Ko je ovde lud da (NE) pije?!?!?!?!

uh, ja sam pravila dosta s*anja kad se napijam, a posle me je toliko blam da se pravim da sam bolesna sledecih nedelju dana samo da ne bi videla ljude koji su bili na toj zhurci....... stvarno me je blam da pishem o tome..........mislim, to je onaj trip kad se recimo samo na jednoj zhurci ispovracash na bakicu koja moli da se smanji muzika, oteturash se na ulicu i auto u poslednjem trenutku zakochi i ne ubije te, savatash dechka koji ti se gadi al ti se tad chini najsladjim na svetu i terash ga da se sa tobom skine u donji vesh i igra na kishi............ al to nisam ja radila..;)

@Cupka@:
Eeeeeeeeee ovako...Ja sam imala 'neku' situacija sa dreugaricama za weekend kad me vodka uzela pod svoje...............ccccccc.....sram me bilo.....Zanima me sta se vama desavalo kad 'malo vise' popijete...kakve stvari radite,i da li se zbog njih kajete?! :) :) :) :) :)
A moze i npr,da svako napravi 'izvjestaj' nakon 'takvih situacija' ..................Mozeeeeeeeee?! :) :) :) :) :)
Ja sam samo jednom MALO vise popila :oops: Svega se secam,ali jednostavno nosam mogla da kontrolisem sta govorim...A bilo je tako dobro,ako izuzmemo sutrasnju glavobolju :) Mislim da bi svako trebao bar jednom da "predje granicu".Cisto da vidi kako je... 8)

Back