ko koga manje ceni...

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
eto kad smo vec kod muskog sveta ima nesto sto se mislim nije ucinilo samo meni vec je to misljenje vecine...u slucaju kad se zena razocara u muskarca nekako mi nije isto kao kad se muskarac razocara u zenu...mi smo u stanju da placemo ili se zalimo prijateljima ili pokusavamo da iz svega toga iako smo povredjene nadjemo nesto kao slamku koja ga opravdava...i to stalno jer ga volimo...jest pa da ga ne volimo ne bi toliko ni bolelo niti bi nas uspeo toliko razocarati...a muskaci pa slusala sam gotovo svakog ko se nadje u poziciji da ga zena razocara...nekako su cvrsci u odluci da je ta prica za njih zavrsena...i sto je naveci fazon tako i bude...

Pa recimo da je tako..dajem xxx sansi al ne vredi ni crtati nema sanse za promenom na bolje..lepo govorim tu i tu gresis..tad i tad si napravila sranje i slagala..nemoj da ti se ponovi..nemoj to raditi ebacu ti kevu..nemoj misliti da me mozes folirati..i one sve to znaju gde grese al opet isto nastavljaju..znaju da je to lose po njih al mazohisticki zele videti gde je muskarcu kraj filma..to im kao dodje ko temperament..e kad dodje do pucanja filma cao..teraj se u k

Nema to veze sa muškarcima i ženama (mada neki profili se češće viđaju međ pripadnicima jednog pola). Neki ljudi kada vole očekuju da im je u toj ljubavi sve potaman, i kada ih ta osoba koju vole razočara više za njih nema ljubavi, odlaze dalje nespremni (ili nezainteresovani) da se prilagode. Drugi pak imaju neku svoju viziju osobe koju vole, uglavnom projekciju sopstvenih očekivanja i/ili samozavaravanja, i čak kada ih ta osoba razočara u toj njihovoj viziji ona je i dalje idealna za njih i ne žele da odustanu, ma koliko zaludno bilo terati dalje. To što su posle hladni ko kamen ili i dalje smaraju sve prisutne sa svojim ljub problemom je samo lično uživljavanje u ove uloge, samo jedne od mnogih uloga koje svi igraju i misle da su neznamtijakakvi igrači. Bljaks.

eto kad smo vec kod muskog sveta ima nesto sto se mislim nije ucinilo samo meni vec je to misljenje vecine...u slucaju kad se zena razocara u muskarca nekako mi nije isto kao kad se muskarac razocara u zenu...mi smo u stanju da placemo ili se zalimo prijateljima ili pokusavamo da iz svega toga iako smo povredjene nadjemo nesto kao slamku koja ga opravdava...i to stalno jer ga volimo...jest pa da ga ne volimo ne bi toliko ni bolelo niti bi nas uspeo toliko razocarati...a muskaci pa slusala sam gotovo svakog ko se nadje u poziciji da ga zena razocara...nekako su cvrsci u odluci da je ta prica za njih zavrsena...i sto je naveci fazon tako i bude...

zato shto smo pametni

zato što je kod muškaraca ponos jača i bitnija stvar...

To je onaj koji voli.
Samo, žena koja voli i odluči se za svog muškarca, stavlja ga ispred svega, a muškarci imaju veliki problem sa egom, tj. uvek i po svaku cenu ostaju sebi najvažniji, i to oni, pa 20 stepenika, pa svi ostali.

Ima izuzetaka, naravno, to je ova prva rečenica. Samo, većina govori nako.

To je onaj koji voli.
Samo, žena koja voli i odluči se za svog muškarca, stavlja ga ispred svega, a muškarci imaju veliki problem sa egom, tj. uvek i po svaku cenu ostaju sebi najvažniji, i to oni, pa 20 stepenika, pa svi ostali.

Pa dobro sta je tu lose..to je samopouzdanje koje i svaka zena treba imati i uvek nadogradjivati..ne sme dozvoliti sebi da bude s takvim muskarcem koji joj nece davati samopouzdanje i koja ce posle raskida biti pogubljena jer se njemu posvetila zapostavljajuci sebe

Svako svoj bol na svoj nacin nosi
neko pusti da ga svi vide
a neko ga opet zakopa duboko u sebe
razovcaranje je isto bilo da su zene
bilo da su muskarci u pitanju ..emocije nemaju pol
samo je stvar kako ih dozivljavamo i prezivljavamo

Pa dobro sta je tu lose..to je samopouzdanje koje i svaka zena treba imati i uvek nadogradjivati..ne sme dozvoliti sebi da bude s takvim muskarcem koji joj nece davati samopouzdanje i koja ce posle raskida biti pogubljena jer se njemu posvetila zapostavljajuci sebe

Ne znam šta je tu samopouzdanje, a da je loše po nju - jeste.

Pa ipak, neki ideal ljubavi bi trebao biti baš takav.

Pa recimo da je tako..dajem xxx sansi al ne vredi ni crtati nema sanse za promenom na bolje..lepo govorim tu i tu gresis..tad i tad si napravila sranje i slagala..nemoj da ti se ponovi..nemoj to raditi ebacu ti kevu..nemoj misliti da me mozes folirati..i one sve to znaju gde grese al opet isto nastavljaju..znaju da je to lose po njih al mazohisticki zele videti gde je muskarcu kraj filma..to im kao dodje ko temperament..e kad dodje do pucanja filma cao..teraj se u k

Nema to veze sa mazohizmom, nego kad vide George da im ebes sve po spisku, onda skapiraju da je bolje da pobegnu od tebe, pa nastavljaju iritirajuce ponasanje da bi ih nogirao.

One svesno pristale na kraj. Da se rese muka. :aha:

Žene dosta manipulišu i ako primete da je muškarac zagrejan za njih sklone su raznim igrama a to iritira i muškarci na to reaguju prekidom...Ne radi se samo o vezi već o bilo kakvom kontaktu,žene u jednom minutu misle jedno u drugom drugo kako to povatati
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Žene dosta manipulišu i ako primete da je muškarac zagrejan za njih sklone su raznim igrama a to iritira i muškarci na to reaguju prekidom...Ne radi se samo o vezi već o bilo kakvom kontaktu,žene u jednom minutu misle jedno u drugom drugo kako to povatati
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sta toliko manipulisu, kakve igre igraju, ajd molim te Gox ? Ko se jos non stop predomislja ?
(neodlucnost inace nema veze sa tim da li je to zena il ne )

Il je zainteresovana il nije, ne znam kako to ne umes da provalis.

To je onaj koji voli.

shto se bre folirash
PA nema vecih kalkulanata od vas zena
a sve shatro kao emotivno nezne bla bla bla lol
ko vas ne zna..

Back