- Poruka
- 89.793
Koja silueta se poklapa sa lopovom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno.Netacno
A i C imaju odrezana stopala , ali B nema dobar oblik ranca.Mozda i jeste pod C zbopg ruksaka, al pod C nije ista stopala.....
Stopalo pod C nije dobro, pogledaj levu nogu, na slici ima mali ugao dok senka pada ravnoA i C imaju odrezana stopala , ali B nema dobar oblik ranca.
Sve tri siluete su bofla.Stopalo pod C nije dobro, pogledaj levu nogu, na slici ima mali ugao dok senka pada ravno
Sve mi se cini da nema tacnog odgovoraSve tri siluete su bofla.
imaSve mi se cini da nema tacnog odgovora![]()
nažalost to je jedina slika na netu koju sam mogao da nadjem. Mada, pažljivim gledanjem može da se uoče minimalne razlikeA i C imaju odrezana stopala , ali B nema dobar oblik ranca.
C
Nije kopirao sliku preko druge ako uvelicas videces da se noge ne zavrsavaju na istom mestu kao i da noga leva gde pocenje stolica na slici pod C ima mali ugao dok na otiginalu pada pod uglom takodje desna noga je kraca....
Jeeeeeeee!!!!
Al nije, znaci ne poklapa se, jbg PS ne lazeJeeeeeeee!!!!
silueta je neznatno manja od gornje slike. Povećaj je za malo i videćeš potpuno poklapanjeAl nije, znaci ne poklapa se, jbg PS ne laze![]()
Netacno
Pa to znaci da se ne uklapa ako moram da stimujemsilueta je neznatno manja od gornje slike. Povećaj je za malo i videćeš potpuno poklapanje
Netacno tacan odgovor je BTačno.
Pusti me da se radujem.Al nije, znaci ne poklapa se, jbg PS ne laze![]()
Dobro, možda nisam dobro postavio pitanje. Trebalo je verovatno da samo ostavim "Ko je lopov?"Pa to znaci da se ne uklapa ako moram da stimujemTako mogu da kazem da pod A malo produzis nogu pa ce se uklopiti. Po C nece jer ako pogledas zavrsetak noge gde pocenje cipela sasvim drugaciji je pad, na jednom umas ugao kao od nogavice an drugom ne.
Dakle niti jedna ne odgovara
tačno je, C je tačan odgovorPusti me da se radujem.![]()