Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.861
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,to nije Audi TT,verovatno je Golf 4 u pitanju.Na osnovu ovo nešto malo što se vidi moj drugar tvrdi sto posto da je Audi TT koji se često viđao 2007/8 na našim putevima.
Baš me zanima.
Pre 10 godina pricao sam sa jednim momkom ,posto je dosta mlad ,imao Audi TT i kaze 600 evra je dao da mu zamene komplet cajger …a ja mu kazem pa ja za moja kola jedva da sam pola od tih para dao za kompletno odrzavanje i to za par godina.Golf 4 ili pasat b5 kakav audi tt ima veliki displej na sredini koji se stalno kvari i popravlja.
Inače i audi r8 ima isti displej od golfa 5 nije ni mercedes ništa bolji ni bmv. Naprave sportski auto traže 5 puta više para a instrument tabla od golfa.
Nema to veze ,nemaju svi bord ,,,,uglavnom smo utvrdili da je sa cetvorke.nikad nisam video da audi ima plavo osvetljenje
a i fali displej bord kompjutera izmedju brojaca obrtaja i brzinometra
GUgl kaze Golf IV ili Pasat...Folkswagen...Na osnovu ovo nešto malo što se vidi moj drugar tvrdi sto posto da je Audi TT koji se često viđao 2007/8 na našim putevima.
Baš me zanima.
Na osnovu ovo nešto malo što se vidi moj drugar tvrdi sto posto da je Audi TT koji se često viđao 2007/8 na našim putevima.
Baš me zanima.
Slabo guglaš sedi jedan za kraj godineSvašta za šta će sve ljudi da se uhvate da ispadnu pametni.
Nije mi ni "drugar" nego poznanik, raspravljali smo dok ja nisam popustio, ali me ipak zanimalo pa sam pitao i ovde, hvala vam. Čisto da se uverim da nisam toliko lud![]()