Ko koga ovde j...? Novi slučaj šikaniranja srpskog sporta - Kampaca pustili da igra protiv Partizana, pa ga sad kaznili!

Vuk Samotnjak

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.324
Ljudi, da se odmah razumemo, nisam Partizanovac, to verujem mnogi znate i što se mene tiče, ne zanimaju me glodari (ali volim da ih peckam :)), ali ovo je nešto gde treba da se prosto svi Srbi spojimo jer ovo je stvarno pravo šikaniranje malih klubova iz malih zemalja kao što je Srbija.

Novi obrt: Kampaca pustili da igra protiv Partizana, pa ga sad kaznili!​

Košarkaš Real Madrida Fakundo Kampaco je ipak kažnjen zbog incidenta na meču protiv Bajerna u Evroligi.

Kampaco je prvobitno kažnjen jednom utakmicom suspenzije nakon duela sa Bajernom, što je značilo da bi mogao da propusti susret protiv Partizana u Madridu.

Međutim, Real Madrid je brzo reagovao i uložio žalbu, na osnovu koje je Disciplinska komisija ukinula suspenziju.

Kampaco je tada igrao protiv crno-belih i bio jedan od ključnih igrača u pobedi svog tima.

Ipak, situacija se ponovno promenila. Žalbena komisija je preispitala odluku i vratila prvobitnu suspenziju.

Ovo znači da će Kampaco propustiti meč trećeg kola Evrolige protiv Baskonije, gde Real Madrid gostuje u utorak.

https://www.b92.net/sport/kosarka/e...fakunda-kampaca-ne-igra-protiv-baskonije/vest

.............................

Dokle bre više ovakva šikaniranja Srbije ??!?!?!

• Šiptari spuste dron na Marakanu ? Krivi Srbi jer su ... ne znam ni ja šta trebali da urade.
  • Mitrovića sruše švajcarci u Rusiji na SP, nema ni provere penala jer eto može im se baš protiv Srbije.
  • Čavić iz 1034324324 uglova pobedio Felpsa na OI, opet ne može jer je on Srbin a ovaj Amer.
  • Nole neće da se vakciniše ? Marš napolje a ovaj žabar se dopinguje i nikom ništa
  • Jokiću ukrali MVP titulu jer prosto Embid je morao da dobije jednu da bi prestao da kmeči po celoj Americi a Jokić, ma nema veze, on je debeli srbin, možemo mi s njim lako
  • Evo sad bukvalno Kampaco, koji je bio najbolji igrač protiv Partizana ne dobije suspenziju kad je trebao da je odradi nego protiv Baskonije.

Ko koga ovde 'ebe, kažite mi ?

Da li postoji neki način da nas srbe IMALO poštuju u svetu sporta ??!?! Mislim da smo makar malo respekta zaslužili.

Deep Breath No GIF by Angry Birds

Нити је мала земља нити је мали клуб, а нико нам није крив што немамо јак лоби као Реал. Само Ватикан има јачи лоби од њих ја мислим. Ово је њихова лига јбг, и ми и Звезда смо ту гости. Само их треба тући јаче следећи пут

Нити је мала земља нити је мали клуб, а нико нам није крив што немамо јак лоби као Реал. Само Ватикан има јачи лоби од њих ја мислим. Ово је њихова лига јбг, и ми и Звезда смо ту гости. Само их треба тући јаче следећи пут

kakav lobi ? pa koja je onda poenta da se igra sa njima ako se već rezultat zna ?

U j*bote,evo suza mi krenula od šikaniranja ometlanih.
Godinama unazad smo imali prilike da vidimo kada se svakakve nebulozne stvari u Evropi dešavaju Zvedinim klubovima,ovi ometlani se podsmejavaju kao najgori zagorci.
Meni je bitno da ih je FaKu otresao k'o slinom o pod u Madridu i to samo zato što su qrčeviti kao nikad do sada :ok:

U j*bote,evo suza mi krenula od šikaniranja ometlanih.
Godinama unazad smo imali prilike da vidimo kada se svakakve nebulozne stvari u Evropi dešavaju Zvedinim klubovima,ovi ometlani se podsmejavaju kao najgori zagorci.
Meni je bitno da ih je FaKu otresao k'o slinom o pod u Madridu i to samo zato što su qrčeviti kao nikad do sada :ok:
Druže, jesi li pročitao temu uopšte ili si se samo fokusirao na naslov ?

Kao navijač Zvezde ovde sam napomenuo mnoge primere koji nemaju veze sa Kampacom ..

Kampaco je samo šlag na tortu svega što se dešava srpskom sportu uopšteno

Druže, jesi li pročitao temu uopšte ili si se samo fokusirao na naslov ?

Kao navijač Zvezde ovde sam napomenuo mnoge primere koji nemaju veze sa Kampacom ..

Kampaco je samo šlag na tortu svega što se dešava srpskom sportu uopšteno
Jesam ali poenta je da se postavlja tema kada je reč o ovim ometlanim bahatim državnim KK.

Nije reč o njima samo ...
Jeste.
Druže,postavio si naslov koji se tiče Kampaca i njegove igre protiv Ometlanih.
Ispod si ti naveo neke primer ophođenja prema srpskim sportistima i timovima.
Da li tebe kao Zvezdaša treba da podsećam da su upravo ovi iz ometlanog KK likovali što je Kampaco suspendovan od te iste Evrolige prošle godine kada je bio naš igrač i navijali da ta kazna što duže traje.
Karma je čudo.
U međuvremenu su radili i ovo:

319364013_3372917282964537_8420810423575804064_n.jpg

Inače,evo ti i spiska utakmica (samo u Evroligi) koje smo igrali bez Kampaca pa ti proveri rezulate i koliko je to nas sve koštalo:
Screenshot_33.png

Back