КО ЈЕ И ЗАШТО ОСНОВАО СНС (Тв Пинк - Марко Видојковић)

Онај исти што је својевремено направио ДС, ДЕПОС, ДОС, ЛДП, ЛСВ ...

Чудо неко као се једна иста фела полуљуди окупља стално испочетка само у неким новим групацијама са истим циљем а само са новим именом.
Чим се истроши претходни назив одмах се иде на нови !

Реткост је данас наћи човека који сме јавно да размишља својом главом а поготово не на некој телевизији и још то да каже без и једне грешке.
Марко је добио својих 5 минута и зналачки их искористио тако да су чак и водитељи остали без текста.
И без обзира што ће се убудуће веома текшо појављивати јавно, све док се Србија не ослободи окупатора, овај његов наступ је све рекао о данашњем тренутку Србије.

идојковић испсовао пола политичке сцене и имитирао Вучића (Видео)
марко

Да су водитељи знали како ће да се разговор одвија, вероватно би два пута размисили да писца позову да гостује у програму уживо, али сада је касно, па је тако на националној телевизији “Пинк”, Марко Видојковић прво почео да имитира Вучића, да карикира његов начин говора и гестикулацију.

На тапету су се убрзо нашли и Дачић и његово “коферче”, па и Динкић за којег је рекао да је “чувао Слобине паре на Кипру”, али и нови министар лазар Крстић.

Писац је чак и псовао када се узнемири. У сваком случају, овакви гости се не виђају сваки дан, погледајте у приложеном видеу и зашто!

(24 сата)

Neznam ko je Mrko Vidojkovic kazu da je pisac ali momak razara ima i video

MOMAK ME ODUSEVIO:klap::klap::klap:

U jeee ala ti je on pisac u pm. obican seljak,procitao sam njegovu knjigu Kandze i jos dve i mnogo je prost covek.
Na rts-u se propisno obrukao kad je bila prica o Beogradskom sindikatu,njegova rec nema nikakvu tezinu.

Ако га још мало попљујеш верујем да ћеш на крају сам да се осушиш к'о шљива на сунцу.

Оно што је најбитније, зналачки је искористио моменат и јавно рекао све о тренутном стању у Србији. А то је табу тема у данашњој Србији.

Ко зна колико је људи у оном моменту чуло праву истину а ко зна колико ће још то одгледати овако преко разних форума и јутуба.

У сваком случају лаж се полако раскринкава.

U al si ga pokopo sad. Svaka cast.

Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu. Pisac,student kao pravnog fakulteta,a tako prost covek da i moj deda sa 4 razreda osnovne je kulturniji od njega.
Odes na nacionalnu televiziju i kazes rec kara*li koze,retardirano,knjiga da prosljaka,fazon,sra*nje.
Ja se tako brukao ne bih.

Реткост је данас наћи човека који сме јавно да размишља својом главом а поготово не на некој телевизији и још то да каже без и једне грешке.
Марко је добио својих 5 минута и зналачки их искористио тако да су чак и водитељи остали без текста.
И без обзира што ће се убудуће веома текшо појављивати јавно, све док се Србија не ослободи окупатора, овај његов наступ је све рекао о данашњем тренутку Србије.

Dobro me je nasmejao :lol:

Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu. Pisac,student kao pravnog fakulteta,a tako prost covek da i moj deda sa 4 razreda osnovne je kulturniji od njega.
Odes na nacionalnu televiziju i kazes rec kara*li koze,retardirano,knjiga da prosljaka,fazon,sra*nje.
Ja se tako brukao ne bih.

Ti si fin covek, nije te blam da pljunes po coveku bez osvrtanja na ono sto je rek'o.I tako smo dosli do cuvene spamacke fore- nije vazan sadrzaj, vazna je forma. Nije bitno sta si reko vec da li je gramaticki ispravno. I tako. Mene boli kita sta vi serendate, covek je rekao ono za sta ti tako fin nebi imao muda ni izdaleka da pomenes.

- - - - - - - - - -

Pa ti si seljacina,zato ti se i svidjaju likovi kao on. Pametan covek bi se stideo prostakluka,nije ni cudo sto je Farma i veliki brat najgledanija emisija u Srbiji.

Polako sa tom finocom, izgleda daje zarazno jbem mu sunce kalaisano.

идојковић испсовао пола политичке сцене и имитирао Вучића (Видео)
марко

Да су водитељи знали како ће да се разговор одвија, вероватно би два пута размисили да писца позову да гостује у програму уживо, али сада је касно, па је тако на националној телевизији “Пинк”, Марко Видојковић прво почео да имитира Вучића, да карикира његов начин говора и гестикулацију.

На тапету су се убрзо нашли и Дачић и његово “коферче”, па и Динкић за којег је рекао да је “чувао Слобине паре на Кипру”, али и нови министар лазар Крстић.

Писац је чак и псовао када се узнемири. У сваком случају, овакви гости се не виђају сваки дан, погледајте у приложеном видеу и зашто!

(24 сата)

Neznam ko je Mrko Vidojkovic kazu da je pisac ali momak razara ima i video

MOMAK ME ODUSEVIO:klap::klap::klap:

Emotivan momak nema šta..i sve je u pravu.
Začudio sam se kad sam video da se kao glavni "sponzor" nove vlasti pojavljuje ni manje ni više nego američki čovek - Arapin iz vehabističke Saudi Arabije.

To je i logično, treba kolege da se druže, obojica su službenici iste kompanije

vcxufq.jpg

Back