Ko jos koristi Facebook

adelaidea

Poznat
Poruka
7.344
Imam pitanje - jel kad lajkujete post na nekoj fb grupi, gledate profil te osobe?

Meni vec par dana izlaze slike nekog prelepog zutog macora i ja sve vreme srcujem i sad slucajno kliknem na profil lika a ono neki domoljub, na pozadini mu slika iz mladosti sa nekom zoljom, nekim ku.rcem, deli tompsona, itd, tobe jarabi.

Pa sam onda morala da odsrcujem sve te slike slatkog zutog macora

Imam pitanje - jel kad lajkujete post na nekoj fb grupi, gledate profil te osobe?

Meni vec par dana izlaze slike nekog prelepog zutog macora i ja sve vreme srcujem i sad slucajno kliknem na profil lika a ono neki domoljub, na pozadini mu slika iz mladosti sa nekom zoljom, nekim ku.rcem, deli tompsona, itd, tobe jarabi.

Pa sam onda morala da odsrcujem sve te slike slatkog zutog macora
Obrisao fb prije par mjeseci!

Ja volim retro ali istina da dominiraju penzosi
Moja tetka bi se sad smrtno uvrijedila :D nije još penzionerka!
-sretnemo jednom moju kolegicu, upoznam ih i kolegica kaže: ooo komplimenti za tetku, izgledate odlično gospođo!
Na to ja dodam: jesi vidjela, ko bi joj dao 60? :)
Tetka: ko ima 60??
Malo mi već neprijatno ali odgovorim: pa ti tetka..
-Majke ti???? :D
-Majke mi.

Moja tetka bi se sad smrtno uvrijedila :D nije još penzionerka!
-sretnemo jednom moju kolegicu, upoznam ih i kolegica kaže: ooo komplimenti za tetku, izgledate odlično gospođo!
Na to ja dodam: jesi vidjela, ko bi joj dao 60? :)
Tetka: ko ima 60??
Malo mi već neprijatno ali odgovorim: pa ti tetka..
-Majke ti???? :D
-Majke mi.
Teta ko raketa

Ja sam obrisao sve "prijatelje" i kvazi rodbinu, njihovo izlaženje iz anonimnosti putem fotografija doručka, ručka, večere, odlaska u kafić, na more(na rate, na kredit), ko ima više dece, kao cigani, duhovna i moralna sirotinja a ne samo finansijska ili ekonomska. Ali sam ostavio profil kao mejl ili sredstvo komunikacije i zbog slika i uspomena. Ima 8 godina. Nije lako "skinuti" se ali se ne osećaš više loše. Živiš slobodno, privatno. I taj fejs umesto da nas poveže, on nas je još više razvezao. Niko nikog ne viđa kao pre, ne posećuje, ne zove, ne druži se, ma užas. I podigao EGO na ekstremni nivo samoljublja. Isto važi i za instagram ako ne i više i gore. I instagram imam ali isto kao sredstvo, za neke stranice koje volim, pa pratim i rilsiće volim da gledam, da brže i lepše prođe višak vremena, kao jedan vid dopaminske zabave. Ali bez šetnje i bicikla nema serotonina i zdravlja. Hehe

Back