Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U jeee ala ti je on pisac u pm. obican seljak,procitao sam njegovu knjigu Kandze i jos dve i mnogo je prost covek.
Na rts-u se propisno obrukao kad je bila prica o Beogradskom sindikatu,njegova rec nema nikakvu tezinu.
U jeee ala ti je on pisac u pm. obican seljak,procitao sam njegovu knjigu Kandze i jos dve i mnogo je prost covek.
Na rts-u se propisno obrukao kad je bila prica o Beogradskom sindikatu,njegova rec nema nikakvu tezinu.
Najbolje da dovedete ljude iz Bs i da ih pitate jel siptare treba pobiti,jesu Ka*rali koze ...![]()
U al si ga pokopo sad. Svaka cast.
Реткост је данас наћи човека који сме јавно да размишља својом главом а поготово не на некој телевизији и још то да каже без и једне грешке.
Марко је добио својих 5 минута и зналачки их искористио тако да су чак и водитељи остали без текста.
И без обзира што ће се убудуће веома текшо појављивати јавно, све док се Србија не ослободи окупатора, овај његов наступ је све рекао о данашњем тренутку Србије.
Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu. Pisac,student kao pravnog fakulteta,a tako prost covek da i moj deda sa 4 razreda osnovne je kulturniji od njega.
Odes na nacionalnu televiziju i kazes rec kara*li koze,retardirano,knjiga da prosljaka,fazon,sra*nje.
Ja se tako brukao ne bih.
Pa ti si seljacina,zato ti se i svidjaju likovi kao on. Pametan covek bi se stideo prostakluka,nije ni cudo sto je Farma i veliki brat najgledanija emisija u Srbiji.
идојковић испсовао пола политичке сцене и имитирао Вучића (Видео)
марко
Да су водитељи знали како ће да се разговор одвија, вероватно би два пута размисили да писца позову да гостује у програму уживо, али сада је касно, па је тако на националној телевизији “Пинк”, Марко Видојковић прво почео да имитира Вучића, да карикира његов начин говора и гестикулацију.
На тапету су се убрзо нашли и Дачић и његово “коферче”, па и Динкић за којег је рекао да је “чувао Слобине паре на Кипру”, али и нови министар лазар Крстић.
Писац је чак и псовао када се узнемири. У сваком случају, овакви гости се не виђају сваки дан, погледајте у приложеном видеу и зашто!
(24 сата)
Neznam ko je Mrko Vidojkovic kazu da je pisac ali momak razara ima i video
MOMAK ME ODUSEVIO![]()