Ko je naredio Vucicu da se raspisu izbori?

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Tek u martu emisija 24 minuta sa zoranom kesicem.... a sto implicira da su oni znali da ce biti izbora daleko pre nego sto su to objavili javno. Pitam se pitam ko li je naredio izbore, ne verujem da je to vucicu palo na pamet, mislim stvarno nebulozno vec si na vlasti a raspisujes izbore.

Sve nesto mislim da je naredjenje doslo iz americke ambasade. E sad to verovatno znaci da ce se ili promeniti vucic i da bude neko drugi premijer ili ce biti isto vucic ali sa jos nekim strankama ali vucic ce imati daleko manji uticaj. Jer glupo je da se raspisu izbori a da stanje stvari ostane isto.

Sta vi mislite ko ce dobiti sut nogu u dupe a ko ce ostati sa vucicem u vladi a ko u novi americki ljudi koje ce ubaciti u vladi?

Tek u martu emisija 24 minuta sa zoranom kesicem.... a sto implicira da su oni znali da ce biti izbora daleko pre nego sto su to objavili javno. Pitam se pitam ko li je naredio izbore, ne verujem da je to vucicu palo na pamet, mislim stvarno nebulozno vec si na vlasti a raspisujes izbore.

Sve nesto mislim da je naredjenje doslo iz americke ambasade. E sad to verovatno znaci da ce se ili promeniti vucic i da bude neko drugi premijer ili ce biti isto vucic ali sa jos nekim strankama ali vucic ce imati daleko manji uticaj. Jer glupo je da se raspisu izbori a da stanje stvari ostane isto.

Sta vi mislite ko ce dobiti sut nogu u dupe a ko ce ostati sa vucicem u vladi a ko u novi americki ljudi koje ce ubaciti u vladi?

raspisujes da bi dobio jos vremena za vladanje. ako ti je mandat 5 godina a raspises izbore posle 2 godine na vlasti i dobijes ih , dobijas novih 5 godina :)

Nije nebulozno. Znaju da im rejting opada. Da su čekali redovne, ko zna da li bi opstali. Ovako imaju još dve godine.

Znaci tatko Sheselj,preuzima situaciju u svoje ruke, i radikali izvlace Srbiju iz dubokog blata.
Rusi preuzimaju Kosovo, jer mora da se sprovede rezolution 1244.
Sve proizvedeno odlazi za Rusiju,korupcija unistena zahvaljujuci Jugoslavu Petrusicu, koji postaje udarna pesnica radikala.
Da li se vidi svetlost na kraju tunela, :?:

Jeste, kao što isti takvi mongoloidi sve teorije zavere stavljaju u isti koš.
Pa slažem se 100%, ali to ovde samo ti radiš, čim čuješ neku ti je staviš u isti koš, onaj u kom stoje sve u koje veruješ. Ne postoji teorija zavere u koju ti ne veruješ, što je samo po sebi medicinski fenomen.

Kod mene nije tako, prvo proverim činjenice, i verujem samo u one za koje postoji solidan dokaz.

vako nekako

Chinese_Mandarins_Canton_Mongoloid.png

Back