Ovo je moj post kopiran sa LJIS sa slicnog topica a povodom tvrdnji da je Suzi to sama zelela i povodom moralisanja formske populacije.
"Jao...kako ovde puno ljudi olako sudi drugima...pa jeste li vi bas toliko sigurni da je sve onako kako se vama na prvi pogled cini.Ja necu nista da tvrdim jer NE ZNAM, pojma nemam...ali ovde izgleda svi sve znaju i svima je sve jasno, nepogresivo dijagnostifikuju tudje mane i motive, vrlo lako osudjuju sve zivo od nepoznavanja gramatike,preko razvrata do gluposti pa mi cesto padne na pamet ona narodna "vidis iver u tudjem oku a ne vidis balvan u svom".
Radoznalost razumem.Tudje misljenje razlicito od mog razumem i postujem.Ali ima jedna stvar koju nikako ne mogu da shvatim.Recimo i da je tako kao sto vi tvrdite...svejedno, ja takvu mogucnost i ne iskljucujem...Ne razumem sledecu stvar-ne mogu da se otmem jednom utisku, utisku da su neki ljudi jedva docekali da pljunu nekoga i da se zgrazavaju nad necijim ponasanjem da uvrede sto vise mogu, da budu sto vulgarniji pa i da se raduju zbog tudje nesrece...pitam se kakvi ste ljudi uopste, jer po meni COVEK takvu potrebu nema."
Jos nesto sto sam napisala na istom topicu-kriv i odgovoran je neko ko ucini krivicno delo a ne zrtva istog i ta osoba treba da snosi posledice.Stvarno ne vidim nista lose u tome ako se neko snima sa svojim partnerom, ali vidim nesto lose u tome ako neko to pusti u javnost, pa ma ko to bio.