjem oku a ne vidis balvan u svom".
Radoznalost razumem.Tudje misljenje razlicito od mog razumem i postujem.Ali ima jedna stvar koju nikako ne mogu da shvatim.Recimo i da je tako kao sto vi tvrdite...svejedno, ja takvu mogucnost i ne iskljucujem...Ne razumem sledecu stvar-ne mogu da se otmem jednom utisku, utisku da su neki ljudi jedva docekali da pljunu nekoga i da se zgrazavaju nad necijim ponasanjem da uvrede sto vise mogu, da budu sto vulgarniji pa i da se raduju zbog tudje nesrece...pitam se kakvi ste ljudi uopste, jer po meni COVEK takvu potrebu nema."

Jos nesto sto sam napisala na istom topicu-kriv i odgovoran je neko ko ucini krivicno delo a ne zrtva istog i ta osoba treba da snosi posledice.Stvarno ne vidim nista lose u tome ako se neko snima sa svojim partnerom, ali vidim nesto lose u tome ako neko to pusti u javnost, pa ma ko to bio.

inspirion:
vecavestica:
vd:
ne razumem ni vas ( većinu ) , ni nju ...
dakle šta se tiče ekipe koja bi sad da dotičnu personu stavi na lomaču nije mi jasan motiv ... čime je to ona na bilo koji način ugrozila vas idealne ???
što se nje tiče mislim da su iz gore pomenutih razloga komentari bilo koje vrste bili sasvim nepotrebni jer je dovode u sasvim istu ravan sa komentatorima ...

znači spavala , t*cala se itd ... sa svojim a ne vašim mužem ...
snimali su taj čin ... verovatno svojom a ne vašom kamerom ...
snimak je dospeo na net ... i niko vas ne prisiljava da ga gledate ...
napokon neko normalan.

a gde je tu moral? :roll:

sramota, morao sam kroz prste da gledam.
zasto spominjes moral???
pa zar svi to ne rade???
ti nikada nisi snimao sebe u takvim situacijama?
ili je problem sto nebi imalo tezinu ako bi se prodavalo na Zelenom Vencu???

Ma gomila idiotizma. Uopshte ne kapiram kako je taj (ogavan) snimak "upropastio" njen zivot. J'ga, zena je, ima i ona svoje potrebe... pa shta ako je malo popushila tom dlakovom medvedu? Haha... U stvari smatram da je draga nam Suki digla preveliku prashinu oko tog njenog vashljivog snimka, zbog chega mi josh vishe ide na k. Zar se srpkinje stide svega shto rade? Svashta...

p/s josh jednom, snimak je grozota. za one koje su gledali, shta kazete za kraj, sa krupnim planom? Haha.

bundeva:
rastamann:
Naj fora:"Mi smo u tom svetom chinu pravili decu"....Khm, pravljenje dece ukljuchuje i pushenje od pola sata? Ahahahah

ih, bre, rasta, ko da nikad nisi bio na forumu ljis, pa ne znas kako sve moze da se zatrudni :wink:

8) 8) 8) Buksi, pa Racku smeta "pekinezer", dosta mu je sto mu zivot chupav i dlakav, ne mora jos i da rizikuje da mu neka dlachica (kako to stidno zvuchi!) sleti s ekrana i zaglavi tastaturu... :lol: :lol: :lol:

dugi777jezik:
bundeva:
rastamann:
Naj fora:"Mi smo u tom svetom chinu pravili decu"....Khm, pravljenje dece ukljuchuje i pushenje od pola sata? Ahahahah

ih, bre, rasta, ko da nikad nisi bio na forumu ljis, pa ne znas kako sve moze da se zatrudni :wink:

8) 8) 8) Buksi, pa Racku smeta "pekinezer", dosta mu je sto mu zivot chupav i dlakav, ne mora jos i da rizikuje da mu neka dlachica (kako to stidno zvuchi!) sleti s ekrana i zaglavi tastaturu... :lol: :lol: :lol:

8) 8) 8) Mr. Pumpkin, nas je dezurni komentator K-rasta-VAC nesto zamuk'o, kanda je nekoj preliz'o, pa mu Ona (tj. Maca) pojela jezik... :lol: :lol: :lol:

Back