Ko je po vama *savremeni muskarac* od javnih licnosti?

apotekarka:
Bad_Wolf:
apotekarka:
Bad_Wolf:
...osecam da je promasio kontejner.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Što volim kad me ovako zasmeješ pre kafe.... :D
A ujutru sam obično namćorasta :wink:

...znaci zornjake ne voli, pishem pod 'a': n-e v-o-l-i... :twisted: :twisted:

Čekaj, ne brzaj.....
Kad se operu zubi, situacija se drastično menja :wink:

...evo...EVO... pishem; opet pod 'a' (majku mu):
ka-da joj. smr-di iz ust-a. pri-ce-ka-ti cet-ki-cu! & i-zgle-da da vo-LI po-la-KO!

Ye8o te... imas duze uputstvo od ves-masine...

LepaJeka:
Bred Pit! :D

Znam da je klise, al sta cu kad mi je mnogooo sladak. A od nasih... pa, u odnosu na Breda svi su nesto bledi, ali ako mora onda je to definitvno Sale Djordjevic

Uuuu... Preko Breda sam dobio kompliment za sopstvene noge ili su mu one stvarno toliko ocajne?! :(

A za Boshka: divno resenje su nasli za njega - trabunja o modi i mozak u off-line (sto je default kod njega).

Bad_Wolf:
apotekarka:
Bad_Wolf:
apotekarka:
Bad_Wolf:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Što volim kad me ovako zasmeješ pre kafe.... :D

Čekaj, ne brzaj.....

ka-da joj. smr-di iz ust-a. pri-ce-ka-ti cet-ki-cu! & i-zgle-da da vo-LI po-la-KO!

E, ali znaš kako mi je veš beo.... :wink: :lol:

Vidim sad ste se sve naložile na mog Saleta, e pa ne može, palite se na Bred Pita, ja sam se prva setila :wink:

apotekarka:
Bad_Wolf:
apotekarka:
Bad_Wolf:
apotekarka:
Bad_Wolf:

Čekaj, ne brzaj.....

E, ali znaš kako mi je veš beo.... :wink: :lol:

Vidim sad ste se sve naložile na mog Saleta, e pa ne može, palite se na Bred Pita, ja sam se prva setila :wink:

Joj, a ja budala tacno znam sta ces da mi odgovoris i jos nacinjem temu... Mislim, stvarno! Jos mogu da pp kakva ti je centrifuga... :twisted:

Anchy-Bg:
edo majka.... zanimljivo! :D

Teki, dobar predlog... Mile je lik! :lol: jel gledao neko juce? "Ukinuli nam vojsku.... alo! Jel doprlo to do vas!?" E mnogo sam se smejala..... :lol: :lol: :lol:
Ne mogu da verujem da neko na ovom forumu zna ko je Edo Maajka!!!
Inače,da.Vidla sliku kod drugara (bila u Rvatskoj...bem im majku političarima,šovinistima...ma svima...videla Vukovar...uživo je...stomak da ti se prevrne i muka mi je još uvek...)...elem, Edo,glavat simpa Bosanac.Toliko.

Anchy-Bg:
Ja bas sad razmisljam ko bi upao u tu grupu, ali mi niko posebno ne pada na pamet...

I sta mislite o tzv. metrosexualcima? Ja misli da su oni ustvari gejevi u najavi...

Hvala svima koji odgovore...Ipak mi je prvi put! :D

Eh, eh..
Nisu svi savremeni gejevi...
Po meni jedan od nasih najasvremenijih i najboljih muskaraca sa javne scene je Vesa Jevrosimovic, on je tako dobar frajer da nemam reci, extra je od glave do pete!!! Pored svega toga je i kompletna licnost.

Back