V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.468
A zasto on i Mirza Delibasic nisu na listi?Sto, sta je cudno?
Da je i on na listi, za njega bih glasao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto on i Mirza Delibasic nisu na listi?Sto, sta je cudno?
Da je i on na listi, za njega bih glasao.
Ne znam, nisam postavljac teme.A zasto on i Mirza Delibasic nisu na listi?
dobro bre, ne pije se rakija bez meze , ajde za onog koga glasate stavite neki klip sa akcijom
Bodiroga.
Mada, ljuta borba između njega i Aleksandra Velikog.
Jokic je tip igraca poput Dzordana, a ja takve igrace bas i ne volim.I po meni Bodiroga, ako bi morao da izaberem samo jednog omiljenog igraca od svih to bi bio Bodiroga, ona tehnika i finte su stvarno nešto neverovatno, ono prava uživancija za gledanje, umetnik, ona njegova prednja promena da ne govorim, znači sate i sate sam proveo na terenima za basket replicirajući i skidajući njegove poteze i finte ( i dan danas to radim).
Pritom sa 205 je često igrao pleja ko Medžik Džonson a mogao je da igra i na niskom postu zbog visine, pritom izuzetno kompetitivan igrač i rodjeni pobjednik, kad je frka samo njemu daj loptu i ne razmišljaj.
Takodje bi izdvojio i Dražena Dalipgića ( koga baš i nisam imao prilike da gledam jer je igrao pre mog vremena tako da kažem) ali čovek je bio neverovatan ol'round igrac, igrao do 40 i neke godine, imao brutalne fizikalije, beše mislim da je imao odraz preko 110 cm , nešto kao svega možda 5 cm manji od Džordana , bio je igrač ispred svog vremena i maltene preteča modernih igrača na ovim prostorima.
Doduše kad pogledaš i listu i zbir trofeja i medalja koje su osvajali sa reprezentacijom mislim da su Bodiroga i Dalipagić ispred svih.
Jokić će možda da udje u konkurenciju tek kad donese makar jedno svetsko ili olimpijsko zlato, **** ti to kao najbolji ikad a nikad ništa nije osvojio (sem individualnih priznanja).
Za Mirza je potpao pod bosanskohercegovačku košarku, a Dražen Petrović je izabrao da igra za Hrvatsku, iako mu je otac Srbin. Mislim da im nije mesto na listi. Da je postavljeno pitanje koji je najbolji jugoslovenski košarkaš ili košarkaš sa prostora Jugoslavije sigurno bi se našli na listi. I ovako ima dosta kandidata i teško se je odlučiti. Možda sam trebao i Moku Slavnića da stavim, ali šta je tu je.A zasto on i Mirza Delibasic nisu na listi?
Mirza je trebao biti na listi.Za Mirza je potpao pod bosanskohercegovačku košarku, a Dražen Petrović je izabrao da igra za Hrvatsku, iako mu je otac Srbin. Mislim da im nije mesto na listi. Da je postavljeno pitanje koji je najbolji jugoslovenski košarkaš ili košarkaš sa prostora Jugoslavije sigurno bi se našli na listi. I ovako ima dosta kandidata i teško se je odlučiti. Možda sam trebao i Moku Slavnića da stavim, ali šta je tu je.
Ne da si promašio. Gde bre Jokić individualac, on ti je sinonim za timskog igrača. A baš suprotno Lebron je baš individualista i igrač koji nabija pre svega svoju statistiku.Jokic je tip igraca poput Dzordana, a ja takve igrace bas i ne volim.
A LeBron je igrac poput Bodiroge timski igrac u pravom smislu.
Lebron iz zajebancije obara statistiku, gresis za Lebrona nikad nije imao dovoljno kvalitetne saigrace pa je morao da preuzima stvar u svoje ruke..jedino malo bolji tim je imao u Miami Heat.Ne da si promašio. Gde bre Jokić individualac, on ti je sinonim za timskog igrača. A baš suprotno Lebron je baš individualista i igrač koji nabija pre svega svoju statistiku.
