Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
mozda(ali ne verujem),ali ovde postoje samo DVE opcije na anketi.Iako mislim da ovo
ne moze nista da zaustavi.Kina ima slabiju tehnologiju,to nemoze da se porekne.
Da pitam,zasto pribegavas sad kinezima?Jesi najzad prihvatio cinjenice?
P.S. drugi deo posta nije vredan pomena,pa cu svaku takvu provokaciju jednostavno ignorisati
mozda(ali ne verujem),ali ovde postoje samo DVE opcije na anketi.Iako mislim da ovo
ne moze nista da zaustavi.Kina ima slabiju tehnologiju,to nemoze da se porekne.
Da pitam,zasto pribegavas sad kinezima?Jesi najzad prihvatio cinjenice?
P.S. drugi deo posta nije vredan pomena,pa cu svaku takvu provokaciju jednostavno ignorisati
Pribegavam Kinezima zato shto nije bitna ni snaga vojske ni tehnologija, vec snaga ekonomije. Ko ima pare, imace i tehnologiju, i vojsku i sve ostalo. Svaka chast onima koji su prepoznali moc Kine u ranom stupnju, ja sam otprilike negde 2006.te.
Tehnologiju prezivljavanja dugogodisnjih sankcija su zasigurno najbolje razvili Srbi.
Tehnologiju ribarenja Islandjani.
Tehnologiju obrade ovcjeg mesa novozelandjani
Tehnologiju spremanja ljudskog mesa papuanovogvinejci
Tehnologiju samoubilackih napada palestinci.
Tehnologiju obrade dijamanata izraelci
i ima jos mnogo toga.
Pribegavam Kinezima zato shto nije bitna ni snaga vojske ni tehnologija, vec snaga ekonomije. Ko ima pare, imace i tehnologiju, i vojsku i sve ostalo. Svaka chast onima koji su prepoznali moc Kine u ranom stupnju, ja sam otprilike negde 2006.te.
Kina ce se udruziti sa rusijom,to je sigurno.Kina ima vise vojske,rusi tehnologiju,a ako rusi vide da tehnologija kine jaca,prepoznace pretnju,i smaknuce je.To i kinezi znaju