јанпи
Elita
- Poruka
- 21.018
Част свакоме-вересија никоме.
Свако мора плати на овај или онај начин
Свако мора плати на овај или онај начин

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto si me tagovao ?
Polako tek ćemo sređivati sopstveno dvorište.Mandic katastr0fa od coveka. Podseca na Seselja i njegov dzip od 150 000evra. Stim sto jahta nema ispod 500 000evra najmanja,
ne kapiram te sto pricas brate samo vidim da si me tagovao ne znam zastoPff da sve j.... kad razmišljam o vama crnogorcima....
Ne zna ko tu koga ne voli. Ali eve vam nikakve ideje, uzmite Dritanu najdraže i vratite mu kad vas poštuje, a ovom Mandiću skinite gaće. A Zdravku dajte vuka. I ukinite funkciju predsednika Montenegra. I eto. Napravili ste nešto....
Ostalo je na Vama.
Nisam te tagovao.
Odgovorio sam ti na muku tvoju.
Jes ti ***** ili vladikin?
@Pilgrim
Polako tek ćemo sređivati sopstveno dvorište.
Valjda nam najdraže ovo do dosadnog i prljavog mora....
Oplivah svetog Stefana letos....
Ti si ipak cepidlaka sa dlakom na dupetu...Polako tek ćemo sređivati sopstveno dvorište.
Valjda nam najdraže ovo do dosadnog i prljavog mora....
A sto kad je more prljavo ? Sto ne ides u Grcku
ajde ne ljuti se matoriTi si ipak cepidlaka sa dlakom na dupetu...
Pardon plaža. More je super.
A umalo odoh u crno more. A kupah se na Hawajima, Bahamima, Baja Kaliforniji, Grčkoj, Singapuru, Japanu, Filipinima, gde sam još umočio dupe i glavu.... a Da crnogorskom Jadranu...
Obicno te sisate k..ve imaju dovoljno novca za sta god pozele.Mandic je u decembu 2009, gostujući kod mladih Atlantskog savjeta Sava Kentere kazao da bi Nova prihvatila odluku Skupštine da Crna Gora uđe u NATO, kao što su prihvatili one na referendumu u Crnoj Gori ili o nezavisnosti Kosova.
Mandić je 2007. pokušao da ubijedi članstvo tadašnjeg SNS-a da podrži članstvo Crne Gore u NATO-u, što je zabilježeno u depeši ambasade SAD poslatoj Vašingtonu.
Dokument pod nazivom "Prozapadni srpski nacionalista u Crnoj Gori" objavio je "Vikiliks", a označen je kao osjetljiv.
"Mandić je rekao savjetniku za politička pitanja Aleksandri Bonuri da je u GO stranke predložio da podrže članstvo u NATO-u. Rekao je da je njegov GO to odbacio, tvrdeći da glasači ne bi pristali na to", navodi se u depeši. Ističe se da je, dok je izdvajao značaj Rusije za Crnu Goru, Mandić kazao da pokušava da nagovori svoju partiju da okonča protivljenje NATO-u, nazivajući se "prozapadnim".
Pogledajte prilog 1097733
a srbi obicni nemaju za burek kako treba...
Nije jahta njegova tako pise zapadnjacki sorosevski cdmMandic katastr0fa od coveka. Podseca na Seselja i njegov dzip od 150 000evra. Stim sto jahta nema ispod 500 000evra najmanja,
Namazani politicari.Sad ce da se primire dok se ne zaboravi kako su smestili Krivokapicu. Svi su mu smestili ..Racunaju Amfilohije je umro ,nema vise nikakvu snagu..Videcemo da li ima snage da se podigne posle ovoga .Licno bih voleo da im pokupi sve glasace iz slicnog sinjela je izasao i ovaj Medojevic ,nekad je kao zastupao radnike Soko Starka kao akcionare ali radio za vladu .Samo svoje durpe gledaju.Nije jahta njegova tako pise zapadnjacki sorosevski cdm
I dok su njihove kolege danas u Skupštini raspravljale o pitanjima važnim za crnogorske građane, opozicioni lideri Andrija Mandić i Slaven Radunović nijesu se puno oznojili, pa su na jahti budvanskog menadžera Mila Božovića pod crnogorskom zastavom, “predahnuli” od bojkota parlamenta.
https://www.cdm.me/politika/mandic-radunovic-uzivaju-na-pjeni-od-mora/