filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita:Ееееееее......ништа те Чедомир није научио......не пише се "зашта" него "за шта"!
svetolik trpkovic:E jesi ti neki glup covek pa Kasa kao i predstavnici Vojvodjanskih Hrvata ucestvuju u politickom zivotu Srbije pa samim tim i pregovaraju i razgovaraju sa Srpskim politicarima pogotovo sa Tadicem i Kostunicom dok dodus za radikale ne znam oni su opoziciona stranka.
Neartikulisano 8-)giovaniI:zivjele Velik Srbija!!!
Ovo je sve tacno. Covek se u RH bori za prava Srba i pod uzasnim je pritiskom i stalnim pretnjama smrcu, trebalo je imati hrabrosti ostati tamo u onim okolnostima i staviti se u zastitu Srba koji su ostali u RH, a njih je mnogo.filatelista:Pupovac je pre svega umeren političar koji se bori protiv svagog extremizma sa koje god strane da dolazi. Uvek je pomirljiv i spreman za razgovor. Ovde ga pljuju oni koji Srbe savetuju da ne uzimaju putovnice, ne regulišu svoje imovinu jer će to opet biti Srbija za 2000 godina... On se bavi više životnim, a manje kosmičkim problemima.
Inače, predsednik je krovnog kulturnog udruženja Srba u Hrvatskoj, Srpskog nacionalnog vijeća.
Čisto sumnjam da se on želeo predstaviti kao predstavnik Srba sa Kosmeta. On ovde i ne živi niti može on nešto pomoći. Ako se želelo stvoriti neko krovno udruženje koje bi bilo iznad stranačja, to bi bilo i poželjno i prihvatljivo.
hektorius:Ovo je sve tacno. Covek se u RH bori za prava Srba i pod uzasnim je pritiskom i stalnim pretnjama smrcu, trebalo je imati hrabrosti ostati tamo u onim okolnostima i staviti se u zastitu Srba koji su ostali u RH, a njih je mnogo.
Kako ti kenjas...mnogo ih je i proterano, i ubijeno... sta bi sad trebalo one sto su ostali jednostavno zaboraviti?eremita:Како те није срамота ???????? Колико је МНОГО Срба остало, а колико је МАЛО Срба протерано са својих имања ??????????![]()
![]()
![]()
hektorius:Kako ti kenjas...mnogo ih je i proterano, i ubijeno... sta bi sad trebalo one sto su ostali jednostavno zaboraviti?
Ako ih je malo kako to da imaju svoju stranku i druga kulturna i sportska udruzenja? Kako to da imaju svoje predstavnike u Saboru? Jel to Hrvati sami glume Srbe da bi imali s kim da se svadjaju? Znas li koliko ih se vratilo posle oluje? U Donjem Lapcu nije bilo ni jednog jedinog posle rata, a sad vec godinama Srbi vladaju tom opstinom, a Hrvati se jedu od muke, to je samo jedan primer...a sta onda i da je samo jeda jedini Srbin ostao u RH? I za njega se vredi boriti. I dobro je da Srba ima u RH, neka vide ujaci da nas svuda ima. Ako ti smeta da se o njima govori onda necu vise ni slova da napisem, a ti se zapitaj sta je pravi patriotizam. Za mene je SRBIN SRBIN, sve jedno gde zivi.eremita:Ако ја кењ--- а ти, брате, баш једеш............ова тема коју сам поставио уопште није о томе да ли треба или не да се Пуповац "брине" о Србима преосталим у НДХ - него о томе С КОЈИМ ПРАВОМ ОВДЕ У СРБИЈИ НА КИМ МУТИ ВОДУ - о томе је тема.
А ти ако већ немаш аргумената да му на иоле неретардиран начин даш подршку, не мораш ни овако.
А што се тиче Срба побијених, опљачканих и протераних са својих имања наведи цифре колико их је остало - а ПРЕМА КОЛИКО ЊИХ ЈЕ ИЗВРШЕН ЗЛОЧИН ЕТНИЧКОГ ЧИШЋЕЊА .........заиста нема смисла то што радиш.![]()
hektorius:Ako ih je malo kako to da imaju svoju stranku i druga kulturna i sportska udruzenja? Kako to da imaju svoje predstavnike u Saboru? Jel to Hrvati sami glume Srbe da bi imali s kim da se svadjaju? Znas li koliko ih se vratilo posle oluje? U Donjem Lapcu nije bilo ni jednog jedinog posle rata, a sad vec godinama Srbi vladaju tom opstinom, a Hrvati se jedu od muke, to je samo jedan primer...a sta onda i da je samo jeda jedini Srbin ostao u RH? I za njega se vredi boriti. I dobro je da Srba ima u RH, neka vide ujaci da nas svuda ima. Ako ti smeta da se o njima govori onda necu vise ni slova da napisem, a ti se zapitaj sta je pravi patriotizam. Za mene je SRBIN SRBIN, sve jedno gde zivi.
