Ko je ovde sve pushach?

jeste da ne valjda da pushish totalnu krdzu, ali nije strashno ako ne pushish bash marlboro...
ja pushim monus (normalno da necesh te, zenske su :p ) i one su 70 dinara. meni odgovaraju, mada plavi i zeleni ne osecam uopshte. nashla sam koje mi odgovaraju

inache, kada sam pochela da pushim pushila sam eve, ali mi je bilo mnogo skupo posle, pa sam preshla na assos i onda sam se shteknula od drugarice za paklicu monusa i dopadne mi se i sad pushim njih par meseci :D

e, sad, jedno vreme sam pushila paklicu na dan i onda nisam mogla da se pokupim sa parama, pa sam pokushavala da smanjim. sad mi paklica traje dva dana...
Zar nije šezdespet dinara, il su povećali? Pu mamicu im....

plave su katastrofa, ja ne znam ko to uopšte može da oseti, a zelene.... loša fora... jabuka... jeste da. Zato su namdžaraste super. Ja sad pušim pallmall slims namdžarasti i volem, najtanje su i najlepše... a i ne pušim mnogo pa mi traje. I ronhill volim. I tako. :p

Ja ne pusim, 2 cigara sam u zivotu popusio i to ne citava,nego pamtim te dvije situacije,jedan sam pola popusio zbog tadasnje djevojke ,kao neki uslov je bio , slims je pusila :D a ovaj drugi na drugaricin rodjendan ,bio sam mrtav pjan ali opet sam bio pribran da primijetim da pusim cigar,i bacio sam to odma :)

Poslednja izmena od moderatora:

Back