Ko misli da je Ana Ivanović najlepša i najbolja ?

ne zaboravimo ni jelenu dokic...
sigurno jedna od najlepsih teniserki sveta...
psihicki ima veci potencijal i od jankovic, ali onaj njen vepar, psihopata, radikal, otac ju je upropastio. zatim je imala losu vezu sa nekim majmunom sto vozi formulu, sve je to dovelo do poremecaja njene biovlast seksualnosti sto je rezultiralo munjevitim padom na rang listi.
sad ih je sutnula obojicu, planira da se vraca kroz male turnire... nadam se da ce uspeti...
ali sigurno da u mecu moze biti psihicki jaca i od jankovic i od ane kada udje u svoj ritam, jer sto bi reko onaj magarac denda, ima onu sportsku drskost dok su ove dve previse mlitave

avesic:
loop:
inspirion:
pitam se ,pitam se koliko bi muskaraca sa foruma ozenilo Anu?

Mislim da bi veeeelika vecina.

bi ja nju ali ne bi ona mene :(

ti počni da je proganjaš

Ma samo na sarm.Riba nije sponzorusa sigurno.S'obzirom da je verovatno puna.
Mada bi trebalo da budes i poznat.Sta mislis da .....zapalis beogradjanku?

Tipkaros:
Milojko, zamolio bih te da prestanes da drkas mastajuci o njoj, da nisi malo prestar perverznjaku matori?
Ovo se u psihologiji naziva: projekcija. Dakle, iako ga niko ništa nije pitao on je rekao šta radi, koje je životne dobi i čega se stidi.
Duboko podsvesno, on shvata da to što radi nije u redu, da krši uobičajene norme ponašanja. Zato mu treba neki ventil, da na nekoga svali krivicu sa svojih nejakih pleća, i tako anulira grižu savesti za svoje društveno neprihvatljive postupke. ( Katolička crkva je uvela ispovedaonice, upravo za ovakva psihološka 'pražnjenja' ) Elem, kako mu pomoći ? Da probam ovako:

Jeste, Tipkarošu, perverznjak sam matori, drkam i ne prestajem, sve maštajući o njoj. Ali, pošto si me ti opomenuo, evo obećavam, neću više.

Hoće li ova mini psihijatrijska seansa uroditi plodom, šta mislite ?

mile, perverznjaku matori... sad si mi jos sladji! :)
cudo je kako se na ovom forumu ljudi sami prepoznaju... pa se jos i istrche, (ne)svesno objavljujuci i ostalima svoje slabosti.
mini seansa...hm...da neko prati ponasanje i pisanje nekih forumasha, verovatno bi odbranio doktorat na temu "lazno predstavljanje i projekcije".

Back