KO JE REPER KOJI JE UHAPŠEN SA GOMILOM DROGE: Proslavio se u blokovima, povukao se na vrhuncu pa ušao u Zadrugu

al retko ko je to što repuje bukvalno svakodnevno živeo do kraja .
Роберт Де Ниро, Ал Паћино и многи други уметници који су оставили далеко већи траг нису уопште живели животом својих филмова.
Не знам чему та потреба да репери морају да живе своје песме ? Зашто се глумцима то не пребацује ?
И на крају крајева, рецимо да сле слажем у вези Москрија, али знаш колико има репера који имају улични кредибилитет, али немају појма о репу, а имаш са друге стране добре момке, штребере који разбијају реп.

Па људи то је само музика, битно је да репери буду убедљиви, а не то да ли су домци, бивши робијаши или уличари.

Eво ти крими лика, Кики има највећи улични кредибилитет, али везе нема са реповањем. Види се да у животу није преслушао пар песмама, да никада није реповао.

Роберт Де Ниро, Ал Паћино и многи други уметници који су оставили далеко већи траг нису уопште живели животом својих филмова.
Не знам чему та потреба да репери морају да живе своје песме ? Зашто се глумцима то не пребацује ?
И на крају крајева, рецимо да сле слажем у вези Москрија, али знаш колико има репера који имају улични кредибилитет, али немају појма о репу, а имаш са друге стране добре момке, штребере који разбијају реп.

Па људи то је само музика, битно је да репери буду убедљиви, а не то да ли су домци, бивши робијаши или уличари.

Eво ти крими лика, Кики има највећи улични кредибилитет, али везе нема са реповањем. Види се да у животу није преслушао пар песмама, да никада није реповао.
Pa rep je uvek bio gangsta, crnci su to nametnuli pre svega. :lol:

Znam neke likove što se gnušaju kada vide da ubacuju u rep ljubavne teme.

Rep je ili gangsta ili je usmeren ka kritici sistema pa i satiri, ismevanju društvenih pojava.

Pa rep je uvek bio gangsta, crnci su to nametnuli pre svega. :lol:

Znam neke likove što se gnušaju kada vide da ubacuju u rep ljubavne teme.

Rep je ili gangsta ili je usmeren ka kritici sistema pa i satiri, ismevanju društvenih pojava.
Није реп настао из генгста поджанра.

Kiki ima ulični kredibilitet kod ometenih u razvoju,stvarno zadnje vreme došlo kad moram da branim tu ulicu šta god to značilo nekima
То што се понаша као билде, не значи да није силне године провео по затворима и био у друштву ликова из подземља.

Имаш међу правим реперима оних који су били у затвору/притовору, рецимо Жабац из Робин Худа, а 90 Наз мислим да је још увек у затвору.

Pa ja sam tako kontao rep , mada ja i nisam neki poznavalac veliki jer mi to nije nikad bila omiljena muzika , iako sam slušao tu i tamo .
Nije isto gluma jer glumiš sve i svašta ,od pedera , psihopate , mafijaša , Nacističkog genrala u WWII , pandura , nekog bezvenjakovića u romantičnoj komediji ,profesopra , političara , klošara sa ulice ...sve i da oćeš ne moš biti sve to u životu . Mislim ne može ni svakli reper da bude ODB i Tupak to je normalno ,al nekako mi ta muzika najviše ide uz taj "živim svoje pesme" fazon.

Pa ja sam tako kontao rep , mada ja i nisam neki poznavalac veliki jer mi to nije nikad bila omiljena muzika , iako sam slušao tu i tamo .
Nije isto gluma jer glumiš sve i svašta ,od pedera , psihopate , mafijaša , Nacističkog genrala u WWII , pandura , nekog bezvenjakovića u romantičnoj komediji ,profesopra , političara , klošara sa ulice ...sve i da oćeš ne moš biti sve to u životu . Mislim ne može ni svakli reper da bude ODB i Tupak to je normalno ,al nekako mi ta muzika najviše ide uz taj "živim svoje pesme" fazon.
To су глупости. Замисли да певаче испитују да ли су проживели своје песме. Или замисли тек металце.
Замисли да Џонија Штулића сви игноришемо, пљујемо и прозивамо, зато што је цео догађај у песми ''усне вреле вишње'' измислио. Човек каже '' Izgubio sam glavu,potegao noz trgo ga za krgnu,isekao skroz.'' Али сви ми знамо да је то уметничка слобода, нико га никада није питао да ли је тај човек преживео, да ли је Џони убица или је само нанео тешке телесне повреде и нико га није питао да ли је кривично одговарао за то.

Дакле ти као репер мораш да будеш способан да напише занимљив текст, да тај текст има мулти-римовање, а не само на задњи слог, да текст буде питак за реповање, да будеш способан да то одерепујеш мелодијски занимљиво, да будеш убедљив у томе што причаш без обзира што то ниси или јеси доживео, да нађеш добар бит на који ћеш то бацити и добар студио да то сними и продуцира.

Kristijan je proveo gotovo pola svog života u zatvoru a da od toga nema ništa što se para tiče pa mora da se glupira po rijalitiju za pare.To ti dosta govori o kakvom imbecilu se radi inače u tom svetu ga znaju kao neviđenog barona.
Он у С.А.Д. не би био поштован као репер, јер се види да не зна да репује, да не слуша ту музику и да у крајњем случају није вежбао нити се потрудио да одрепује нечију акапелу, али имао би поштовање због дугогодишњег лежања у затвору, на страну то што нема пара и што се глупира у ријалитију.

Back