KO JE BROJ 1 U SRBIJI?

Ko je broj 1 u Srbiji?

• Gospodin Tomo

• Gospodin Dači

• Osovina Vučić-Dinkić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Timpan

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
496
Zna li se danas ko je glavni čovek u Srbiji?

Nekada je to bio prikriveni nacionalista i lažni Evropejac Boris Tadić, on je bio glavni i vlast je bila personifikovana u njegovom liku i delu.

Sada kada su na vlast došli iskreni Evropejci, imamo više figura koje participiraju kao glavni igrači. U pitanju su predsednik Tomo, premijer Dači i osovina Vučić-Dinkić, pošto se njih dvojica uglavnom pojavljuju uvek zajedno i ideološki i ekonomski su bliski.

Verovatno je da u sadašnjem slučaju postoji izvesna podela vlasti, ali ipak je neko broj 1 i njegova reč je zadnja. Ja ne znam ko je to, mogu samo da nagađam, ali pretpostavljam da vi znate.

Zbog toga ide i javna anketa.

Poslednja izmena:
Zasada je glavni Dacic, iako je Vucic trenutno najpopularniji.
Nije Vucic uopste popularan nego mu se uvlace u goozicu svi oni mediji koji su se uvlacili u goozicu Tadicu
pa ga ima svuda .Stvarno mi je komedija kad ga pocnu uporedjuvati sa Putinom . Putin je drmator , a ovaj je
uvijek bio mali od palube . Najprije Seseljev pa onda Tomin .Nikolic je lukav i jak igrac .Uvijek sam
govorio da je opasniji protivnik od Seselja .Gurnuo je Vucica svjesno u prvi plan .Neka pokupi u prvom momentu
eventualnu popularnost , ali ce pokupiti i bijes naroda kada se krene nizbrdo !
Broj jedan je Nikolic , van svake sumnje !

Poslednja izmena:
Po ustavu i zakonu, Srbija je zemlja sa kancelarskim, tj. premijerskim sistemom. Premijer je najmoćniji, a predsednik je protokolarna funkcija. Doduše to u praksi često nije bio slučaj, ali po slovu zakona premijer je glavno mudo.

Predsednik je jedini koji je neposredno biran, imenom i prezimenom, od strane građana i građanki. Iz te činjenice on crpi legitimitet i moć.

Osovina Vučić-Dinkić se čini takođe moćna jer kontrolišu službe bezbednosti, hapse i presuđuju, vedre i oblače u ekonomiji i glavni su nosioci Evropskog barjaka i pokretači Erointegrativnih procesa.

liht.jpg

Mi ko neke sponzoruse, samo cekamo za koga da se zakacimo da nam da pare i resi nam sve probleme, znaci ovde je "broj jedan" neki Ruski ili Arapski ili Indijski ili Kineski ili ko zna koji sponzor, svi, samo ne mi. Mi samo cekamo da nam neko da pare i resi nam probleme, a za to vreme samo iznosimo stavove i misljenja oko kojih se svadjamo ko ljuti neprijatelji, umesto da se organizujemo i vredno radimo i tako steknemo sve sto nam je potrebno za pristojan zivot, ako ne vise!
E bas se ponasamo kao sponzoruse!
Sramota!

Mi ko neke sponzoruse, samo cekamo za koga da se zakacimo da nam da pare i resi nam sve probleme, znaci ovde je "broj jedan" neki Ruski ili Arapski ili Indijski ili Kineski ili ko zna koji sponzor, svi, samo ne mi. Mi samo cekamo da nam neko da pare i resi nam probleme, a za to vreme samo iznosimo stavove i misljenja oko kojih se svadjamo ko ljuti neprijatelji, umesto da se organizujemo i vredno radimo i tako steknemo sve sto nam je potrebno za pristojan zivot, ako ne vise!
E bas se ponasamo kao sponzoruse!
Sramota!

Doci ce i taj dan, uskoro

Back