AlyonA
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Komunjare,...jao Boze,...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elvin:ldp.
ali nisam 100% siguran da ću glasati za njih...
radikala verovatno nema, jer su pitanja koja bi trebalo postaviti da bi se videlo da li je neko radikal malo neuobičajena. tipa:
da li je lukašenko najveći državnik u vascelom univerzumu, a i šire?
da li je boris tadić ustaša?
da li se bolje živelo 1993 nego danas?
---
stuff like that...
misoni:А сећаш ли се ти да су глаголе морати и требати користиле само комуњаре за испирање мозга народу?Или мислиш да њихови потомци не умеју да баратају истим глаголима?:shock:
Значи ти си за ''стручност испред политике''?filatelista:Evo i ja imam teoriju da su pitanja tako raspoređena da se neopredeljeni birači (demokratski) dobijaju odovor da je G17+ pravi izbor.
Evo dobih ja te rezultate, dobila mi verenica i sestra. Svi glasamo različito, a svi se slažemo u svemu. I svi "za" Mlađu.
jedite_kod_Joa:Значи ти си за ''стручност испред политике''?![]()
![]()
У праву си,нисам прегледао тест и ухватио сам се за твој пост.А алергичан сам на глаголе морати и требати.Додуше и тест је пропагандног и забавног карактера и нема пуно смисла.Obersturmfuehrer:pa ajde, kako bi ti postavio takva pitanja?
Obersturmfuehrer:heh nije los fora...
kod mene DSS blago vodi...sto je najzanimljivije ionako se razmisljam da glasam za njih....
filatelista:JA SAM![]()
VERENICA![]()
ŠVECA![]()