Ko je lud da kupi fen za kosu od 500 evra?

Prevaranti su to ?
Ove ćelije su izuzetnog kvaliteta ali je ovo Dyson zapravo Molicell brend (odlične baterije) ?
Svašta su u stanju da urade kako bi se predstavili kao da su posebni.

IMG_20220506_192817.jpg

Kopija...
Imaš milion brendova koji kopiraju njih.

ali i on kosta oko 200$ znaci nije jeftin.

sa druge strane gledaj to kao na sony televizor.. on ima ime i kosta 20% skuplje od konkurencije.

dyson ima brend i kvalitet..za shark nisam ni cuo ali ajde da poverujem da nije los...to ti je sad na sopstvenoj odluci..da li veruje brendu iza koga stoji potvrdjen kvalitet i to ime placa skuplje ili uzima nesto drugo.

i na kraju..da li bi rizikovao velike pare sa sumnjivim kinezom ili dao nesto vise za proveren kvalitet, kad vec dajes puno para jer i raj shark nije povoljan

ali i on kosta oko 200$ znaci nije jeftin.

sa druge strane gledaj to kao na sony televizor.. on ima ime i kosta 20% skuplje od konkurencije.

dyson ima brend i kvalitet..za shark nisam ni cuo ali ajde da poverujem da nije los...to ti je sad na sopstvenoj odluci..da li veruje brendu iza koga stoji potvrdjen kvalitet i to ime placa skuplje ili uzima nesto drugo.

i na kraju..da li bi rizikovao velike pare sa sumnjivim kinezom ili dao nesto vise za proveren kvalitet, kad vec dajes puno para jer i raj shark nije povoljan
Shark je dobar. Imam usisivač. Čak šta više dva (pored Dajsona)

ja gledam pragmaticno na te stvari..imam to trodimenzionalno razmisljanje koje ljudima cesto nije jasno.
na primer ovaj fen.. on deluje skupo, ali ako ga kupis, on kvalitetno radi, ne ostecuje kosu i ima niz pogodnosti na kraju ispadne jeftiniji nego da jednom nedeljno ides na feniranje kod frizera.
Meni bliska osoba tako pristupa stvarima. Uvijek ima rješenje koje većini, na prvu, ne padne na pamet.
On uvijek nađe rješenje koje vodi smanjenje stresa na dugoročne staze.

Mi ostali, rekla bih da imamo neka predubjeđenja koja nekada koče za takvo razmišljanje :-)

razumem da kupi frizer za posao. Evo gledam reklamni video gde Dajson objašnjava tehnologiju (prva misao mi je da preteruju i da nije potrebno) i posle pokazuje kako ga gazti neko od 120 kila io ne može da ga slomije. Znači, profesionalni alat. Al, eto, neko hoće baš to da ima u svom kupatilu.
Ево, и ја не разумем али многи у мом окружењу деци купили ајфон телефоне? Друг ми држи сервис за телефоне и каже, нема дана да му не дође неки ајфон са слупаним дисплејом. Оно, испао детету телефон из руку и....?
На питање, а зашто детету купујете скуп телефон, одговор је, па то је ајфон?
Док је оваца биће и новаца!

Mnogi koji su ga kupili ga sa zadovoljstvom koriste...Ja bih ga kupila da imam visak para...i da mi je to bitna stavka u zivotu...ali nije :)
Ja i dalje ne bih.
I da imam višak para, to ne bih platila.
Imam jako dugu, zdravu, jaku (tanku ali brojnu) i zahtevnu kosu, ali uz malo, pa, i ne tako malo para, sam uspela da se feniram istim fenom već 8 godina, evo i 9. . To ima neke jone, neka čuda... Skupo sam ga platila, ali ne ni blizu ovom monstrumu od fena po ceni.
Vidi... Kosa treba da se osuši prirodno ili veštački. Prirodno je njesra obično jer nema efekta spoja četke i fena. Dakle, ako i priuštiš Dyson fen od 500e, ako ne znaš šta sa njim, i dalje je glupa investicija.
Ako znaš... pa i neki jeftiniji je magični štapić koji metlastu kosu pretvori u remek-delo.

Deru vas tu po Srbiji, kod mene to 20% jeftinije :D

Inace, ako neko sa 500 evra plate kupuje fen od 50 evra, zasto neko sa 5000 evra platom ne bi kupio fen od 500 evra.
To je upravo poenta koju želim da istaknem. 500 evra je cela plata jedne kasirke u Srbiji, što je ekvivalent od 1500 evra za kasirku u Nemačkoj *ako ne i više

Dajson je proračunao da može maksimalno da otme 500 evra od kasirke u Nemačkoj, a zadovoljno trlja ruke kada to uradi i kasirka iz Srbije koja je morala da digne kredit na 12 meseci da ga otplati.

To je upravo poenta koju želim da istaknem. 500 evra je cela plata jedne kasirke u Srbiji, što je ekvivalent od 1500 evra za kasirku u Nemačkoj *ako ne i više

Dajson je proračunao da može maksimalno da otme 500 evra od kasirke u Nemačkoj, a zadovoljno trlja ruke kada to uradi i kasirka iz Srbije koja je morala da digne kredit na 12 meseci da ga otplati.
Pa ne kupuju dajsona kasirke u Nemackoj :) Ipak je i to za Nemce proizvod za srednju i visu srednju klasu.

Back