ko je bio uspešniji

hoce li biti vise od tri priznanja u toku sledeceg emseca

• Ukupno glasova
    23
  • Anketa je zatvorena .
svaka cast za tekst. ipak je zahtevao vremena...
mene bi mrzelo da ga pisem, narocito ako znam da onaj drugi nece "razumeti" ni 10 % napisanog.

Sve vi razumete,samo se pravite...razumeli ste i razumecete...samo nemoj da zaboravis na onu vasu cuvenu izreku `realnost` i `trenutna situacija`....i da ne zaboravim,govori srpski da te ceo svet razume...

ps.ne mozes nikako da me isprovociras tvojom demagogijom i cinizmom...ne padam ti ja na te jeftine fore...

Sve vi razumete,samo se pravite...razumeli ste i razumecete...samo nemoj da zaboravis na onu vasu cuvenu izreku `realnost` i `trenutna situacija`....i da ne zaboravim,govori srpski da te ceo svet razume...

ps.ne mozes nikako da me isprovociras tvojom demagogijom i cinizmom...ne padam ti ja na te jeftine fore...

ja ti odam priznanje za post, ti kazes da te provociram:dontunderstand::dontunderstand:
ps.a ne vidim ni zasto bih to uradio... zar mislis da zaluzujes provociranje:dontunderstand:

ja ti odam priznanje za post, ti kazes da te provociram:dontunderstand::dontunderstand:
ps.a ne vidim ni zasto bih to uradio... zar mislis da zaluzujes provociranje:dontunderstand:

Prvo,umem da citam izmedju redova...
Drugo,ne vidim sta nisi razumeo u mom postu...
Trece,ima stvari na koje treba da dobijem odgovor...a koje sam napisao u postu koji ti nisi ni 10% razumeo`...
Cetvro,mislim da ne zasluzujem provociranje,jer uvek govorim otvoreno ono sto mislim i u krajnju ruku objektivno...tako da sam vise puta bio meta i Srba i Albanaca ovde na forumu...

Prvo,umem da citam izmedju redova...
Drugo,ne vidim sta nisi razumeo u mom postu...
Trece,ima stvari na koje treba da dobijem odgovor...a koje sam napisao u postu koji ti nisi ni 10% razumeo`...
Cetvro,mislim da ne zasluzujem provociranje,jer uvek govorim otvoreno ono sto mislim i u krajnju ruku objektivno...tako da sam vise puta bio meta i Srba i Albanaca ovde na forumu...

prva, samo kada hocu nekog da zezam, pisem izmedju redova. ne volim "naivno" zezanje
drugo, stavio sam pod znacima navoda, da ne bih rekao "ne slazem se sa tobom"
trece, na sta zelis odgovor, a da se drzimo teme. reci cu, samo pitaj
cetvrto, rekoh da mi nije bila namera, a razlog, ne zasluzuejs.bez obzira sto se ne slazem sa tobom u 70 % navoda, nisi od onih koji imaju manje od tri razreda osnovne skole
peto, ... nemas peto...:lol::lol:

prva, samo kada hocu nekog da zezam, pisem izmedju redova. ne volim "naivno" zezanje
drugo, stavio sam pod znacima navoda, da ne bih rekao "ne slazem se sa tobom"
trece, na sta zelis odgovor, a da se drzimo teme. reci cu, samo pitaj
cetvrto, rekoh da mi nije bila namera, a razlog, ne zasluzuejs.bez obzira sto se ne slazem sa tobom u 70 % navoda, nisi od onih koji imaju manje od tri razreda osnovne skole
peto, ... nemas peto...:lol::lol:

Stvarno si zanimljiv,majke mi!
Sve ono sto sam napisao je istinito,i ako to tebi ne odgovar i voleo bi da je drugacije,ali nije.Ali ajde da se drzimo teme i da cekamo nova priznanja...valjda ce ih biti...nekada...

Stvarno si zanimljiv,majke mi!
Sve ono sto sam napisao je istinito,i ako to tebi ne odgovar i voleo bi da je drugacije,ali nije.Ali ajde da se drzimo teme i da cekamo nova priznanja...valjda ce ih biti...nekada...

Sve ono sto sam napisao je istinito,i ako to tebi ne odgovar i voleo bi da je drugacije,ali nije

ps.vidis kako se slazemo:rtfm:

Da vidimo hoce li biti priznanja u narednih 60 minuta...ili ce srpska diplomatija i Vucko Jeremic da odnese jos jednu pobedu protiv daleko nadmocnijeg protivnika..izgleda da ce David ponovo da pobedi Golijata...ipak sacekajmo jos tih 60 minuta,desava se da se primaju golovi u 90 minutu i to cesto...

Back