V.M.Dokolenko Veoma poznat Poruka 11.328 09.01.2024. u 17:42 - Ko je bacio bebu? #26 Stojkov Menidjer: a tebe nisu bacali kasi bio mali, a? e vidiš jasam čeko da se ćale vrati umoran sa šljake pa aj uvis jeeeeeeeeee Kliknite za proširenje... Bolje ti je da si ucio skolu kao svaki posten Bosanac!
Stojkov Menidjer: a tebe nisu bacali kasi bio mali, a? e vidiš jasam čeko da se ćale vrati umoran sa šljake pa aj uvis jeeeeeeeeee Kliknite za proširenje... Bolje ti je da si ucio skolu kao svaki posten Bosanac!
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 82.076 09.01.2024. u 17:44 - Ko je bacio bebu? #27 Leonidas_of_Sparta: Bolje ti je da si ucio skolu kao svaki posten Bosanac! Kliknite za proširenje... ili sintisajzer pa u Njemačku medju naše subotom
Leonidas_of_Sparta: Bolje ti je da si ucio skolu kao svaki posten Bosanac! Kliknite za proširenje... ili sintisajzer pa u Njemačku medju naše subotom
buudala Stara legenda Poruka 82.254 09.01.2024. u 17:56 - Ko je bacio bebu? #28 Desni je slepac. Samo može da baci. Da vata ne može jerbo ne vidi.
V.M.Dokolenko Veoma poznat Poruka 11.328 09.01.2024. u 18:10 - Ko je bacio bebu? #29 Stojkov Menidjer: ili sintisajzer pa u Njemačku medju naše subotom Kliknite za proširenje... Kad sam cuo da jedan rodjo kaze siTNisajzer, znao sam da je neka civija u BG.
Stojkov Menidjer: ili sintisajzer pa u Njemačku medju naše subotom Kliknite za proširenje... Kad sam cuo da jedan rodjo kaze siTNisajzer, znao sam da je neka civija u BG.
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.330 09.01.2024. u 19:05 - Ko je bacio bebu? #30 Stojkov Menidjer: bravo pametni, čekao si da prvo napišu odgovor... isto kao kad su te zaposlili... Kliknite za proširenje... Baš te traumira što imam bolji posao od tebe, a? Ajde malo da naučiš nešto pa da te zaposlimo, da nam ne kukaš ovde više. Posla ima ko hoće da radi.
Stojkov Menidjer: bravo pametni, čekao si da prvo napišu odgovor... isto kao kad su te zaposlili... Kliknite za proširenje... Baš te traumira što imam bolji posao od tebe, a? Ajde malo da naučiš nešto pa da te zaposlimo, da nam ne kukaš ovde više. Posla ima ko hoće da radi.
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 82.076 09.01.2024. u 19:13 - Ko je bacio bebu? #31 Sizif: Baš te traumira što imam bolji posao od tebe, a? Kliknite za proširenje... Samo napiši "dobio na mućku" i onda - RESPECT Vidi, klincima bolje radi mozak. Tvoj je opterećen out of date podacima. Sizif: Ajde malo da naučiš nešto pa da te zaposlimo, da nam ne kukaš ovde više. Kliknite za proširenje... Javi mi ako se otvara Ruski kabinet pri mini-starstvu. Sizif: Posla ima ko hoće da radi. Kliknite za proširenje... Nije svaki posao koristan po društvo. Moj jeste.
Sizif: Baš te traumira što imam bolji posao od tebe, a? Kliknite za proširenje... Samo napiši "dobio na mućku" i onda - RESPECT Vidi, klincima bolje radi mozak. Tvoj je opterećen out of date podacima. Sizif: Ajde malo da naučiš nešto pa da te zaposlimo, da nam ne kukaš ovde više. Kliknite za proširenje... Javi mi ako se otvara Ruski kabinet pri mini-starstvu. Sizif: Posla ima ko hoće da radi. Kliknite za proširenje... Nije svaki posao koristan po društvo. Moj jeste.
buudala Stara legenda Poruka 82.254 09.01.2024. u 19:30 - Ko je bacio bebu? #32 Sizif: Baš te traumira što imam bolji posao od tebe, a? Ajde malo da naučiš nešto pa da te zaposlimo, da nam ne kukaš ovde više. Posla ima ko hoće da radi. Kliknite za proširenje...
Sizif: Baš te traumira što imam bolji posao od tebe, a? Ajde malo da naučiš nešto pa da te zaposlimo, da nam ne kukaš ovde više. Posla ima ko hoće da radi. Kliknite za proširenje...
buudala Stara legenda Poruka 82.254 09.01.2024. u 19:31 - Ko je bacio bebu? #33 Stojkov Menidjer: Samo napiši "dobio na mućku" i onda - RESPECT Vidi, klincima bolje radi mozak. Tvoj je opterećen out of date podacima. Javi mi ako se otvara Ruski kabinet pri mini-starstvu. Nije svaki posao koristan po društvo. Moj jeste. Kliknite za proširenje... Za budalu posla uvek ima...
Stojkov Menidjer: Samo napiši "dobio na mućku" i onda - RESPECT Vidi, klincima bolje radi mozak. Tvoj je opterećen out of date podacima. Javi mi ako se otvara Ruski kabinet pri mini-starstvu. Nije svaki posao koristan po društvo. Moj jeste. Kliknite za proširenje... Za budalu posla uvek ima...
4thman Veoma poznat Poruka 13.277 10.01.2024. u 04:47 - Ko je bacio bebu? #35 Umri_muski: Aj bonus pitanje, ko je napravio bebu? Kliknite za proširenje... Fotograf.