Nikad neću da prežalim Svetsko prvenstvo 2019. kad je Srbija imala veliku šansu da ponovo bude Svetski šampion. Ali dve titule MVP-ja nije mala stvar. Pitanje kad će Srbija ponovo imati MVP igrača.Jokic nije uradio nista za reprezentaciju i njega ne priznajem.
Vlade Divac i Dražen PetrovićŠta mislite ko je najbolji srpski košarkaš svih vremena? Ima mnogo kanidata iz perioda veće i manje Jugoslavije i Srbije. Ja ću navesti nekoliko kandidata kojih uspem da se setim, a vi ako se setite slobodno dajte svog kandidata ako ga nema na mojoj listi.
- Radivoje Korać
- Dražen Dalipagić
- Dragan Kićanović
- Aleksandar Đorđević
- Vlade Divac
- Predrag Stojaković
- Predrag Danilović
- Dejan Bodiroga
- Miloš Teodosić
- Nikola Jokić
Šta mislite?
O jbt led. Jokić je 1000x sličniji LeBronu nego MJ-u. Jordan je bio prvenstveno scorer. LeBron i Jokić su definicije timskog igrača. Pogotovo Jokić.Jokic je tip igraca poput Dzordana, a ja takve igrace bas i ne volim.
A LeBron je igrac poput Bodiroge timski igrac u pravom smislu.
Kada neko kaže da je to Nikola Jokić, zvuči kao da je od pre godinu dana počeo da gleda košarku obzirom na to kakvih smo sve veličina imali poslednjih decenija. I stvarno smo privilegovani što uopšte imamo ovakvu diskusiju.
Ipak, ono što Jokić radi, teško da će iko uspeti da ponovi bar u skorijoj budućnosti. Kombinacija snage, inteligencije i veštine. Biti MVP ubedljivo najjače lige na svetu i to kao stranac je neverovatno. Biti to 2 puta za redom je tek posebno....
Ali po meni, Bodiroga je jednostavno majstor. Kada se uzme u obzir sve, sa kakvom umetnošću je igrao košarku, koliko racionalno i pametno, mislim da je on ipak najbolji.
Plus ono nonšalantno "daj" Redžiju Mileru koji je u to vreme bio ikona svetske košarke kada mu je uzeo peškir
Tako da moj glas ide Bodirogi.
i mojKada neko kaže da je to Nikola Jokić, zvuči kao da je od pre godinu dana počeo da gleda košarku obzirom na to kakvih smo sve veličina imali poslednjih decenija. I stvarno smo privilegovani što uopšte imamo ovakvu diskusiju.
Ipak, ono što Jokić radi, teško da će iko uspeti da ponovi bar u skorijoj budućnosti. Kombinacija snage, inteligencije i veštine. Biti MVP ubedljivo najjače lige na svetu i to kao stranac je neverovatno. Biti to 2 puta za redom je tek posebno....
Ali po meni, Bodiroga je jednostavno majstor. Kada se uzme u obzir sve, sa kakvom umetnošću je igrao košarku, koliko racionalno i pametno, mislim da je on ipak najbolji.
Plus ono nonšalantno "daj" Redžiju Mileru koji je u to vreme bio ikona svetske košarke kada mu je uzeo peškir
Tako da moj glas ide Bodirogi.
Kyrie Irving, Kevin Love, Tristan Thompson i JR Smith za naslov u Cavaliersima. Kyrie je zabio tricu za naslov, i uz to igrao nemoguće cijelu seriju. LeBron je bio daleko najbolji igrač Clevelanda u tom finalu, ali reći da tada nije imao kvalitetne suigrače je teška glupost. Svi navedeni su itekako dali svoj doprinos tom naslovu. Pa okrenuli su 3-1 u finalu protiv momčadi koja je imala najbolji omjer u povijesti NBA lige. Ti stvarno misliš da je LeBron to učinio sam?Lebron iz zajebancije obara statistiku, gresis za Lebrona nikad nije imao dovoljno kvalitetne saigrace pa je morao da preuzima stvar u svoje ruke..jedino malo bolji tim je imao u Miami Heat.
Jokic nije uradio nista za reprezentaciju i njega ne priznajem.
Petrovic je imao srpsko porekloi plus je bio rodjak
Dejana Bodiroge.