KO JE BIO PRVI ANTIGLOBALISTA?

Dzon Lenon kao na neki nacin zacetnik " Rock n Roll " kulture i kulturne revolucije je jedan od prvih globalista modernog doba a ne anti-globalista.
Zapravo Dzon Lenon je sledbenik poznatog okultiste i sataniste Frensisa Desvuda kao i Alistera Kroulija takodje okultista i satanista koji je bio i veoma poznati mason a ujedno obojica su pripadali jednom satanistickom drustvu " Vatreni oganj" ciji je izmedju ostalih clan bio i Bendzamin Frenklin.

Ujedno te razne kulturne revolucije , seksualna revolucija i ostalo nisu se desile tek tako spontano vec su kao i mnoge druge revolucije bile su planirane.
O tome je jos pisao i bivsi sef tadasnje CIA-e negde pocetkom 50-ih godina kada je otprilike rekao " Da bi mi uspesno manipulisali omladinom mi mora da ih iskvarimo , pre svega da ih unistimo duhovno i moralno. Tradicionalne vrednosti na koje smo svi mi navikli kao sto su : humanost , saosacanje, dobrota, ljubav , vera, lojalnost ce polako otici na smetliste istorije a u tome ce nam pomoci brojne kulturne revolucije i na taj nacin omladina misleci da se napokon oslobadja moralnih stega i da najzad postaje slobodna a nije ni svesna u kakvu zamku upada ".

Poslednja izmena:
Dzon Lenon kao na neki nacin zacetnik " Rock n Roll " kulture i kulturne revolucije je jedan od prvih globalista modernog doba a ne anti-globalista.

Eto, kao da sam znao da će se lik u dresu prvi zaebati kada je reč o Lenonovom antiglobalizmu.

Vidi ovako, Lenon je bio na vrhuncu slave kada je savremeni globalizam oličen u SAD počeo da uzima maha.

I umesto što je podržavao tu savremenu sistemsku dogmu koju su Ameri počeli da nameću ostatku sveta on se upravo bunio protiv takvog postupanja najmoćnije države sveta.

Globalizam je imao za cilj da nametne svetu svoju hijerarhiju a Lenon je pozivao na jednakost, solidarnost i ljubav.

To su valjda dva najsuprotstavljenija cilja koji mogu postojati.

Dakle Lenon je još onda predočio formulu trijumfa nad globalizmom.

Svi koje globalizam želi da usisa u svoj piramidalni sistem najsurovije eksploatacije moraju biti jedinstvani i solidarni.

Samo ih to čini jedinstvenim frontom sposobnim da odbrani individualizam pred najezdom globalističkog obezličenja.

Zapravo Dzon Lenon je sledbenik poznatog okultiste i sataniste Frensisa Desvuda kao i Alistera Kroulija takodje okultista i satanista koji je bio i veoma poznati mason a ujedno obojica su pripadali jednom satanistickom drustvu " Vatreni oganj" ciji je izmedju ostalih clan bio i Bendzamin Frenklin.

Ujedno te razne kulturne revolucije , seksualna revolucija i ostalo nisu se desile tek tako spontano vec su kao i mnoge druge revolucije bile su planirane.
O tome je jos pisao i bivsi sef tadasnje CIA-e negde pocetkom 50-ih godina kada je otprilike rekao " Da bi mi uspesno manipulisali omladinom mi mora da ih iskvarimo , pre svega da ih unistimo duhovno i moralno. Tradicionalne vrednosti na koje smo svi mi navikli kao sto su : humanost , saosacanje, dobrota, ljubav , vera, lojalnost ce polako otici na smetliste istorije a u tome ce nam pomoci brojne kulturne revolucije i na taj nacin omladina misleci da se napokon oslobadja moralnih stega i da najzad postaje slobodna a nije ni svesna u kakvu zamku upada ".

Kuku and lele:hahaha:

sloba1.jpg

Ma vidim. Hakde kada konzervativac ima duha i inteligencije pa i moze da bude zanimljiv, ali vecina je u pm dosadno i isto.:sad2:

Pa zar vas u Centru za usađivanje bezumnog globalizma ``Čedomir Šerifa Jovanović`` nisu izdresirali da su konzervativici baksuz i ako vam se putevi ukrste mogu da vam se osuše piše pa treba da ih zaklonite dlanom?

Kakav duh i inteligencija - KAKVI BAKRAČI!

Zastranjueš Kami i to ideološki mada ti svoju ideologiju nosiš u kesi. Na kojoj piše IDEA.

Globalizam je mnogo pre Lenona uzeo maha. Sedamdesetih je samo prešao u svoju neoliberalnu formu.

Нетачно и контрадикторно.

Можда је глобализам ушао у неолибералну фазу, антиглобализам свакако не.

Очито је да постоје многе нејасноће код шире популације по питању карактера антиглобализма, његових метода и циљева.

Брате, ако ми већ фалсификујеш упис, бар ме немој сматрати за чобана са Овчара и Каблара...

Никада Влаико, уосталом Овчар и Каблар су базе Жуте пошасти а не вас старих социјалиста. Нема теорије да ја тако омашим.

И нисам ти фалсификовао потпис него се та фотографија зове Слобо.

Има и верзија те фотографије потписаних са Слобо - Слободо и Смрт фашизму - Слободан народу.

Нетачно и контрадикторно.

Можда је глобализам ушао у неолибералну фазу, антиглобализам свакако не.

Очито је да постоје многе нејасноће код шире популације по питању карактера антиглобализма, његових метода и циљева.

Šta je netačno? Globalizam jeste sedamdesetih ušao u neoliberalnu fazu. Antiglobalizam nisam ni spomenuo.

Definiši mi projekat globalizacije.

Svakako gradonačelnici Sodome i Gomore, jer su svojim građanima dozvoljavali da rade šta hoće i da prave rejvove 24/7.

Eva. E sad i tu postoji dvoumljenje ; dal' je Eva ili zmija (pošto znamo da je Evu zmija nagovorila) ili pak Adam jer on nije poslušao Boga pa se može tumačiti da su njegove zasluge u suprostavljanju Božijem globalizmu najveće. Ovo je što se tiče ljudi , no kažu da je postojao jedan antiglobalista i pre nastanka ljudi :think:

Poslednja izmena:

Back