Ko je ovde na Bozijoj strani?

Postoje ljudi koji ne trpe kritiku u komentarima.
Objavljuju ovde i na drugim mestima na netu svoje poluistine koje su sustinski gore od lazi.

Ja jednostavno ne mogu da predjem preko izjave da
je za nekoga Sveti Duh negativan princip koji se na kraju indirektno optuzuje za sve ratove i svu ljudsku nesrecu.
Da li tako nesto moze da kaze neko ko za sebe tvrdi da stoji sa desne strane Isusa Hrista?
Nikako,ali zato to moze reci onaj ko stoji sa desne strane stvarnom negativnom principu,t.j. djavolu.

Znaju ti ljudi da kazu kako ne zele da budu grubi, ali da eto zbog mene neznabosca moraju da brisu moje komentare na svojim postovima.
Naravno,uvek je lakse pobeci nego dokazati svoje reci.

E pa ja sam speman za raspravu koje verovatno nece biti jer te ljude ne zanima misljenje nebitnih ljudi.
Ako im je Isus vec sa desne strane neka ga pitaju da li i on deli ljude na bitne i nebitne.

Nekada davno Isus je hodao po svojoj zemlji i spasavao one koje su zapali u greh jer je njima pomoc njegova bila najpotrebnija.
Danas neki ljudi kazu da postoje nebitni ljudi, a istovremeno tvrde da samo oni znaju pravu istinu o Bogu.
Porucujem:
Ne znate vi nista.
Elitizam nije Bozija osobina.

Za sada cu zavrsiti, a takvim ljudima ostavljam slobodnu volju da odluce sta ce da raditi jer je Bog svima nama dao slobodnu volju.

Svima koje sam ovim postom smorio ja sae izvinjavam i svako dobro od Boga zivoga zelim.
Volite iskreno svaku biljku,zivotinju i coveka i nece vam biti potrebni pojedinci koji ni svoju dusu ne znaju da cuvaju, a zele da upravljaju tudjim dusama.

Isus je rekao da trebamo biti kao deca jer je njihovo carstvo Bozije.

Budite deca i volite isto kao i oni.

Back