tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
Pa, ne voli je kompletna Republika Srpska. Jel' to znači da ste vi napokon za to da Srpska ide iz Baznije. A, ruku na srce, to je za sve najbolje rešenje. Što da živite skupa, kada se mrzite?
ide bona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, ne voli je kompletna Republika Srpska. Jel' to znači da ste vi napokon za to da Srpska ide iz Baznije. A, ruku na srce, to je za sve najbolje rešenje. Što da živite skupa, kada se mrzite?
Ne voli ni cijelo Kosovo Srbiju, pa ga svi vi još uvijek zovete južnom srpskom pokrajinom.
Što se tiče Republike Srpske, otkad najavljujete njeno otcjepljenje, šta čekate više? Da vidimo posljedicu toga...
voli, samo sto su proterani
Ne voli ni cijelo Kosovo Srbiju, pa ga svi vi još uvijek zovete južnom srpskom pokrajinom.
Što se tiče Republike Srpske, otkad najavljujete njeno otcjepljenje, šta čekate više? Da vidimo posljedicu toga...
Nisam iz Bosne ali cenim da je voli svako ko je rodjen tamo.Priznao ili ne.Kako mozes da mrzis rodno mesto?!![]()
Ne, grešiš... Kosovo voli Srbiju, a došljaci koji su se namnožili našom greškom (previdom) je ne vole. Kada kažerm došljaci, mislim da su došli na to područje kada je to već uveliko bila srpska zemlja.
Dakle, nema paralele sa Srbima u Bosni, jer su Srbi tu starosedeoci, jednako kao i u Srbiji, i Bosna je istorijski srpska zemlja.
Znači, poreeđenje ti je loše.
Jedno je voleti Bosnu kao zavičaj (teritoriju), a drugo voleti je kao državu.
Ne, grešiš... Kosovo voli Srbiju, a došljaci koji su se namnožili našom greškom (previdom) je ne vole. Kada kažerm došljaci, mislim da su došli na to područje kada je to već uveliko bila srpska zemlja.
Dakle, nema paralele sa Srbima u Bosni, jer su Srbi tu starosedeoci, jednako kao i u Srbiji, i Bosna je istorijski srpska zemlja.
Znači, poreeđenje ti je loše.
mani se politike "di je i jedan Srbin to je srpska zemlja" da se svi narodi vode tom ideologijom...izbilo bi istog trena na hiljade ratova....
a i teorija ko je starosedioc gde POGOTOVO na balkanskom poluostrvu JE VEOMA UPITNA
niti Srbi niti Hrvati nisu odvajkada ovde i oni su došli od nekud (teorije su različite, ne bih ulazio ko je odkud došao)
meni inaće još niko u ove tri godine odkad sam na ovom forumu NIJE odgovorio (naravno) ARGUMENTOVANO (a pitao sam već više puta) zašto se vi Srbi niste posle 2.svetskog rata odmah pobunili kad je SFRJ podeljena na 6 republika a Srbija na dve pokrajine i centralnu Srbiju? ZAŠTO?
DAKLE pošto se tada niste pobunili (a mogli ste) onda nemate pravo sad BiH uskraćivati suverenitet...druga je stvar s Kosovom i Vojvodinom...one su bile srpske pokrajine unutar RepSrbije..a ne Jugoslavenske kako adem tvrdi...al to je već drugi par cipela....
držimo se teme ovo je ipak o BiH
i poslednje al po ničem manje važno.... nemoguće je podeliti BiH jer će uvek ostati jedan POPRILIČAN broj drugog naroda "preko grane" koji će uz večinski da još više naxe8e nego sada dok ste zajedno
toliko![]()
Čuo sam Bosna postoji već 3000 godina i da bi iz poštovanja prema toj tradiciji trebalo očuvati njene spoljne granice ?
Daj,nemoj me ebati.Kako su mogli kad su cjopavi i komunjare pobili i izotimali sve sto je moglo.Tad je tek pocela nasa golgota.
