Ко је по вама данас у Скупштини лажни опозиционар бр.1?

• Војислав Шешељ

glasova: 17 54,8%
  • Бошко Обрадовић

glasova: 8 25,8%
  • Чеда Јовановић

glasova: 3 9,7%
  • неко други (навести име по жељи)

glasova: 3 9,7%

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Мислим да је шампион у претварању (не)притајени напредњак, а при томе посланик "Двери" - Срђан Ного. Тај одвратни дверац толико је заљубљен у Вучићев лик и дело, да је то фрапантно!

Poslednja izmena:
Свашта! Друг Јошка није опозиционар, и то се зна, јер је ушао у Скупштину на листи СПС-а, а СПС отворено жели опет у владу. Тако су СПС-овци и гласали на Главном одбору - за улазак у владу. И највероватније ће бити у влади, мада бих ја лично волео да СПС оде у опозицију јер би то била ЈЕДИНА јака опозиција Вучићевом режиму.

Poslednja izmena:
Захваљујући Њему, ДС и ДСС иду испод цензуса.

Да, и то је добра ствар, и мада ја не волим Смрадуловића јер заступа интересе дела србијанске буржоазије а не пролетера, он у овом моменту јесте прави опозиционар.

Свашта! Друг Јошка није опозиционар, и то се зна, јер је ушао у Скупштину на листи СПС-а, а СПС отворено жели опет у владу. Тако су СПС-овци и гласали на Главном одбору - за улазак у владу. И највероватније ће бити у влади, мада бих ја лично волео да СПС оде у опозицију јер би то била ЈЕДИНА јака опозиција Вучићевом режиму.

SPS opozicija, a u svakoj vlasti :hahaha1:

Jedini Hrvat sa smislom za humor:

1423397671-seselj.jpg

..uvek je i bio "profesionalni opozicionar" koji je uvek uz vlast

Tako je kod nas a kako je kod vas Bošnjaka ?

SPS opozicija, a u svakoj vlasti :hahaha1:
Наравно, СПС је странка власти, а ја кажем да бих волео да се Вучић захебе овај пут и да их не позове у владу.
Јер би то онда била једина јака и ПРАВА опозиција Вучићу у том случају - из разлога што би деловала са левице, а према десничарском режиму и према његовим десничарским лакејима попут СРС, ДВЕРЦИ, ДСС -ов реакционарни олош... или ћосићевац Тадић - политичка дилеја и црногорски смрад који је направио СНС, Чеда Прашак који пуши премијеру за место у влади..

Poslednja izmena:

Je li Voja Mihailović uskočio u Skupštinu... njega treba u isto ministarstvo ubačiti sa Joškom...

Jedini Hrvat sa smislom za humor:

Pogledajte prilog 389209

..uvek je i bio "profesionalni opozicionar" koji je uvek uz vlast

Tako je kod nas a kako je kod vas Bošnjaka ?

Ја нисам Бошњак, ја сам Југословен пореклом из Параћина, а тамо нема Бошњака још од Националне револуције у 19.веку.

- - - - - - - - - -

Je li Voja Mihailović uskočio u Skupštinu... njega treba u isto ministarstvo ubačiti sa Joškom...

За разлику од београдског интелектуалца и легендарног градског боема из једног срећнијег доба, инжињера шумарства и бившег радника СДБ-а друга Јошке који је прави унук нашег вољеног Маршала, глупак и безвезни лик Воја Михаиловић је ЛАЖНИ унук "српског чиче"!

Poslednja izmena:
Највећа превара је Вукадиновић или Ђорђе Влах:D.
Нисам могао да верујем да позива Оебс и ЕУ да контолишу изборе поводом наводне крађе. А после читам да је добио напад страха када је изашао на говорницу.:D

http://zicer.org/2016/06/07/dorde-v...d-panike-u-skupstini-i-zakljucao-se-u-toalet/

Нисам могао да верујем да позива Оебс и ЕУ да контолишу изборе поводом наводне крађе. А после читам да је добио напад страха када је изашао на говорницу.:D

http://zicer.org/2016/06/07/dorde-v...d-panike-u-skupstini-i-zakljucao-se-u-toalet/

Sunce ti jebbem šta je botovštine... pa ko vas ne bi pljuvao?!

Šta, kao onda bi bili opozicija? Grebali bi i rukama i nogama da se vrate u fotelje...

Не, јер то би био коначни крај те сарадње која је већ сада на "стакленим ногама".

- - - - - - - - - -

Бошко тхе старешина?

Да, да... опасни лажни опозиционар, али још одвратнији је његова десна рука, (не)сакривени напредњак Срђан Ного, а који је већ дуго курир између "Двери" и Вучићевог кабинета.

Страшно!
Влах је скроз зглајзо.
Шушка се по скупштини да се понаша чудно.

Иначе лажни опозиционари дверци и коалиција ЧБЧ је у скупштину ушла тако што је режим њима поделио гласове које је добила Републиканска странка, а њен председник, госн` Сандуловић, познати београдски угоститељ и страствени голубар, у емисији Балкан Инфо показао је ФИЗИЧКЕ ДОКАЗЕ о овој несвакидашњој изборној крађи:

Мислим да је шампион у претварању (не)притајени напредњак, а при томе посланик "Двери" - Срђан Ного. Тај одвратни дверац толико је заљубљен у Вучићев лик и дело, да је то фрапантно!

Је л' њему неки род Рајко Петров Ного?

Back