Pratim tvoje teme, i zapazila sam da imash vrlo zanimljive teme i razmishljanja. Sa ovom teorijom moram priznati ne mogu da se slozim, ali bash nikako.
Ja sam osoba koja ispunjava na prvi pogled ono shto si napisao, ali se u stvarnom zivotu pokazalo kao sasvim suprotno.
Moja Venera je u vagi na 29 stepenu u 9 kuci.
Mesec mi je u blizancima, u 5 kuci.
Mars mi je u jarcu, u 12 kuci.
Uran u shkorpiji u 10 kuci.
Neptun u strelcu, u 11 kuci.
U horoskopu sam strelac, podznak jarac.
Po ovako shturim podacima chovek bi rekao da sam veoma srecna u ljubavi (venera), emotivno vrlo prevrtljiva (blizanac), nepresushni izvor sexualne energije (mars), nepredvidiva (uran)...
I sve to negde moze da se uklopi, jer svaku od ovih karakteristika posedujem u zavisnosti od situacije, ALI
mi recimo saturn koji mi je vladar horoskopa (i u podznaku sam jarac), ne dozvoljava nikakve moralne ispade. Chak sam naprotiv toliko pravdoljubiva i u ljubavnom smislu odana, da sam otishla u drugi extrem.
Ono shto hocu da kazem jeste sledece. Ne moze se karakterisati osoba na taj nachin shto cesh joj pogleda par planeta i lupiti joj odredjenu etiketu....Ipak treba prouchiti ceo horoskop u globalu, da bi se stekla realna slika, i da bi se neko tako ocrnio.
"Sam imam Veneru u Vagi ali mislim da je su takve ženske potencijalno opasne. Svagdje gdje je Venera naročito jaka, snažna i moćna kao u znaku Vage i Bika postoji opasnost. Zato što te osobe vole sebe i cijene sebe nekada i previše."
Biti pametan, i promishljen, ne znachi biti nemoralan prema osecanjima osobe sa kojim si u vezi. Imati srece u ljubavi, shto evidentno donosi venera u vagi, ne znachi da ce ta osoba varati nekog, ili povredjivati osobu koja je sa njom. Voleti sebe i ceniti sebe chak i previshe kao shto si napisao, ne znachi da ce ta osoba kinjiti druge, vec da je dovoljno jaka, i da joj treba definitivno kompetentan partner, koji moze da joj parira sa jachinom i inteligencijom. Takva osoba uopshte ne mora da dodje u kontakt sa ljudima koji se ne uklapaju u njenu viziju partnera koji bi joj odgovarao....
I da ne duzim previshe. Sushtina je u sledecem. Ukoliko neka osoba ima vishe prilike i srece u ljubavi (ili prostije recheno - moze joj se),to ne znachi da ce zbog navedenih karakteristika to i zloupotrebiti.