Nisam iz Bosne ali cenim da je voli svako ko je rodjen tamo.Priznao ili ne.Kako mozes da mrzis rodno mesto?!![]()
mani se politike "di je i jedan Srbin to je srpska zemlja" da se svi narodi vode tom ideologijom...izbilo bi istog trena na hiljade ratova....
a i teorija ko je starosedioc gde POGOTOVO na balkanskom poluostrvu JE VEOMA UPITNA
niti Srbi niti Hrvati nisu odvajkada ovde i oni su došli od nekud (teorije su različite, ne bih ulazio ko je odkud došao)
meni inaće još niko u ove tri godine odkad sam na ovom forumu NIJE odgovorio (naravno) ARGUMENTOVANO (a pitao sam već više puta) zašto se vi Srbi niste posle 2.svetskog rata odmah pobunili kad je SFRJ podeljena na 6 republika a Srbija na dve pokrajine i centralnu Srbiju? ZAŠTO?
toliko![]()
DAKLE pošto se tada niste pobunili (a mogli ste) onda nemate pravo sad BiH uskraćivati suverenitet...druga je stvar s Kosovom i Vojvodinom...one su bile srpske pokrajine unutar RepSrbije..a ne Jugoslavenske kako adem tvrdi...al to je već drugi par cipela....
držimo se teme ovo je ipak o BiH
i poslednje al po ničem manje važno.... nemoguće je podeliti BiH jer će uvek ostati jedan POPRILIČAN broj drugog naroda "preko grane" koji će uz večinski da još više naxe8e nego sada dok ste zajedno
toliko![]()
a de to piše u mom tekstu
jel ti imaš možda proble sa vidom...il drhtavicom pa krivi post citiraš?
![]()
Postojanje Bosne i Hercegovine u ovim granicama je realnost. Kada pogledamo koliko ima Bošnjaka, koliko Srba, koliko Hrvata u njoj, velika većina želi ovu državu u ovim granicama. I to je realnost.
Da postoje stvari koji sprječavaju nezavisnost RS i to je realnost, kao što je realnost da postoje stvari koje sprječavaju ukidanje RS.
Ko se tada pobunio pojela bi ga noc,ali koliko znam da je Edvard kardelj bio glavni kartograf i da je bilo razmatrano da BIH bude pokrajina u Srbiji
Srbija treba da izadje na svoje prave granice na zapadu,ova srbija sada je invalidna zemlja,ne moze Srpski narod i teritorija biti podjeljen ,ne mogu se od Srpskog naroda odkidati njegove teritorije
Postojanje Bosne i Hercegovine u ovim granicama je realnost. Kada pogledamo koliko ima Bošnjaka, koliko Srba, koliko Hrvata u njoj, velika većina želi ovu državu u ovim granicama. I to je realnost.
Da postoje stvari koji sprječavaju nezavisnost RS i to je realnost, kao što je realnost da postoje stvari koje sprječavaju ukidanje RS.
Bosna i Hercegovina je multinacionalna država sa ogromnim mogućnostima. U njoj žive tri naroda, pripadnici triju vjera. Kada pravoslavci izlobiraju ekonomsku pomoć od pravoslavnih zemalja, od toga profitiraju sva tri naroda. Kada muslimani izlobiraju ekonomsku pomoć od muslimanskih zemalja, opet sva tri naroda imaju korist. Kada katolici izlobiraju od katoličkih država ekonomsku pomoć, opet sva tri naroda imaju korist.
I zašto takve šanse ne iskoristiti?
nemoj ti da povlacis paralele izmedju srba i hrvata, hrvati su dokazali ko su u JASENOVCU. sramna nacija kojoj treba protektorat jer nije sposobna da sama funkcionise!
BIh nema unutrasnje priznanje,vecina stanovnistva ne podrzava postojanje bIH,.....BIH je drzava koju silom i pretnjama odrzava zapad i NATO pakt
Gradjani Republike Srpske na slobodnom i demokratskom referendumu trebaju se izjasniti dali su za ostanak u BIH ili nezavisnu drzavu RS,niko nemoze zaustaviti demokratiju
Isto kao i oni što su protjerani iz RS.
Ako imamo na umu da danas u BiH živi oko 47% Bošnjaka, dovoljna su još samo 3% evo nas Srba da BiH želi većina. O Hrvatima da ne govorimo.
Nego, kada će te vi iz DNZ-a vratiti hrvatske putovnice?![]()
meni inaće još niko u ove tri godine odkad sam na ovom forumu NIJE odgovorio (naravno) ARGUMENTOVANO (a pitao sam već više puta) zašto se vi Srbi niste posle 2.svetskog rata odmah pobunili kad je SFRJ podeljena na 6 republika a Srbija na dve pokrajine i centralnu Srbiju? ZAŠTO?![]()
Bosna je kompleksna drzava, moje misljenje je da su muslimani trebali ostati uz srbe, ipak je to njima genetski i istorijski najblizi narod.