ko je gradio piramide???

Ko je gradio piramide?

• Ukupno glasova
    20
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam vise za varijatnu da su to gradili ljudi uz pomoc nekih pametnijih bica? Ipak su to sve samo spekulacije ali u ovom slucaju mi je to u neku ruku logicno.... :???: naravno ne mislim na reptile i lubicaste slonove ali mozda neke razvijenije civilizacije sa zemlje....koje su nestale?

Egipatske piramide su izgradili recimo Atlantidjani poreklom, ali posto su valjda tad ziveli u Egiptu, onda se zovu Egipcani.

Osoba koja je glavna bila u izgradnji piramida je Thoth. Sad da li da ga zovem Bog Thoth, ili kako god. Bio je prava osoba
koja je fizicki existirala.

A inace, Egipatski Bogovi su iz sazvezdja Oriona, to je njihovo originalno mesto.

Kako mi je drago da sam upoznao nekog ko ovo zna. ;) Pa mi lepo ispricao..

Egipatske piramide su izgradili recimo Atlantidjani poreklom, ali posto su valjda tad ziveli u Egiptu, onda se zovu Egipcani.

Osoba koja je glavna bila u izgradnji piramida je Thoth. Sad da li da ga zovem Bog Thoth, ili kako god. Bio je prava osoba
koja je fizicki existirala.

A inace, Egipatski Bogovi su iz sazvezdja Oriona, to je njihovo originalno mesto.

Kako mi je drago da sam upoznao nekog ko ovo zna. ;) Pa mi lepo ispricao..

a meni je drago sto sam cuo za tebe:mrgreen:

Moje misljenje je da su ipak ljudi u pitanju.Ako se ne varam,baratalo se ciframa od par stotina hiljada robova tokom izgradnje.To misljenje je zasnovano na cinjenici da ljudi danas potcenjuju inteligenciju i sposobnosti ljudi koji su tada ziveli.Nismo mi nista pametniji sada no tada.Egipatska civilizacija je imala naprednu masoneriju(mislim na zidare),matematiku, vrlo naprednu astronomiju za to vreme i ne vidim zasto je to nemoguce uz obilje besplatne radne snage.Kinezi su uz pomoc 100k robova stvorili kineski zid koji je znatno zahtevniji po obimu radova na oblikovanju kamena a nisu raspolagali nesto naprednijom tehnologijom...a povrh svega,egipcani su tada imali i pomoc Asterixa i Obelixa koja ipak nije zanemariva.

aimar:
egipcani gradili,vanzemaljci ih bicevali a neka druga bica nadgledala projekat

E ovo zvuci savrseno! Tako nekako.., valjda. :D

aimar:
a meni je drago sto sam cuo za tebe

O, hvala ako tako mislis. :)

tupperware:
a povrh svega,egipcani su tada imali i pomoc Asterixa i Obelixa koja ipak nije zanemariva.

:D Da je tako stvarno bilo... A&O su bajka bajki..

Mozda ste i vi neki bili tamo robovi u Egiptu, pa sad ste neka druga inkarnacija. ;) Mozda i ja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back