- Poruka
- 1.845
Objasnio sam ti - Tramp je jedini predsednik u istoriji SAD-a koji nije započeo ni jedan rat ili ubijao svoj narod samo zbog rasizma ... Pokušaj da razumeš - nije baš toliko teško ...Ја бих стварно волео да ми неко објасни зашто ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objasnio sam ti - Tramp je jedini predsednik u istoriji SAD-a koji nije započeo ni jedan rat ili ubijao svoj narod samo zbog rasizma ... Pokušaj da razumeš - nije baš toliko teško ...Ја бих стварно волео да ми неко објасни зашто ?
Šta želiš da mi osporiš u napisanom? Gde to nisam rekao istinu?nista ti jos ni videla ni cula nisi
Objasnio sam ti - Tramp je jedini predsednik u istoriji SAD-a koji nije započeo ni jedan rat ili ubijao svoj narod samo zbog rasizma ... Pokušaj da razumeš - nije baš toliko teško ...
tekst je odlican, a ja sam se zato i ukljucio, mislim da smo tek na pocetkuŠta želiš da mi osporiš u napisanom? Gde to nisam rekao istinu?
ti si apsolutno u pravu, savrseno mi je jasno sta je tema, ali kada stvari dovedes do apsurda tek onda mozes da probudis mnoge
mi vodimo politiku apsurda vec duze vreme, sada npr, otvoreno psujemo bajdena FJB
radi se o tome da svetu omrzne zapad, i gurne se u zagrljaj rusko-kinesko-indijskg novog svetskog poretka
psiholoska operacija
ne znam s kojom svrhom al bi reko da ni on ne zna koja mu jeЈа мислим да ни ЦИА ни 14 осталих безбедоносних служби у САД-у не знају ко је довео Бајдена и са којом сврхом.
Русија и Кина такође до сада нису открили шта то треба да значи ...![]()
bajden ima sa svojom "kriptografijom" i mariju stjuart da nadmasiСве светске обавештајне заједнице, удружења и универзитети, скупили су се дешифранти и криптографи са најмудријим седим главама и највећим суперкомпјутериима, те покушавају да дешифрују када Бајден нешто чудно изјави.
Досада је вештачка интелигенција потврдила да само лупа, али можда се ту крије криптована порука спавачима који се могу пробудити и деловати....![]()
si cuo da je ana nebretko najveca operska diva iz meta dobila nogu u dupe jer nije htele da napljuje putina?Па добро...
У Европи је настао театар апсурда, а у Америци политика апсурда.
bajden je nas ROBIN HUDПа добро...
У Европи је настао театар апсурда, а у Америци политика апсурда.
OK - Pozdrav prijatelju!tekst je odlican, a ja sam se zato i ukljucio, mislim da smo tek na pocetku
nista nisam osporio, a to je fraza; you've seen nothing yet
moze video?
ne znam s kojom svrhom al bi reko da ni on ne zna koja mu je
bajden ima sa svojom "kriptografijom" i mariju stjuart da nadmasi
si cuo da je ana nebretko najveca operska diva iz meta dobila nogu u dupe jer nije htele da napljuje putina?
realno gledano bajden je dileja koga kontrolise ona spica kamala haris...to cudo je namazano svim i svacimОви сујетни иавидљивци су преозбиљни и од Путина.
А Путин се само мало поиграо са заиграним нацошима и ашкеназима олигарсима.
Да ли се сви љуте на Путина због Украјинаца или Јевреја који су успоставили Владу Украјине.![]()
realno gledano bajden je dileja koga kontrolise ona spica kamala haris...to cudo je namazano svim i svacim
putin ima za sve resenje...ne ide se u takav pohod nespreman... plus ima ekipu koji znaju amere do dna duse sta mogu da naprave tako da...![]()
meni zao sto suslov nije zivПостојао је један Арбатов 1980-тих, написао је гомилу књига, звали су га tada руски Кисинџер.
Он је једном рекао Американцима, ви ћете можда победити у хладном рату СССР, а онда ћемо ми направити тако да вас цео свет замрзи (тако да вас та мржња уништи).
Да се најежиш од истине и стратегије.
Бре тамо сви неки Распућини који куну12 генерацију !
meni zao sto suslov nije ziv
taj je imao za svakog lek
zamisli ti lika koji je mogao da bude sta je hteo
a odbio i iz senke vodio sssr...to je baja sa jajima ko kremlj
rusi i kinezi, opet ti kazem, evo ako meni ne verujes. BAJDEN KAZE DA JE UKRAJINA rusijaKo je, zašto i sa kojim namerama doveo Dozefa Bajdena na vlast u Americi?