ko je bolji Adriano ili Shevchenko

Sa 29 godina se gasi?
Pa Shevchenko i dalje daje mnogo veci doprinos ekipi nego Gilardino ... i jos dosta dugo ce...

A Adriano jos uvek nista nije pokazao....zabljesne na trenutak i onda ga nigde nema .... kolko taj jos ima da se dokaze da bi prismrdeo Caru iz Ukrajine ....

To je neko moje vidjenje....

.pissbottleman:
Sa 29 godina se gasi?
Pa Shevchenko i dalje daje mnogo veci doprinos ekipi nego Gilardino ... i jos dosta dugo ce...

A Adriano jos uvek nista nije pokazao....zabljesne na trenutak i onda ga nigde nema .... kolko taj jos ima da se dokaze da bi prismrdeo Caru iz Ukrajine ....

To je neko moje vidjenje....
Adiano je pokazao dosta, cak i previse sa obzirom na njegove godine!!!!
A ja sam siguran bi Adri bio mnogo bolji da Inter ima drugog trenera sa mnogo vecim uticajem(Autoritetom) Jer Mancini ne moze nista Adriju...Cist dokaz za to vam je Preporod IBRAHIMOVICA....Mnogo trener zna da utice na samog igraca....

Pa to je ono sto ti govorim ...on u dva kola da pet komada i onda ga tri meseca nigde nema ...daleko je on....

A kako se mrtvi inter izvukao bas mi krivo.... Ajax je igrao bez cetvorice standardnih u veznom redu ... al' drago mi sto je Juve pukao ...popissdeo sam kad su preokrenuli rezultt ovo je bio vec stoti put da gube pa daju dva gola za pet minuta....

Back