Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
I ček, pošto te mrzi da napišeš dve rečenice o čemu bi bila tema a dodaš video kao referencu koga dodatno zanima, mi sad treba da gledamo seriju da bi uopšte razumeli o čemu se ovde radi? Lenj pristup, razumem da je hiperprodukcija i jurite targete ali kvalitet diskusija na ovom forumu je strašno opao između ostalog i zbog toga.
I ček, pošto te mrzi da napišeš dve rečenice o čemu bi bila tema a dodaš video kao referencu koga dodatno zanima, mi sad treba da gledamo seriju da bi uopšte razumeli o čemu se ovde radi? Lenj pristup, razumem da je hiperprodukcija i jurite targete ali kvalitet diskusija na ovom forumu je strašno opao između ostalog i zbog toga.
Zato što bi svaka tema bila zatrpana sa desetinama onih koje postavljaju moderatori, koji sebi daju za pravu da ne objasne o čemu je tema, samo baca nasumičan video pa nek korisnici razmišljaju mesto njih.
Zato što bi svaka tema bila zatrpana sa desetinama onih koje postavljaju moderatori, koji sebi daju za pravu da ne objasne o čemu je tema, samo baca nasumičan video pa nek korisnici razmišljaju mesto njih.
Tempo i trud. Kao kad bi se kopao kanal tako što zabiješ ašov pa ga samo izvadiš da zemlju ne izbaciš. Kako bi bilo da napišeš ovde o čemu bi da bude tema, jer za serije postoji pdf, a ako je o nečemu što se pojavljuje i u toj seriji ne bilo ti zapoveđeno sroči dve rečenice za nas koji ne bi da gledamo sat vremena, možda bi imali nešto i da kažem ili bar da znam da zaobiđem vidim nije tema za mene.
Nisam gledala ali pogledah na IMDb gde ova komedija ima ocenu 6,5
A radnja filma je:
Tri najbolja prijatelja kasnije u životu postaju očevi i bore se sa direktorima predškolskih ustanova, milenijumskim direktorima i svime što je stvoreno posle 1987.g