Ko je gledao "Old Dads" na Netfliksu?

I ček, pošto te mrzi da napišeš dve rečenice o čemu bi bila tema a dodaš video kao referencu koga dodatno zanima, mi sad treba da gledamo seriju da bi uopšte razumeli o čemu se ovde radi? Lenj pristup, razumem da je hiperprodukcija i jurite targete ali kvalitet diskusija na ovom forumu je strašno opao između ostalog i zbog toga.

I ček, pošto te mrzi da napišeš dve rečenice o čemu bi bila tema a dodaš video kao referencu koga dodatno zanima, mi sad treba da gledamo seriju da bi uopšte razumeli o čemu se ovde radi? Lenj pristup, razumem da je hiperprodukcija i jurite targete ali kvalitet diskusija na ovom forumu je strašno opao između ostalog i zbog toga.
Kažeš hiperprodukcija a opet se kačiš na "glupavu" temu umesto da učestvuješ u nekoj od pametnih,kojih po tebi ima i previše.

Sa druge strane, zašto ne otvoriš temu o nečemu o čemu želiš da pričaš umesto da troluješ po temama gde ne želiš da pišeš?

Tempo i trud. Kao kad bi se kopao kanal tako što zabiješ ašov pa ga samo izvadiš da zemlju ne izbaciš. Kako bi bilo da napišeš ovde o čemu bi da bude tema, jer za serije postoji pdf, a ako je o nečemu što se pojavljuje i u toj seriji ne bilo ti zapoveđeno sroči dve rečenice za nas koji ne bi da gledamo sat vremena, možda bi imali nešto i da kažem ili bar da znam da zaobiđem vidim nije tema za mene.

Nisam gledala ali pogledah na IMDb gde ova komedija ima ocenu 6,5
A radnja filma je:

Tri najbolja prijatelja kasnije u životu postaju očevi i bore se sa direktorima predškolskih ustanova, milenijumskim direktorima i svime što je stvoreno posle 1987.g

Back