- Poruka
- 41.324
Ljudi, da se odmah razumemo, nisam Partizanovac, to verujem mnogi znate i što se mene tiče, ne zanimaju me glodari (ali volim da ih peckam
), ali ovo je nešto gde treba da se prosto svi Srbi spojimo jer ovo je stvarno pravo šikaniranje malih klubova iz malih zemalja kao što je Srbija.
Kampaco je prvobitno kažnjen jednom utakmicom suspenzije nakon duela sa Bajernom, što je značilo da bi mogao da propusti susret protiv Partizana u Madridu.
Međutim, Real Madrid je brzo reagovao i uložio žalbu, na osnovu koje je Disciplinska komisija ukinula suspenziju.
Kampaco je tada igrao protiv crno-belih i bio jedan od ključnih igrača u pobedi svog tima.
Ipak, situacija se ponovno promenila. Žalbena komisija je preispitala odluku i vratila prvobitnu suspenziju.
Ovo znači da će Kampaco propustiti meč trećeg kola Evrolige protiv Baskonije, gde Real Madrid gostuje u utorak.
https://www.b92.net/sport/kosarka/e...fakunda-kampaca-ne-igra-protiv-baskonije/vest
.............................
Dokle bre više ovakva šikaniranja Srbije ??!?!?!
Ko koga ovde 'ebe, kažite mi ?
Da li postoji neki način da nas srbe IMALO poštuju u svetu sporta ??!?! Mislim da smo makar malo respekta zaslužili.

Novi obrt: Kampaca pustili da igra protiv Partizana, pa ga sad kaznili!
Košarkaš Real Madrida Fakundo Kampaco je ipak kažnjen zbog incidenta na meču protiv Bajerna u Evroligi.Kampaco je prvobitno kažnjen jednom utakmicom suspenzije nakon duela sa Bajernom, što je značilo da bi mogao da propusti susret protiv Partizana u Madridu.
Međutim, Real Madrid je brzo reagovao i uložio žalbu, na osnovu koje je Disciplinska komisija ukinula suspenziju.
Kampaco je tada igrao protiv crno-belih i bio jedan od ključnih igrača u pobedi svog tima.
Ipak, situacija se ponovno promenila. Žalbena komisija je preispitala odluku i vratila prvobitnu suspenziju.
Ovo znači da će Kampaco propustiti meč trećeg kola Evrolige protiv Baskonije, gde Real Madrid gostuje u utorak.
https://www.b92.net/sport/kosarka/e...fakunda-kampaca-ne-igra-protiv-baskonije/vest
.............................
Dokle bre više ovakva šikaniranja Srbije ??!?!?!
- Šiptari spuste dron na Marakanu ? Krivi Srbi jer su ... ne znam ni ja šta trebali da urade.
- Mitrovića sruše švajcarci u Rusiji na SP, nema ni provere penala jer eto može im se baš protiv Srbije.
- Čavić iz 1034324324 uglova pobedio Felpsa na OI, opet ne može jer je on Srbin a ovaj Amer.
- Nole neće da se vakciniše ? Marš napolje a ovaj žabar se dopinguje i nikom ništa
- Jokiću ukrali MVP titulu jer prosto Embid je morao da dobije jednu da bi prestao da kmeči po celoj Americi a Jokić, ma nema veze, on je debeli srbin, možemo mi s njim lako
- Evo sad bukvalno Kampaco, koji je bio najbolji igrač protiv Partizana ne dobije suspenziju kad je trebao da je odradi nego protiv Baskonije.
Ko koga ovde 'ebe, kažite mi ?
Da li postoji neki način da nas srbe IMALO poštuju u svetu sporta ??!?! Mislim da smo makar malo respekta zaslužili.