Ko kaže da Velja nije pošten?

medved_bg:
Jedna stvar, FCC-u je u interesu da se okonča ova brljotina, tako da mogu da odustanu ako se cela ova politička priča oduži do nepodnošljivosti (ako uopšte i pod kojim troškovima mogu da odustanu od potpisanog ugovora, to se obično naručilac posla debelo obezbedi), a to je uglavnom u Veljinim rukama.
Što se tiče pitanja iz naslova teme: ne verujem dok ne vidim.

vama beogradjanima i onim SOROSEVIM JAJARAMA IZ VOJVODINE je izgleda cilj da sve unistite i rasturite tako da mi iz centralne Srbije ostanemo bez autoputa i da dalje ginemo kao golubovi na ibarskoj magistrali!

Jerry Ropero:
vama beogradjanima i onim SOROSEVIM JAJARAMA IZ VOJVODINE je izgleda cilj da sve unistite i rasturite tako da mi iz centralne Srbije ostanemo bez autoputa i da dalje ginemo kao golubovi na ibarskoj magistrali!

Jarry, drži se turizma, tamo si svoj na svom, ove teme ti ne idu, pa gotovo.

Mi iz Bgd vama u centralnoj Srbiji želimo sve najbolje, uključujući i autoput.

Iron Lord:
A kakvu to štetu može da načini španskoj firmi objavljivanjem finansijskog dela?
Da im se ne smeju posle po Španiji što rade ispod cene ?

ne brate,nisi ti to bas shvatio,ne ispod cene,vec ce da im spanska vlada naplati extra profit,jerbo ce na ovom putu da postanu milijarderi,naravno,to je taj njihov deo,ovi drugi ce svoje milijarde da potele tako da se sve to lepo zataska i bratski naprasvi sprdnjom u nekoj emisiji tipa klopka,zamka kao i sve sto su dosad odradili....setite se samo aerodroma bewograd i ministarke rasete

Registra.:
Jarry, drži se turizma, tamo si svoj na svom, ove teme ti ne idu, pa gotovo.

Mi iz Bgd vama u centralnoj Srbiji želimo sve najbolje, uključujući i autoput.

pa da nam zelite najbolje ne bi dizali frku oko ovog autoputa kad je sve regularno! navikli ste vi da 90% para ide u beograd pa vam smeta velja ilic iz centralne srbije sto radi nesto i za nas koji ovamo zivimo!

minos:
A sto odlaze mlade ribe...hoces posle da trazis neku Ukrajinku preko interneta...

ma i te mlade se vracaju posle par godina "lagodnog zivota" po raznim beogradskim memljivim rupcagama, sa jelovnikom od pastete, rol virsle, pice i hamburgera.

evo u mom kraju ima jedno 10tak riba u okolnim selima udatih za lokalne momke, a inace rodjenih u beogradu.

pa pametna zena ce uvek izmedju porodicnog zivota sa dobrim covekom na selu i zivota "uspesne usedelice" u velikom gradu - izabrati ovo prvo.

90% riba iz mog kraja, moje generacije, koje su otisle u bg , tamo zive, rade imaju 30 i kusur godina , su neudate, nemaju ni kuceta ni maceta, gore ih niko nece , a one kompleksasice nece da se vrate tamo gde su rodjene :D . E pa takve i zasluzuju da umru kao usedelice.

danas sam bas sreo dve, sve kao do jaja, zivot ludilo, al i dalje ne mogu da se udaju a vec odavno zasle u 3cu deceniju zivota. pa kad ce da radjaju?

eej,minose nemoze ni to vise,osho ja na neki sajt,cisto da vidim kakve su,ono,sve se slikale na nekim letovanjima,tunis,turska,neka fensi ostrva ko zna gde....ja seo gledam ko slepac,ova iz moskve ova iz kijeva...reko,sta bre mi ima vise njoj da ponudimo...nista brate,prerasle nas ruskinje,sad smo za njih truba......tako da braco sumadinci,dzab dszabe je da se nadate,ostaje vam teta desa...nego kofere i pravac bgd:) dzaba zemlja i nekretnine

p.s evo sajta ako ja lazem,nelaze rog:) www.bride.ru

Back