DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
sad bi nešto reko, al aj neću...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nikada u tome nisam uspela; možda sebe u tome nekom domenu definišem kao slabu. Nedovoljna iskontrolisanost da ne pokazem sve. Ne stidim se toga, samo mi je žao što sam pružila to sve na uvid. Da budem isprovocirana ili izazvana a da ne mogu reagovati. Pa, naravno, što ti kažeš, ni meni se svako ne dopada tu, ali što kaže moja baka, ne moramo se voleti, moramo se svi na neki elementaran način poštovati. Da, pa to je ono što ja kažem, da dobra većina samo srazmerno lupa, da većina onoga sta se piše nije lično upereno protiv nas, kao nas, vec frustracije rade svoje a ti se eto samo namestiš da neko tebi nešto "prilepi" tog dana, ili tim postom, a zapravo fakat i ne poznaje te, nego eto, bas si super ti, da se neko na tebi "isprazni"...Slazem se, istinski veliki ljudi, uče od drugih, nadogradjuju i poboljsavaju a ne guraju u blato. Vec im takvi ljudi imponuju. ♥
Slazem se sa tvojom bakom. Medjutim, u ovom svetu to ne treba ocekivati, niti u ovom svetu treba traziti postovanje, ili ga prizeljkivati na bilo koji nacin. Kada kazem ovom svetu, mislim na internet seloPrimera radi, ja sam se pre par godina registrovala, ali nisam dolazila... i eto, doslo mi da dodjem
nakon blogova i onih prvih stranica, resila sam malo da prosetam po forumu. I toga dana sam aktivirala neke teme koje nisu bile aktuelne. One koje su bile aktuelne, eto nisu me bas nesto specijalno privukle. I sada... dogadja se da su me neke persone isprozivale po fazonu ja sam klon i one odlicno znaju ko sam ja i to samo zato sto sam komentarisala teme koje niko nije neko izvesno vreme. I kako ti sada takvim likovima, da ne kazem pacenicima s obzirom da su te osobe bile dosadne toga dana, da objasnis da kada krenu u toalet obavezno provere da li imaju rezervu toalet papira? Nikako. Pustis ih da se uguse u sopstvenoj gluposti i kraj. I zaista me boli cose sto ce neka zlurada isfrustrirana domacica da me mrzi jer nezadovoljna sobom, a u svom okruzenju ne sme da pisne, vec grabi svaku priliku kada joj ukucani nisu u blizini da dodje ovde i izivljava se. Isto vazi i za musku populaciju, mada u minijaturnom obimu. Takve treba zaliti, posvetiti im minijaturu sopstvenog vremena i zaliti ih, makar po pet minuta dnevno.
cuj, tebe bije glas. meni skolski psiholog konstatovao pred upis u prvi razrred da sam arogantna. ja imam dokaz.
ako jesam, svidja mi se to.
@tema - zabole me.
Ma, važno je da te muškarčići gotive![]()
Nije tema, al da ti kazem, volim jednog ali vrednog muskarca![]()