Ko je uništio Blic?

Meliot

Elita
Poruka
24.179
Non stop čifam da je portal Blica najčitaniji ali ja u to sumnjam. Ranije, pre oko 10 godina, je bilo zadovoljstvo čitati tu internet novinu, ali sada je jezivo. Non stop se pojavljuju reklame, i to uglavnom rkladionice i kockarnice, na naslovno strani uglavnom starlete, pevaljke i golotinja. Ja to ne čitam već duže vreme, ulazim samo po navici i odmah izađem. Šta mislite o ovome?

prvi broj blica je kostao 1 dinar !
papirno izdanje i redovno sam ga kupovao zbog gospodje u boji sa strane broj 5.

Ako ne zans o cemu pricam onda ni ja tebi necu da kazem ko je shebao jedne novine koje su bile rame uz rame sa Politika i Novosti a sada u rangu treceg oka ili svet ili tako neke glupe zute stampe

Био је добар за читање и пре десетак година, и политика и спорт, сада су и тајдео око спорта упропастили са спорталом. Све је некако непрегледно, са рекламама о кладионицама и коцкарницама, вести остарлетама и певаљкама... Упропастише најбољу новину у Србији.

Информер је данас појам за Блиц. Можда чудно звучи али заиста је тако.

prvi broj blica je kostao 1 dinar !
papirno izdanje i redovno sam ga kupovao zbog gospodje u boji sa strane broj 5.

Ako ne zans o cemu pricam onda ni ja tebi necu da kazem ko je shebao jedne novine koje su bile rame uz rame sa Politika i Novosti a sada u rangu treceg oka ili svet ili tako neke glupe zute stampe

Uh, Politika i Novosti su tesko rezimsko smece. Iako imaju odlican strucan kadar, dzaba je kada je urednistvo uvek bilo politizovano i na strani rezima.
Ne zaboravimo ratno-huskacku politiku iz devedesetih koja je bas bila najjaca iz ta dva lista.
Bukvalno su bile glavna Miloseviceva glasila, kao sada Vucicu sto sluze Informer, Alo, Telegram i ostalo smece.

Uh, Politika i Novosti su tesko rezimsko smece.
Politika danas nije toliko prorežimska, a Novosti jesu. Politika ima zanimljive članke, ali nikakvu sportsku rubriku pa ja se retko setim da odem na njihov sajt.

Blic je katastrofa. Koji li su to likovi koji posećuju Blic i ,,vise" na sajtu tražeči na nađu nešto da počitaju? Onde trebaš da se pomučiš vest da nađeš od inovativnih reklama u pozadini gde mlade devojke reklamiraju kazina.

Uh, Politika i Novosti su tesko rezimsko smece. Iako imaju odlican strucan kadar, dzaba je kada je urednistvo uvek bilo politizovano i na strani rezima.
Ne zaboravimo ratno-huskacku politiku iz devedesetih koja je bas bila najjaca iz ta dva lista.
Bukvalno su bile glavna Miloseviceva glasila, kao sada Vucicu sto sluze Informer, Alo, Telegram i ostalo smece.
Уредништво свих новина је политизовано, само зависи коме се приклонило. С друге стране, није политика једини садржај у новинама и што се тога тиче "Политика" је била и остала појам озбиљности, па и квалитета.

Уредништво свих новина је политизовано, само зависи коме се приклонило. С друге стране, није политика једини садржај у новинама и што се тога тиче "Политика" је била и остала појам озбиљности, па и квалитета.
Sve to stoji ali sportska rubrika katastrofa. Verovatno uredništvo ne zanimaju nešto posebno sportska dešavanja.

Blic propao načisto, Novosti u nekom fazonu Jasenovca i Oluje dalje, Politika ozbiljna novina sa jako dobrim sajtom, samo ih sport nešto ne zanima. Po meni najbolji je B92 za čitanje, mada i tamo ima dosta vestiju oko starleta iz insotranstva. Šta ćeš. nigde nema idealno. Bar imaju jako dobru sportu rubriku i prate živote poznatih uz Holivuda. RTS ima dobar sajt, samo preteruju sa nekim člancima iz Oko magazina, kad kreneš da čitaš vidiš da je to ozbiljna metafizika. A ne kaže ništa posebno, ali zato se pisac raspisao samo tako.

Da nije tako, oduzeli bi im imovinu, kao sto su kuriru kad je skrenuo sa Vucicevog puta :>P
Blic nije na ničijem putu, oni se voze nekim svojim kaldrmama. Propao načisto, a ozbiljan informativan sajt je bio pre 10 godina, nekako nepristrasan, mogao si da pročitaš dobre analize i vesti, ali sada prvo ne možeš da nađeš vest na naslovnoj strani, a i vesti su katastrofa, starlete, starlete, starlete.......

Blic nije na ničijem putu, oni se voze nekim svojim kaldrmama. Propao načisto, a ozbiljan informativan sajt je bio pre 10 godina, nekako nepristrasan, mogao si da pročitaš dobre analize i vesti, ali sada prvo ne možeš da nađeš vest na naslovnoj strani, a i vesti su katastrofa, starlete, starlete, starlete.......
Kazem ti, uredjivacku politiku diktira SNS.

Back