B BG5 Veoma poznat Poruka 11.580 27.02.2013. u 14:43 - Ko je ubio više nevinih ljudi? #1 Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane partizana? Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane ravnogoraca?
Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane partizana? Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane ravnogoraca?
Lesandar Buduća legenda Poruka 27.930 27.02.2013. u 14:47 - Ko je ubio više nevinih ljudi? #2 BG5: Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane partizana? Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane ravnogoraca? Kliknite za proširenje... Pdf Matematika i Statistika
BG5: Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane partizana? Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane ravnogoraca? Kliknite za proširenje... Pdf Matematika i Statistika
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 27.02.2013. u 14:51 - Ko je ubio više nevinih ljudi? #3 BG5: Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane partizana? Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane ravnogoraca? Kliknite za proširenje... Znaš li nešto o uticaju mesečevih mena na pubertet komaraca ?
BG5: Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane partizana? Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane ravnogoraca? Kliknite za proširenje... Znaš li nešto o uticaju mesečevih mena na pubertet komaraca ?
sokolska Aktivan član Poruka 1.042 27.02.2013. u 15:04 - Ko je ubio više nevinih ljudi? #4 http://www.cins.org.rs/?p=6874 Citam ovo i taman kad pomislim da ne mogu vise da prezirem komunjare i komunizam iznenadim sam sebe.
http://www.cins.org.rs/?p=6874 Citam ovo i taman kad pomislim da ne mogu vise da prezirem komunjare i komunizam iznenadim sam sebe.
Navodni Heroj Aktivan član Banovan Poruka 1.410 27.02.2013. u 15:27 - Ko je ubio više nevinih ljudi? #5 Policija je ubila najviše nedužnih ljudi Što je najgore prvo ih je vrbovala za svoje nečasne radnje koje se ne beleže svuda Razlog? Da bi mentol imao osećaj moći i da bi namako još malo para a onda pominju neko južno voće po TV-u
Policija je ubila najviše nedužnih ljudi Što je najgore prvo ih je vrbovala za svoje nečasne radnje koje se ne beleže svuda Razlog? Da bi mentol imao osećaj moći i da bi namako još malo para a onda pominju neko južno voće po TV-u
Navodni Heroj Aktivan član Banovan Poruka 1.410 27.02.2013. u 15:29 - Ko je ubio više nevinih ljudi? #6 Mislim da je policija ubila više naroda nego što su ubili ravnogorci i partizani zajedno Ipak ono je bio rat pa postoje neka pravila
Mislim da je policija ubila više naroda nego što su ubili ravnogorci i partizani zajedno Ipak ono je bio rat pa postoje neka pravila
B BG5 Veoma poznat Poruka 11.580 27.02.2013. u 15:37 - Ko je ubio više nevinih ljudi? #7 Navodni Heroj: Mislim da je policija ubila više naroda nego što su ubili ravnogorci i partizani zajedno Kliknite za proširenje... Koja policija? OZNA?
Navodni Heroj: Mislim da je policija ubila više naroda nego što su ubili ravnogorci i partizani zajedno Kliknite za proširenje... Koja policija? OZNA?
macka na stiklama Obećava Banovan Poruka 79 27.02.2013. u 16:13 - Ko je ubio više nevinih ljudi? #8 jel to neka nova igrica ili?
WIBU Poznat Poruka 8.071 27.02.2013. u 16:21 - Ko je ubio više nevinih ljudi? #9 BG5: Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane partizana? Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane ravnogoraca? Kliknite za proširenje... Što bi Šešelj rekao "znaju li vaši roditelji da ste homoseksualac"?
BG5: Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane partizana? Koliko je nevinih ljudi ubijeno od strane ravnogoraca? Kliknite za proširenje... Što bi Šešelj rekao "znaju li vaši roditelji da ste homoseksualac"?
Акај Elita Poruka 15.632 27.02.2013. u 17:30 - Ko je ubio više nevinih ljudi? #10 O ovoj "problematici" se diskutovalo i raspravljalo na bezbroj drugih tema i nema potrebe da se otvara posebna.
O ovoj "problematici" se diskutovalo i raspravljalo na bezbroj drugih tema i nema potrebe da se otvara posebna.