Ко је зауставио Србију 12.марта?

Ко је зауставио Србију 12.марта?

• Неко из Србије.

• Неко из међународне заједнице.

• Неко са КиМ!

• Неко из Рватске!

• Сви они скупа ,мање више!

• Не интересујеме.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
goxy:
zalosno je samo sto njihove zrtve vise nema ko da vrati :cry: ....Ni da ispravi mrznju i zlocu koju su oni svojim neodgovornim ponasanjem ubacili izmedju naroda, kojima, nazalost pripadaju :-(
goxy, "nema žrtava". Šešelj kaže Tuti, mi nismo ubili nikoga to je ustaška propaganda, Tuta kaže, mi nismo ubili nikoga to je četnička propaganda, a zajednički kažu;"sve je to maslo one kur.e"
i vlada parola, ko nas bre zavadi?!!
samo ima ludaka koji im veruju i to je problem.

filatelista:
goxy, "nema žrtava". Šešelj kaže Tuti, mi nismo ubili nikoga to je ustaška propaganda, Tuta kaže, mi nismo ubili nikoga to je četnička propaganda, a zajednički kažu;"sve je to maslo one kur.e"
i vlada parola, ko nas bre zavadi?!!
samo ima ludaka koji im veruju i to je problem.

Zna se ko nas je zavadio, tj. nije se mnogo trudio da se zaboravi WW2, dapače, JeBoTito je koristio i raspirivao međunacionalnu netrpeljivost da bi vladao: Čim bi neko digao glas, odma' bi ga ukebao na temu nacionalne kontra-revolucije.....

giovaniI:
ma ne,...nego onaj koji nas bombarduje u RS 95-e i u SRJ 99-e,..
pa jos hoce da ih gledamo kao prijatelje i dobrocinitelje!!

Za RS 95-e će se iskupiti tako što će poništiti Daytonski pravno ne valjani dokument i raskolčiti BiH...

Za SRJ 99-e ćemo se pak složiti da je cilj bio rušenje Slobe.....Tvoj stav liči na ovaj: Saveznici su za vreme WW2 bombardovali i Jugu-pljugu kako bi lakše porazili Hitlera....a ti ih radi toga mrziš.....

Довољно је погледати исход гласања да би разумели читав случај,
како неко рече када се ради о оваквом случају атентата треба видети ко највише профитира из истог,нико није видео у том прсте ХОС'а и рватску,а људи нам педу померају,већ 80 година...
а нико од нас не види ни мало учешће истих у атентату на премијера(за кога сам рекао да нисам имао никакво добро мишљење до атентата),па управо је Хрватској сметао исто као и шиптарима са КиМ,направио се вишеструки интерес да Србија то јест први демократски премијер( по вољи запада)није од користи свима у ствари боље им је било да га нема...
Тек онда ови домаћи неспособни које је лако било убедити да је то због њих или криминала итд,па тако је легија убедио и спасојевића и колеге из јсо да ће само да опомену премијера тако што ће му ранити бодија,а када су сватили шта је било у цз и сабљи морао је да се преда јер су другови из јсо већ почели да певају и прича би пукла!!!

Back