Ko je ovde "Bik-Lav"?!

Evo ja sam bik-lav :) ....studiram...u BG-u...i takodje sam na ivici nervnog sloma..zasto?ne znam...cak ni ovo lepo vreme ne utice u potpunosti na moje raspolozenje...doduse jedino sto sada moze da me izbavi iz bedaka je ljubav...ali je za sada nema:(
nadam se da se sada osecas lakse...nisi jedina ;)
poz..

ja nisam u podznaku lav i nisam u bedaku

meni je EXTRA

posluzi se

lsd_collage2.jpg

Bice ti bolje onda kad prestanes da ocekujes...
niko nikad ne dobije ono sto zeli samo ono sto moze da uzme, sto mu je pruzeno.....
to vazi za sve nas, tako da je besmisleno biti na ivici nervnog sloma:)
jeste,nezgodno je kad se vezes za nesto sto ti prija, pa to nesto izgubis, na primer pojedes poslednju kockicu omiljene cokolade, a napolju je vec jako kasno, mracno i hladno, i ne smes sama da odes do prodavnice da kupis jos....a nema nikog:(
:)))

sibirska:
Gde ste? Šta radite? Čime se bavite? Koga volite? Volite li uopšte? Ja sam u zadnje vreme na ivici nervnog sloma i počela sam da se bavim sportom!:-?

Pišite! Tešite me!!!:roll:
Pa, šta onda tražiš ovde, na " astrologiji " ?!? :shock:
Obrati se Jagodici LIČNO, ona zapanjujući uspešno rešava i leči sve te probleme !!! :lol:

Moja mama je takodjer Bik-Lav...brrr...Sto vi imate volje, svaka vam cast. Moja stara kad nesto zacrta, to tako mora biti...takodjer, nema straha da se sukobi sa bilo kim, narocito ako su u pitanju principi i postenje...Mada mi se ne svidja njen crno-bijeli svijet (ta nema bas nimalo takta), volim sto uvijek znam na cemu sam s njom..Mislim da je svima sa Lavom u podznaku tesko jer im Saturn tranzitira preko ascedenta, tj prve kuce...a prije toga je tranzitirao kroz 12-u kucu i vecini donio depresiju i izolovanost. Sad se mogu javiti lomovi ili zdravstvene tegobe (posebno sa srcem) osoba sa ovim znakom ili podznakom, ali i jedna nova vrsta zrelosti i istrajnosti...Nekima moze donijeti susret ili cak nesto vise sa starim partnerom, jer pravi opoziciju sa descedentom...e sad sta je od toga manje bolno, ne znam...
pozdrav svima i puno srece....

moja uzrecica je bila,jeste i bice. ili ce biti ovako ili mene nece biti :). ima i jedan clanak u tabloidu o mojoj borbi sa energetskom mafijom (direktor EPS-a i njegovi pajtosi, poslanici ... ) :) jesu me s....li ali idemo dalje :) . (ovo je komentar na milench-ov post)

Back