Ko je kakav u ljubavi ?

Nisam ni ja rekla da znači. :-)
Samo sam rekla da ako neko, primera radi, svojim Marsom, Saturnom, Uranom ili čime već ugrožava naš Mesec, Veneru ili šta već (navodim najopštije), možemo ga doživljavati kao "stoku" pa taman čovek bio realno dobrica ... sa tamo nekim Jupiterom kao vladarem Ascendenta u Strelcu ili Ribama, u konjunkciji sa Mesecom i nekom sekstilu, npr sa Venerom u sedištu ... eto primera ko verovatno ne bi bio (uopšte uzevši) stoka u ljubavi. ;)

:D
Da, tačno, ako se obaziremo na te emotivne planete...ja se odmah rasplinula na ceo natal.:lol:

Sam imam Veneru u Vagi ali mislim da je su takve ženske potencijalno opasne. Svagdje gdje je Venera naročito jaka, snažna i moćna kao u znaku Vage i Bika postoji opasnost. Zato što te osobe vole sebe i cijene sebe nekada i previše. Isti je slučaj kad je Venera na asc u pokretnom znaku ili je bilo kako uglovno postavljena.

Mars u Škorpionu do kraja želi iscijediti emocije i tada odlazi.

Sve ovo može biti korigirano drugim planetama. Jupiter u aspektu prema 5 ili 7. polju će pojačati empatiju i suosjećajnost sa drugima.
...
...

Blago meni... :kafa:

Pratim tvoje teme, i zapazila sam da imash vrlo zanimljive teme i razmishljanja. Sa ovom teorijom moram priznati ne mogu da se slozim, ali bash nikako.
Ja sam osoba koja ispunjava na prvi pogled ono shto si napisao, ali se u stvarnom zivotu pokazalo kao sasvim suprotno.
Moja Venera je u vagi na 29 stepenu u 9 kuci.
Mesec mi je u blizancima, u 5 kuci.
Mars mi je u jarcu, u 12 kuci.
Uran u shkorpiji u 10 kuci.
Neptun u strelcu, u 11 kuci.
U horoskopu sam strelac, podznak jarac.
Po ovako shturim podacima chovek bi rekao da sam veoma srecna u ljubavi (venera), emotivno vrlo prevrtljiva (blizanac), nepresushni izvor sexualne energije (mars), nepredvidiva (uran)...
I sve to negde moze da se uklopi, jer svaku od ovih karakteristika posedujem u zavisnosti od situacije, ALI
mi recimo saturn koji mi je vladar horoskopa (i u podznaku sam jarac), ne dozvoljava nikakve moralne ispade. Chak sam naprotiv toliko pravdoljubiva i u ljubavnom smislu odana, da sam otishla u drugi extrem.
Ono shto hocu da kazem jeste sledece. Ne moze se karakterisati osoba na taj nachin shto cesh joj pogleda par planeta i lupiti joj odredjenu etiketu....Ipak treba prouchiti ceo horoskop u globalu, da bi se stekla realna slika, i da bi se neko tako ocrnio.

"Sam imam Veneru u Vagi ali mislim da je su takve ženske potencijalno opasne. Svagdje gdje je Venera naročito jaka, snažna i moćna kao u znaku Vage i Bika postoji opasnost. Zato što te osobe vole sebe i cijene sebe nekada i previše."

Biti pametan, i promishljen, ne znachi biti nemoralan prema osecanjima osobe sa kojim si u vezi. Imati srece u ljubavi, shto evidentno donosi venera u vagi, ne znachi da ce ta osoba varati nekog, ili povredjivati osobu koja je sa njom. Voleti sebe i ceniti sebe chak i previshe kao shto si napisao, ne znachi da ce ta osoba kinjiti druge, vec da je dovoljno jaka, i da joj treba definitivno kompetentan partner, koji moze da joj parira sa jachinom i inteligencijom. Takva osoba uopshte ne mora da dodje u kontakt sa ljudima koji se ne uklapaju u njenu viziju partnera koji bi joj odgovarao....

I da ne duzim previshe. Sushtina je u sledecem. Ukoliko neka osoba ima vishe prilike i srece u ljubavi (ili prostije recheno - moze joj se),to ne znachi da ce zbog navedenih karakteristika to i zloupotrebiti.

Poslednja izmena:

Back