ko je ovde lud?

• Začetnik teme Začetnik teme maja_nbg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, hvala ti na tako opsirnom odgovoru! Posto vidim, evo, da se ovo jos uvek cita, da napisem i sta se dalje desavalo. Decko se ipak javio, jedno cetiri, pet dana posle tog naseg bioskopa, da kaze da mu je lepo bilo i da bi on to rado ponovio. Ja resim da mu dam jos jednu sansu i pristanem da idem na neku zurku sa njim. I naravno, opet sve isto; nikakavo udvaranje, kao da je izasao sa ortakom, a ne sa devojkom...Cak nismo ni sve vreme bili zajedno na toj zurci, nego smo se razdvojili vrlo brzo po dolasku! Uglavnom, eto, jasno je da tu nece bas mnogo da se desi... U cetvrtak sam pravila malu sedeljku posto mi je bio rodjendan, pozvala sam i njega, (doneo mi je lepu ogrlicu:)), ali je kao i obicno bio tih i rezervisan, da ne kazem introvertan. Ne znam, tip je inace Nemac, mozda i to ima neke veze...

maja_nbg:
Decko se ipak javio, jedno cetiri, pet dana posle tog naseg bioskopa, da kaze da mu je lepo bilo i da bi on to rado ponovio. Ja resim da mu dam jos jednu sansu i pristanem da idem na neku zurku sa njim. I naravno, opet sve isto; nikakavo udvaranje, kao da je izasao sa ortakom, a ne sa devojkom...Cak nismo ni sve vreme bili zajedno na toj zurci, nego smo se razdvojili vrlo brzo po dolasku! Uglavnom, eto, jasno je da tu nece bas mnogo da se desi... U cetvrtak sam pravila malu sedeljku posto mi je bio rodjendan, pozvala sam i njega, (doneo mi je lepu ogrlicu:)), ali je kao i obicno bio tih i rezervisan, da ne kazem introvertan. Ne znam, tip je inace Nemac, mozda i to ima neke veze...

Ne verujem da bi te zvao na zurku da mu se ne svidjas, ne verujem da bi ti dosao na rodjendan, ali verovatno je decko takav, pomalo tih i povuceniji sto se devojaka tice, verovatno mu treba vremena, pa ako zaista zelis da budes sa njim, pokusaj da ti napravis prvi korak. Tako ces znati na cemu si, jer ako se poljubite to je to, u suprotnom ces znati na cemu si i neces vise bez potrebe lupati glavu i razmisljati o tome...

Najbitnija je iskrenost, ali mislim da bi ipak trebalo ti da napravis prvi potez, pa mozda bude sah-mat, mozda pat pozicija, a mozda budes smaknuta sa bojnog polja :wink: :D

maja_nbg:
E, hvala ti na tako opsirnom odgovoru! Posto vidim, evo, da se ovo jos uvek cita, da napisem i sta se dalje desavalo. Decko se ipak javio, jedno cetiri, pet dana posle tog naseg bioskopa, da kaze da mu je lepo bilo i da bi on to rado ponovio. Ja resim da mu dam jos jednu sansu i pristanem da idem na neku zurku sa njim. I naravno, opet sve isto; nikakavo udvaranje, kao da je izasao sa ortakom, a ne sa devojkom...Cak nismo ni sve vreme bili zajedno na toj zurci, nego smo se razdvojili vrlo brzo po dolasku! Uglavnom, eto, jasno je da tu nece bas mnogo da se desi... U cetvrtak sam pravila malu sedeljku posto mi je bio rodjendan, pozvala sam i njega, (doneo mi je lepu ogrlicu:)), ali je kao i obicno bio tih i rezervisan, da ne kazem introvertan. Ne znam, tip je inace Nemac, mozda i to ima neke veze...
Ako ti se svidja... skoci na njega :)

Milow:
maja_nbg:
E, hvala ti na tako opsirnom odgovoru! Posto vidim, evo, da se ovo jos uvek cita, da napisem i sta se dalje desavalo. Decko se ipak javio, jedno cetiri, pet dana posle tog naseg bioskopa, da kaze da mu je lepo bilo i da bi on to rado ponovio. Ja resim da mu dam jos jednu sansu i pristanem da idem na neku zurku sa njim. I naravno, opet sve isto; nikakavo udvaranje, kao da je izasao sa ortakom, a ne sa devojkom...Cak nismo ni sve vreme bili zajedno na toj zurci, nego smo se razdvojili vrlo brzo po dolasku! Uglavnom, eto, jasno je da tu nece bas mnogo da se desi... U cetvrtak sam pravila malu sedeljku posto mi je bio rodjendan, pozvala sam i njega, (doneo mi je lepu ogrlicu:)), ali je kao i obicno bio tih i rezervisan, da ne kazem introvertan. Ne znam, tip je inace Nemac :shock: , mozda i to ima neke veze...
Ako ti se svidja... skoci na njega :)

Ako ti se svidja... pa dobro, ne moras bas skociti na njega ali moras poduzeti nesto.
Ovi sa sjevera nisu odgojeni da navale s buzdovanom kad im se neka svidi... :twisted: ...S druge strane, ni zen(sk)e ne stoje ko' okovane, ocekujuci njegovu akciju.
Moras se i sama pokrenuti sa mrtve tacke :!:

Mislim jel, ako hoces :roll:

Back