Ja znam jako dobro da je vise proteranih Srba, ne samo u Krajini vec i iz Istre, cele Dalmacije, Slavonije, Zagreba, od onih koji, uslovno receno, imaju kako tako podnosljiv zivot u RH, nikad nisam ni tvrdio suprotno. Sto se tice Pupovca, ako covek zeli da pomogne zasto ne? Ne verujem da Srbima na Kosovu to smeta.eremita:Извини, али потпуно погрешно тумачиш и моје постове а и ову тему. Заиста ниси фер. Чињеница је да је далеко више Срба пореклом из НДХ остало незбринуто и опљачкано и расејано по целом свету - него што их се вратило.
Немам ништа против да Пуповац представља Србе у НДХ - али тај Пуповац НЕМА ШТА ДА ТРАЖИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ - ТО ЈЕ СКАНДАЛ ШТА ОН РАДИ ОВДЕ!
hektorius:Ja znam jako dobro da je vise proteranih Srba, ne samo u Krajini vec i iz Istre, cele Dalmacije, Slavonije, Zagreba, od onih koji, uslovno receno, imaju kako tako podnosljiv zivot u RH, nikad nisam ni tvrdio suprotno. Sto se tice Pupovca, ako covek zeli da pomogne zasto ne? Ne verujem da Srbima na Kosovu to smeta.
A sta sam to krivo napisao ili sta to nisam procitao? Sta je lose u onome sto pisem? I zasto to sto pisem nema veze s temom? Sta ti mislis, zasto BAS ovako pisem? Razmisljaj malo dublje.eremita:Па ти онда уопште НИСИ НИ ПРОЧИТАО ОВУ ТЕМУ У КОЈОЈ УЧЕСТВУЈЕШ ???
hektorius:Ja znam jako dobro da je vise proteranih Srba, ne samo u Krajini vec i iz Istre, cele Dalmacije, Slavonije, Zagreba, od onih koji, uslovno receno, imaju kako tako podnosljiv zivot u RH, nikad nisam ni tvrdio suprotno. Sto se tice Pupovca, ako covek zeli da pomogne zasto ne? Ne verujem da Srbima na Kosovu to smeta.
Kakvu ti zlu nameru vidis u tom tekstu? Nema tu nikakvih skrivenih poruka, vec samo ono sto pise. Ako ON ima neke zle namere ja za njih ne znam, ali sta o njemu znam je da bi cela Hrvatska bila sretna da ga nestane sa lica zemlje. Zasto mi stalno izvrces reci? Nadji nesto zlo sto sam napisao. Nadji kad sam vredjao nekog, za razliku od tebe.eremita:Па ако се чудиш мојој реакцији - онда ми је јасно да си ово увеличано написао веома злонамерно, ОК. Видиш Косово и Метохија је део Републике Србије - још увек, а Пуповац нека иде код Месића и нека расправља зашто онај јадни ПОВРАТНИК ЖИВИ НА ДРВЕТУ. Код на постоје званични државни органи, преговори о статусу КиМ су у току .... а тај лик покушава да нама свима испред носа створи парадржавне институције у српској покрајини -
срамота, и то ЗА РАЧУН И У КОРИСТ НАШИХ НЕПРИЈАТЕЉА.
Е, ако следећи пут када буде дошао на КиМ да "помаже", ако му буде неко залепио циглу у тинтару, уопште се нећу чудити.
Pa i ne smeta Kosovskim Srbima nego toj grupi od dvedesetak pristalica SPSa koje je predvodio poslanik te partije sa Kosova Zvonko Stevic i nacelnik Kosovskog okruga takodje socijalista Srdjan Vasic a oni su sami seme proglasili za predstavnike Kosovskih Srba i to debelo naplacuju od drzave pa su se sada uplasili za svoje dzepove i fotelje.hektorius:Ja znam jako dobro da je vise proteranih Srba, ne samo u Krajini vec i iz Istre, cele Dalmacije, Slavonije, Zagreba, od onih koji, uslovno receno, imaju kako tako podnosljiv zivot u RH, nikad nisam ni tvrdio suprotno. Sto se tice Pupovca, ako covek zeli da pomogne zasto ne? Ne verujem da Srbima na Kosovu to smeta.
svetolik trpkovic:Pa i ne smeta Kosovskim Srbima nego toj grupi od dvedesetak pristalica SPSa koje je predvodio poslanik te partije sa Kosova Zvonko Stevic i nacelnik Kosovskog okruga takodje socijalista Srdjan Vasic a oni su sami seme proglasili za predstavnike Kosovskih Srba i to debelo naplacuju od drzave pa su se sada uplasili za svoje dzepove i fotelje.