KO MI DOĐE

attachment.php

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

KO MI DOĐE

Ko mi dođe,
S razlogom je došao (mada je činjenica da većina ne razume taj razlog)
Ko samovoljno ode, (ovde se misli na činjenje dela ili nečinjenje istih, jer i nečinjenje je činjenje obzirom da ima uzrok i posledicu)
Nek mu je sretan put, :cao:
Razum mu moj na odlasku zahvaljuje,
Dok duša malko naplakuje (zavisno od slučaja, a ima gi raznih)
Drhteć' na žici
Što na negdašnju, otišlu dušu liči.

majkumu, zaboravih da uzviknem OJHAAA :lol:

PS Namerno ne kažem srce, jer ono je samo unutrašnji organ....doduše važan, al' brate, izvikan u prozi i poeziji kao i u životu, naravno, u smislu gore napisanih redaka. A ima i pravolinijsko kretanje, što ne preferiram baš. Dok duša........eee, ona je skup svega što smo mi sami....i dobrog i lošeg i nema pravolinijsko kretanje....više u cik-cak...kao lovački pas :zcepanje:

PSPS napisao u pauzici knjigovođa u sezoni :zblesav:
direktorka: Ljiljkaaaaaa.....di siii? Opet si pobegla? Kako uvek uspeš da ukradeš vreme za skitanje?:histericna:
Ljiljka:....što li ti ne odskitaš, oštrokonđo direktorska....duševna izelice, no si za men' za vek zakačena :zimag:

attachment.php

attachment.php

Dobar dan.....radimo a? z:)

Volim ove Vaše ozbiljne tekstove, koji na šalu liče...Evo, ja sam došla da Vam kažem, da sa radošću čuvam Ljiljin kamičak, pa kada bude bilo prilike, da Vam ga u vidu amajlije predam....Poštovanje:zpozdrav:

I došli i otišli ljudi..ostavljaju trag u našim dušama...neki osmijeh neki tugu....da ne kažem gorčinu...ali zidaju na ovakav ili onakav našu piramidu života...ali temelji su zauvijek naši.....Hvala Ljiljo ....nisam dugo razmišljala o ljudima koji dolaze, i ostaju..i onima koji samo kao vjetar prođu....

Soradze;bt283832:
Volim ove Vaše ozbiljne tekstove, koji na šalu liče...Evo, ja sam došla da Vam kažem, da sa radošću čuvam Ljiljin kamičak, pa kada bude bilo prilike, da Vam ga u vidu amajlije predam....Poštovanje:zpozdrav:

E, ako ste došli :lol: mada nisam mislila na komentar na blogu :lol:
Blagodarim za kamičak :hvala: Inače volim kamenje. Imamo ga u avliji kođža. A jedan sam poslala poštom..zove se kamen prijateljstva. Jedva ga uzeše u pošti zbog težine :zcepanje: Ima priča o tome.
:zag:

iamblond;bt283838:
I došli i otišli ljudi..ostavljaju trag u našim dušama...neki osmijeh neki tugu....da ne kažem gorčinu...ali zidaju na ovakav ili onakav našu piramidu života...ali temelji su zauvijek naši.....Hvala Ljiljo ....nisam dugo razmišljala o ljudima koji dolaze, i ostaju..i onima koji samo kao vjetar prođu....

Pa evo podstakoh ti razmišljanje o tragovima. Svi ostavljamo trag. Onakav si, kakav si trag na drugima ostavio i o tom tragu drugi kad govore, a ne onakav kakav misliš da si. E, to duša koračajući tragove ostavlja.

Tamišarka;bt283853:
Ko mi dođe, dobro mi došao :zskace:
Ko mi ode, dobro mi otišao :zgrudvanje:
Sve ima svoje razloge, samo mi nismo u određenom trenutku svesni toga.
Dobar, suncan i veseo ovaj ponedeljak :zskace:
z:hi:

Baš tako :zimag:
Au.....da li je bio sunčan ili ne, ne znam......mrklina me dovede u kancelariju, mrklina će me odvesti :aha:
ali da je bio dobar, jeste :lol: i umorna je, ali to valjda ide skupa

za tebe :heart:

Back