frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vole je svi. Samo musavci slabe ličnosti, poznati kao narkomani.Сви воле вутру. Пуше је и адвокати и лекари и професори и репери и фармацеути и пољопривредници.
Роберт Де Ниро, Ал Паћино и многи други уметници који су оставили далеко већи траг нису уопште живели животом својих филмова.al retko ko je to što repuje bukvalno svakodnevno živeo do kraja .
Pa rep je uvek bio gangsta, crnci su to nametnuli pre svega.Роберт Де Ниро, Ал Паћино и многи други уметници који су оставили далеко већи траг нису уопште живели животом својих филмова.
Не знам чему та потреба да репери морају да живе своје песме ? Зашто се глумцима то не пребацује ?
И на крају крајева, рецимо да сле слажем у вези Москрија, али знаш колико има репера који имају улични кредибилитет, али немају појма о репу, а имаш са друге стране добре момке, штребере који разбијају реп.
Па људи то је само музика, битно је да репери буду убедљиви, а не то да ли су домци, бивши робијаши или уличари.
Eво ти крими лика, Кики има највећи улични кредибилитет, али везе нема са реповањем. Види се да у животу није преслушао пар песмама, да никада није реповао.
Није реп настао из генгста поджанра.Pa rep je uvek bio gangsta, crnci su to nametnuli pre svega.
Znam neke likove što se gnušaju kada vide da ubacuju u rep ljubavne teme.
Rep je ili gangsta ili je usmeren ka kritici sistema pa i satiri, ismevanju društvenih pojava.
То што се понаша као билде, не значи да није силне године провео по затворима и био у друштву ликова из подземља.Kiki ima ulični kredibilitet kod ometenih u razvoju,stvarno zadnje vreme došlo kad moram da branim tu ulicu šta god to značilo nekima
Pa ja sam tako kontao rep , mada ja i nisam neki poznavalac veliki jer mi to nije nikad bila omiljena muzika , iako sam slušao tu i tamo .Роберт Де Ниро, Ал Паћино и многи други уметници који су оставили далеко већи траг нису уопште живели животом својих филмова.
Не знам чему та потреба да репери морају да живе своје песме ? Зашто се глумцима то не пребацује ?
И на крају крајева, рецимо да сле слажем у вези Москрија, али знаш колико има репера који имају улични кредибилитет, али немају појма о репу, а имаш са друге стране добре момке, штребере који разбијају реп.
Па људи то је само музика, битно је да репери буду убедљиви, а не то да ли су домци, бивши робијаши или уличари.
Eво ти крими лика, Кики има највећи улични кредибилитет, али везе нема са реповањем. Види се да у животу није преслушао пар песмама, да никада није реповао.
To су глупости. Замисли да певаче испитују да ли су проживели своје песме. Или замисли тек металце.Pa ja sam tako kontao rep , mada ja i nisam neki poznavalac veliki jer mi to nije nikad bila omiljena muzika , iako sam slušao tu i tamo .
Nije isto gluma jer glumiš sve i svašta ,od pedera , psihopate , mafijaša , Nacističkog genrala u WWII , pandura , nekog bezvenjakovića u romantičnoj komediji ,profesopra , političara , klošara sa ulice ...sve i da oćeš ne moš biti sve to u životu . Mislim ne može ni svakli reper da bude ODB i Tupak to je normalno ,al nekako mi ta muzika najviše ide uz taj "živim svoje pesme" fazon.
Он у С.А.Д. не би био поштован као репер, јер се види да не зна да репује, да не слуша ту музику и да у крајњем случају није вежбао нити се потрудио да одрепује нечију акапелу, али имао би поштовање због дугогодишњег лежања у затвору, на страну то што нема пара и што се глупира у ријалитију.Kristijan je proveo gotovo pola svog života u zatvoru a da od toga nema ništa što se para tiče pa mora da se glupira po rijalitiju za pare.To ti dosta govori o kakvom imbecilu se radi inače u tom svetu ga znaju kao neviđenog barona.