Ko jos uvek glasa za G17+?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Chedo Kokardic:
Nisam Jerry ja sam Chedo a ti sve sto mozes/znas to je da vredjas i onda kad ti neko odgovori istom merom da ides da places kod moderatora da se ta osoba banuje.

Sto se mene tice procitana si odavno, i iskreno nemam vise zelju da gubim vreme na tebe. Samo mi je drago da i drugi isto vide kao i ja.

Ajd sad idi skuvaj rucak mozda za promenu uradis i nesto pametno danas.

nda,nisi :lol:

nego oces pasulj sa rebarcima,hilandarski ili pihtije i cvarke?

ponudila bih ti i internacionalnu kuhinju al se bojim da se ne otrujes slucajno od antisrpske hrane...

Jedem ja jela iz raznih kuhinja. Recimo bas volim jela iz kineske i meksicke nacionalne kuhinje. Idi spremi nesto dobro za rucak, pa ako prezivim dacu ti dobre preporuke da mozes sutra da se dobro udas :D . A ako kojim slucajem ne prezivim - ostaces usedelica do kraja zivota ;)

Pa ako hoce papucara udace se za tebe, a ako hoce domacina i coveka udace se za nekog ko je kao Cheda :D

Nas narod ima jednu izreku na tu temu:

"Zena se celog zivota trudi da od muskarca napravi tetku - a kad joj to podje za rukom, onda vise nece da zivi sa tetkom" :D

Chedo Kokardic:
Pa ako hoce papucara udace se za tebe, a ako hoce domacina i coveka udace se za nekog ko je kao Cheda :D
Nas narod ima jednu izreku na tu temu:
"Zena se celog zivota trudi da od muskarca napravi tetku - a kad joj to podje za rukom, onda vise nece da zivi sa tetkom" :D
bas si me sad zeznuo svaka ti cast...bas si duhovit...pun si fazona kao ***** vitamina...sto bi reko nas narod...

forgay17xs2.jpg

Ја бих вас двојицу ограничио да можете да постујете само у подфорум ''женски кутак''.Па бисте после писали молбе не модераторима,него админу...:lol::lol:

Banshee:
@milanche,chedo:
papucari rule.
mojne da mi neko prosipa sado mazo domacniske fore.
to kad kazes domacin vec vidim sramezljivu i tihu suprugu kako muzu pere noge u lavoru i sipa mu rujno vino u zlatni pehar,i sarme u tanjir.

Pa da li ces biti takva supruga zavisi za koga ces da se udas, a ne ko ce biti na vlasti ili za koga glasas :D

Г17+ и дефинитивно,после ових избора,нестаје са политичке сцене...Још да Динкић,Јелашић и Лабус заглаве иза решетака,па да кажемо правда је задовољена.

Back