Ko je ovde.....

Eheh... vidim i stripove volish... ma dobri su sa kompa ako je rezolucija pristojna. I da ko zna.. ko zna... necu da me pucaju emo momenti sada, svashta bih rekao.

Malo. Nedostajate mi. Kao ovo-ono... U stvari ego-trip, hocu paznju opet. Zevsa mu, mogao bih da budem malo manje iskren, eh?

Veoma poetichno i lepo. I dig. Nisam napisao pesmu godinu dana.. mislim se na prozu.. ali zivot mi je previshe oskudan da bih neshto izvukao iz njega... dodushe uvek bih mogao da sklepam neke baljezgarije kao marko vidojkovic koji svoje pisanje dozivljava kao proliv.

Verovatno me se secash po mnogo kukanja i pljuvaze po svemu. Pa dobro, I'm not that changed.
We remember you, oh yeah.

tvoj avatar mi je nezaboravan. i to je neshto.

bilo je podosta pljuvanja :mrgreen:
sjećam se da smo se jednom posvađali oko marylin mansona.
ti si rekao
,,on je potpuno neshvaćen''
nakon što sam ga ja počela pljuvati...
i onda...svađa

..hehe...small talk...i tata-aki navratio...cute..
..I'm so tired..

Rest now. The tireless keep watch.

bilo je podosta pljuvanja :mrgreen:
sjećam se da smo se jednom posvađali oko marylin mansona.
ti si rekao
,,on je potpuno neshvaćen''
nakon što sam ga ja počela pljuvati...
i onda...svađa

Ahhhh. Pa osetljiv sam ja dosta kad je on u pitanju, sa obzirom da je delom odgovoran za ono shto sam danas. Mada, to sam opet ja, i samo ja mogu usmeriti
svoju prichu... ali pokupiti znake, i to je neshto. A on mi ih je dao kada sam imao 15-16 godina... So im emotive when it comes to Brain Warner, iako mu je poslednji album njesra.

nah, just die already....:lol:

Moze, odmah posle tebe. Let me help you hold the glock against your head, let me help you talk you over the wrong way off the ledge.

Back